Rohkeutta tehdä tulevaisuuden ratkaisuja jo nyt!

Oli tilasi mink­ä kokoinen tahansa tai elementtisi ilma, vesi tai maa, tarjoamme ratkaisun AV-tekniikkaan, Digital Signageen, valaistukseen, äänentoistoon ja vesitoteutuksiin.

Tutustu palveluihimme

Näy. Kuulu. Tunnu. Ole erilainen. Ole erityinen.

Olemme suomalainen perheyritys, joka edustaa uusinta teknologiaa ja jolla on kokemusta ja näkemystä toteuttaa ratkaisuja, jotka näkyvät, kuuluvat ja tuntuvat. Palvelemme aina suunnittelusta toteutukseen ja huoltoihin, alan parhailla tuotteilla ja rautaisella asiantuntemuksella.

Kokeneet, innovatiiviset suunnittelijamme ja asentajamme ovat valmiita haastamaan itsensä ja tilan tarjoamat mahdollisuudet, jotta lopputulos ylittäisi odotukset ja kestäisi aikaa.

Oletko aikeissa uusia kokoushuoneesi laitteistoa? Neuvotteluhuoneen varusteopas on suunniteltu auttamaan kokoushuoneiden varusteiden valinnassa.

Just Something Special

Ensiluokkaiset ratkaisut ja rohkeat innovaatiot perustuvat Electro Wavesin pitkään kokemukseen AV-tekniikan, Digital Signagen, valaistuksen, äänentoiston ja vesitoteutusten parissa. Electro Waves on alan todellinen asiantuntija. Suunnittelemme ja rakennamme kattavasta tuotevalikoimastamme aina kuhunkin kohteeseen ja tarpeeseen parhaiten sopivan järjestelmän.

Palvelumme sisältää kaiken tarvittavan suunnittelusta asennukseen ja huoltopäivystykseen. Oman maahantuontimme ansiosta tarjoamme aina alan parhaat tuotteet.

Ota yhteyttä joko puhelimitse tai oheisella yhteydenottolomakkeella – Palvelemme mielellämme!
Löydät koko henkilökuntamme tiedot yhteystiedot -osiosta.

Lue lisää


  Caset

  Olemme toimittaneet edistyksellisiä audiovisuaalisia ratkaisuja jo satoihin vaativiin kohteisiin.
  Jokainen asiakkaamme on erilainen – ja niin ovat myös heille tekemämme ratkaisut. Katso kaikki caset täällä!

  Raippaluodon silta

  Raippaluodon silta

  Electro Waves mukana valaisemassa Raippaluodon siltaa. Mustasaaressa sijaitsevan Raippaluodon sillan uudet valot hehkuivat punaisen ja keltaisen väreissä kunnan juhlavuoden kunniaksi 13. helmikuuta (2024). Projektin pääurakoitsijana toimii paikallinen sähköliike SähköWaasa Oy, jolle tie- ja katuvalaistusurakat ovat arkipäivää. Sääolosuhteet ovat vaikuttaneet projektin valmistumiseen ja kannen alapuoliset valot odottavat vielä asennusta. Mikäli säät sallivat, voidaan […]

  Salon seurakuntatalo

  Salon seurakuntatalo

  Ison juhlasalin varustelussa oli erityisen tärkeää ottaa huomioon sen monipuolinen käyttötarve sekä vaihtuvat käyttäjäryhmät. Tilaisuuksia on vähintään viikoittain ja ne vaihtelevat konserteista kokouksiin sekä leffailloista muistotilaisuuksiin. Tila on siirtoseinällä jaettavissa ja kumpikin puoli toimii tarvittaessa erikseen tai yhtenä kokonaisuutena. Salin valaistuksen, kuvanesityksen ja äänentoistojärjestelmän hallinta tapahtuu kiinteiden kosketusnäyttöpaneelien lisäksi langattoman […]

  Tavara-asema

  Tavara-asema

  Tampereen 116- vuotiaalla Tavara-asemalla yhdistyvät historiallinen ympäristö ja moderni tekniikka. Tavara-aseman uusi tapahtuma- ja konserttitalo avattiin käyttöön tammikuussa 2023 ja sen tekninen varustelu pitää sisällään nykyaikaista sekä laadukasta ääni- ja esitystekniikkaa. Projektin kokonaistoimittajana toimi hämeenlinnalainen Torvinen Showtekniikka, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia ”avaimet käteen” ratkaisuja mihin tahansa ääni-, valo- ja kuvateknisiin tarpeisiin. […]

  Metropolia

  Metropolia

  Electro Waves toimitti XR-monitoimistudioon valonheittimet, joiden avulla voidaan muuntaa tilan väritystä ja tunnelmaa, yleis- ja korostusvalot sekä valojen ohjausjärjestelmän. Urakka sisälsi lisäksi valojärjestelmän alustavan ohjelmoinnin, sekä ohjausjärjestelmän käyttökoulutuksen. Mekaniikkaurakassa loistava yhteistyö hyvien kumppaneiden kanssa koitui asiakkaan eduksi hintojen, laadun sekä innovatiivisten ratkaisujen kautta. Mekaniikkapuolen tarjouskilpailuaineisto oli Akukon Oy:n käsialaa, Electro […]

  Kaupunkiympäristötalo

  Kaupunkiympäristötalo

  Helsingin Kalasatamassa on upouusi Helsingin kaupunkiympäristön toimialan talo, joka kokoaa kaikki Helsingin kaupungin kaupunkiympäristön toimialan palvelut yhteen paikkaan. Järkälemäinen virastotalo tarjoaa rakennusvalvontaan, kaavoitukseen, ympäristöön ja asumiseen liittyviä palveluita sekä lupia, ja myös erilaisia tiloja kaupungin muiden toimialojen ja kaupunkilaisten käyttöön.

  Kulttuurimylly

  Kulttuurimylly

  Kulttuurimylly on Helsingin Myllypurossa toimiva teatteri- ja kulttuuritila, missä vierailijoita on vauvasta vaariin. Kulttuurimyllyssä päämajaansa pitävät itähelsinkiläinen visuaalisen teatterin ammattiryhmä Maria Baric Company sekä sen taustalla vaikuttava yleishyödyllinen kulttuuriyhdistys Voimauttavan taiteen äärellä ry.

  Tule tapaamaan meitä

  Suomen suurin digitaalisen koulutuksen tapahtuma Hämeenlinnassa Aulangolla
  Globaali esitystekniikan tapahtuma