Trussi, Stage & Rigging

Trussi, Stage & Rigging

Trussit ovat alumiinista valmistettuja telineitä tai telinerakennelmia, joita käytetään pääsääntöisesti esitystekniikan ripustamiseen. Rakenteet ovat kevyitä, kestävät paljon painoa ja niihin voidaan kiinnittää valaisimia, kaiuttimia sekä muita teknisiä laitteita tehdasvalmisteisilla lisävarusteilla. Trussit voivat olla kiinteitä esityssalin varusteita, myös nostokoneistolla varustettuna, tai helposti koottavia ja purettavia, siirrettäviä järjestelmiä kiertuekäyttöön. Trussirakenteet ovat maalattavissa mihin tahansa RAL -värisävyyn ja rakennelmat ovat loputtomasti laajennettavissa sekä muokattavissa erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Lavarakenteet ja elementit.

Näyttämöelementit ovat myös alumiinirunkoisia, erilaisilla kansilla varustettavia elementtejä, jotka on luokiteltu näyttämö- ja katsomokäyttöön. Elementteihin löytyy laaja valikoima erilaisia lisävarusteita kuten jalkoja, kaiteita ja portaita, aina varastointiratkaisuihin saakka.

Edustamamme Admiral Staging on kehittänyt laajan valikoiman innovatiivisia ja monipuolisia tuotteita helpottamaan lavastustyöskentelyä, kuten kuljettamista ja säilyttämistä.

Trussi ja lavarakenteet toimivat teattereiden lisäksi myös muissa ympäristöissä.

Listätietoja: Esa Kyllönen | 040 556 3765 | esa.kyllonen [a] electrowaves.fi

Trussi sopii moneen tarkoitukseen.

Trussirakenteiden modulaarisuuden ansiosta ne ovat mainio valinta käytettäväksi messuilla, tapahtumissa, liikkeissä sekä julkisissa tiloissa. Lisäksi niiden avulla voidaan helposti mm. jakaa avonaisia tiloja pienemmiksi alueiksi. Hyviä esimerkkejä tilanjaosta ovat mm. Lauttasaaren Liikuntakeskus ja Scandic Airport. Molemmissa edellä mainituissa tapauksissa, tilanjaon lisäksi trussi toimii myös erityisenä visuaalisena elementtinä ja tekee tilasta erityisen.

Electro Waves vastaa kansainvälisesti tunnetun trussivalmistaja SIXTY82:n maahantuonnista Suomessa ja Ruotsissa. SIXTY82:n tuotetarjonta sisältää kaikki tarvittavat komponentit trussi- ja näyttämöjärjestelmiin, live- tapahtumista kiinteisiin tapahtumatiloihin ja arkkitehtuurin tarpeisiin.

Sixty82 trussi soveltuu erityisesti myös tilanjakajaksi.

Tarvitsetko apua trussi, stage tai rigging -asioissa? Ota yhteyttä niin tehdään tilastasi paras mahdollinen.