Tervetuloa!

Tervetuloa virtuaaliselle ITK -osastollemme!
Olemme koonneet sinulle kaiken tarvittavan infon osastomme tuotteista sekä henkilökunnastamme yhdelle sivulle.
Lisätietoja saat valmistajan nimeä klikkaamalla.

ViewSonic
ViewSonic on globaalisti tunnettu visuaalisten ratkaisujen toimittaja. Valmistajan tuotteita ovat mm. kaupalliset näytöt, kosketusnäytöt, projektorit sekä älykkäät näytöt.

IPEVO
IPEVO -dokumenttikamerat ovat helposti siirrettävissä ja tarjoavat yhdessä maksuttoman Visualizerin kanssa monipuolisen valikoiman erilaisia toimintoja.

Visualizerin avulla voit jakaa kuvaa tietokoneesi kamerasta, tallentaa sen, muokata sitä ja paljon muuta.

ITK:n kunniaksi tarjoamme IPEVO DO-CAM- dokumenttikamerat nyt todella edulliseen 69 euron hintaan! Tarjous koskee DO-CAM & DO-CAM Creator’s Edition -malleja ja on voimassa 15.-30.4.2024 välisenä aikana. Ilmoitettu hinta alv.0%.

Hyödynnä myös 30.päivän maksuton kokeilu täyttämällä lomake.

Avonic
Avonicilla on pitkä kokemus ProAv-tuotteiden valmistuksesta sekä suunnittelusta ja se onkin yksi johtavista valmistajista tällä sektorilla. Avonicin kameroiden kuvanlaadussa korostuu hyvä signaali/kohinasuhde, herkkyys sekä erottelukyky.

Avonic tarjoaa kameroiden lisäksi myös täydellisen valikoiman seurantaratkaisuja yhdestä kamerasta, usean kameran järjestelmiin. Tekoälyä hyödyntävä seuranta löytää automaattisesti esiintyjän ja pitää hänet kuvassa. Kahden kameran järjestelmässä kuva vaihtuu automaattisesti yleiskuvan ja lähikuvan välillä. MultiShot taas mahdollistaa helpon siirtymisen useiden kameroiden ja ennalta määritettyjen kuvakulmien/rajausten välillä vain napin painalluksella. Sen avulla voidaan myös ohjata jopa kahdeksaa kameraa.

Sennheiser
Sennheiser on tarjonnut luotettavia äänentoistotuotteita, niin yksittäisten kuluttajien kuin yritystenkin tarpeisiin jo yli 75-vuoden ajan.


Messutiimi:

Kai Tuovinen
kai.tuovinen [a] electrowaves.fi
Puh. 0400 413 821

Jorma Kaarela
jorma.kaarela [a] electrowaves.fi
Puh. 045 7731 1105