AV-Tekniikka

AV-laitteiden asiantuntija palveluksessanne

AV-tekniikassa Electro Waves edustaa Suomen huippua. Meiltä saat AV-ratkaisut videotykeistä valkokankaisiin, kaapeleista kameroihin ja muuntajista mikrofoneihin. mikrofoneista kaiuttimiin. Toimitamme ensiluokkaista esitystekniikkaa ja AV-järjestelmiä hotelleihin, kokoustiloihin ja kongressikeskuksiin kuin konserttisaleihin, teattereihin, kouluihin ja kirkkoihinkin.

Sanonta “hyvin suunniteltu on puoliksi tehty” pätee myös AV-laitteiden hankinnassa. On hyvä antaa alan ammattilaisten varmistaa, että saat kokonaisratkaisuista kaiken hyödyn irti. AV-suunnittelija miettii puolestasi toimivan kokonaisuuden ja ottaa huomioon kaikki tarpeesi nyt ja tulevaisuudessa.

Etukäteen mietityt kiinnitykset ja kaapelivedot helpottavat myös merkittävästi asentajien työtä ja näin ollen edesauttavat projektien valmistumisen ajallaan – tai jopa ennen sitä.

Tutustu tekemiimme AV-ratkaisuihin:

Oikeanlainen kokoustekniikka varmistaa työskentelyn sujuvuuden ja parantaa työtehokkuutta.

Neuvottelu- ja kokoustilojen AV-tekniikka

Kokoustila on laaja käsite, joka kattaa hyvin erilaisia tarpeita aina muutaman hengen ryhmätyötiloista kongressikeskusten suuriin auditorioihin. Jokaisella tilalla on omat erityispiirteensä, mutta yhteistä on esitystekniikan perusasiat: kuva, ääni, valaistus sekä yhteydet ulkomaailmaan. Olemme erikoistuneet kehittämään kaiken kokoisten tilojen räätälöityjä käyttöliittymiä.

Suurimmissakaan kongressitiloissa ei yleensä ole kaikkia mahdollisia tekniikoita valmiina, vaan lisätarpeena voi olla esimerkiksi viestiseinä, äänestysjärjestelmä, satoja kappaleita kokousmikrofoneja, streamauslaite, videoneuvottelulaite, tulkkausjärjestelmä tai äänen ja kuvan tallennusjärjestelmä. Varaudumme aina niin isojen kuin pienten järjestelmien liityntärajapintoihin, jotta kaikki tarpeelliset lisätoiminnot voidaan liittää AV-järjestelmiin helposti.

Neuvotteluhuoneen varusteopas on suunniteltu auttamaan pienen kokoushuoneen varusteiden valinnassa.

Digital Signage

Etäohjattavissa olevat Digital Signage–mainosnäytöt ovat osa kokonaisvaltaista viestintää, joiden avulla voidaan esittää videoita, kuvaa, ääntä, animaatiota, tekstejä sekä muita digitaalisia materiaaleja. DS-näytöillä tehostetaan paitsi yrityksen sisäistä viestintää, tavoitetaan myös asiakkaat ostopäätöksen hetkellä.

Tutustu tarkemmin Digital Signage -ratkaisuihin.

Oppilaitosten ja koulutustilojen AV-laitteet ovat merkittävässä roolissa modernissa opetuksessa. Oikeilla laitteilla aktivoit oppilaita osallistumaan entistä enemmän tunnin kulkuun.

Oppilaitosten ja koulutustilojen AV-laitteet

Tarjoamme koulujen digitalisoitumiseen kokonaisvaltaisia ratkaisuja aina suunnittelusta käyttöönottoon asti. Oli kyse vanhojen tilojen uusimisista tai uusien tilojen rakentamisesta, monipuolinen asiantuntemuksemme ja laaja tuote- ja palveluvalikoimamme tarjoaa parhaan ratkaisun joka tarpeeseen. Opetustilan AV-ratkaisut on tehtävä helppokäyttöisiksi ja loogisiksi. Monipuolisten esitysten ja opetuksen mahdollistamiseksi kiinnitämme erityistä huomiota järjestelmien ohjelmointiin. Käyttöliittymämme suunnittelee aina oppimisympäristöt tunteva AV-alan asiantuntija.

Monipuoliset IPEVO -dokumenttikamerat ovat loistava esimerkki erityisesti opetukseen kehitetystä tuotesarjasta. Tuotteiden avulla jaat helposti asiakirjoja tai muuta sisältöä tilan näytölle tai etäosallistujille.

Liikuntakeskusten av laitteet koostuvat yleensä valoista, äänestä, näytöistä sekä virtuaalisista tunneista.

Liikuntakeskuksen AV-järjestelmät

Yhä useammasta liiketilasta tulee kuntosali ja sekä liikunta että kokonaisvaltainen hyvinvointi ovat koko ajan tärkeämmässä osassa ihmisten elämässä. Kilpailu liikuntapaikkojen kesken on kovaa ja se, joka tuottaa palvelut tehokkaimmin ja asiakkaidensa tarpeet parhaiten huomioiden on voittaja. Liikuntaan liittyvien teknisten ratkaisujen suunnitteleminen edellyttää alan asiantuntemusta ja kokemusta.

Liikuntakeskusratkaisujemme suunnittelusta vastaa liikunta-alan koulutuksen saanut henkilö, joka yhdessä yrityksemme teknisten suunnittelijoiden kanssa hyödyntää niin visuaalisia valaistusratkaisuja, äänentoistoa kuin uusinta virtuaalista ryhmäliikuntaohjelmistoamme.

Lue lisää täältä.

Tarvitsetko apua AV-laitteiden valinnassa tai järjestelmän suunnittelussa? Ota yhteyttä niin tehdään tilastasi paras mahdollinen.