ViewSonic

Kaliforniassa vuonna 1987 perustettu ViewSonic on ympäri maailmaa tunnettu visuaalisten ratkaisujen toimittaja. Yrityksen tuotteiden tavoitteena on parantaa yhteistyötä ja kommunikointia, niin työ- kuin opiskelupaikossa. ViewSonicin tuotteita ovat mm. LED-näytöt, interaktiiviset kaupalliset näytöt, esitysnäytöt, kosketusnäytöt, projektorit sekä älykkäät näytöt.

ViewSonic -tuotteissa yhdistyvät tyylikkyys, käyttäjäystävällisyys, helppo hallittavuus sekä tietoturvallisuus. Näytöt toimivat joko itsenäisinä sisäänrakennetun Androidin kanssa tai Slot-in PC:llä. Monipuoliset sisäänmenot mahdollistavat helpon liitettävyyden ulkoisille tietokoneille.

ViewSonic Education -ympäristö on omistautunut luomaan moderneja EdTech-ratkaisuja opetuspuolelle, jotka ovat intuitiivisia ja mukautuvat kaikille eri opetusasteille kattavan oppimisympäristön sekä tuotteiden toimivuuksien takia.

Tuotevastaava

Kai Tuovinen

Myyntipäällikkö

+358 400 413 821

kai.tuovinen [a] electrowaves.fi

Viewsonic viewboard IFP62

IFP62 -tuoteperhe

4K UHD -näyttö UFT+ teknologialla
(20. samanaikaista kosketuspistettä)

Kattavat I/O-portit ja langaton esitys

USB C -liitäntä 65 W pikalataus ja kuvansiirto

Keskitetty IT-hallinta ja sisällönjako
myViewBoard Managerin kautta


Monipuoliset interaktiiviset ViewBoard -kosketusnäytöt

ViewBoard -monikosketusnäytöt tuovat ihmiset yhteen oppimaan ja työskentelemään.

Intuitiivinen käyttöliittymä

Hyödynnä älypuhelimen tuttua tekniikkaa suuremmassa mittakaavassa sovellusten, sisäänrakennettujen elekäskyjen sekä luonnollisen kirjoituskokemuksen avulla.

Langaton esitys

Käytä sisäänrakennettua myViewBoard Display tai vCast Sender -ohjelmistoa, näyttääksesi sisältösi langattomasti.

Helppo hallinta

Hallitse kaikkia verkossasi olevia ViewBoard -tuotteita järjestelmällä, joka on suunniteltu parantamaan laitehallintaa. Tämän jälkeen voit helposti ajoittaa OTA-päivitykset yhdestä paikasta.

myViewBoard

myViewBoard-ohjelmistopaketti sisältää huomautustyökaluja ja useita esitysvaihtoehtoja sekä pääsyn pilvitallennustilaan ja videoavusteiseen oppimiseen.


Miksi useammat koulut korvaavat nykyiset näyttöjärjestelmänsä ViewSonicin kosketusnäytöillä?

Helppo yhdistää

Tekniset vaikeudet poistuvat nopean, helpon ja kaapelittoman yhteyden avulla. myViewBoard -näyttö tarjoaa välittömän selainpohjaisen suoratoiston, joka on ihanteellinen perusesityksiin, kun taas sovelluspohjainen vCastSender tarjoaa opettajille lisäominaisuuksia, kuten jaetun, laajennetun tai ryhmitellyn näytön.

Mukautettava
aloitusnäyttö

Säästä aikaa ja lisää käyttömukavuutta. Valitse aloitusnäytölle ne sovellukset, jotka ovat oikeasti tarpeellisia ja vältä turhaa selailua.

Käytä tuntemaasi ohjelmistoa

Androidia käyttävät näytöt muodostavat vaivatta yhteyden ulkoisiin laitteisiin, kuten Chromeboxiin. Windows-käyttäjille valinnainen Slot-in- PC-moduuli tarjoaa tehokkaan erillisratkaisun käytettävyyden parantamiseksi.

Digitaalinen viestintä (DS)

Välitä tärkeät viestit helppokäyttöisestä etähallintaohjelmasta samanaikaisesti useille näytöille.

Hallitse näyttöjä mistä tahansa

myViewBoard Manager -ohjelmiston kautta laitteiden päivitykset, asetusten muuttamiset sekä käynnistykset / sammutukset voidaan hoitaa mistä tahansa – luotettavasti ja turvallisesti.