Trussi, Stage & Rigging

Trussi, Stage & Rigging

Trussit ovat alumiinista valmistettuja telineitä tai telinerakennelmia, joita käytetään pääsääntöisesti esitystekniikan ripustamiseen. Rakenteet ovat kevyitä, kestävät paljon painoa ja niihin voidaan kiinnittää valaisimia, kaiuttimia sekä muita teknisiä laitteita tehdasvalmisteisilla lisävarusteilla. Trussit voivat olla kiinteitä esityssalin varusteita, myös nostokoneistolla varustettuna, tai helposti koottavia ja purettavia, siirrettäviä järjestelmiä kiertuekäyttöön. Trussirakenteet ovat maalattavissa mihin tahansa RAL -värisävyyn.

Näyttämöelementit ovat myös alumiinirunkoisia, erilaisilla kansilla varustettavia elementtejä, jotka on luokiteltu näyttämö- ja katsomokäyttöön. Elementteihin löytyy laaja valikoima erilaisia lisävarusteita kuten jalkoja, kaiteita ja portaita, aina varastointiratkaisuihin saakka.

Näyttämö- ja trussirakenteiden modulaarisuuden ansiosta ne ovat mainio valinta käytettäväksi messuilla, tapahtumissa, liikkeissä sekä julkisissa tiloissa. Rakennelmat ovat loputtomasti laajennettavissa sekä muokattavissa erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Electro Waves vastaa kansainvälisesti tunnetun trussivalmistaja SIXTY82:n maahantuonnista Suomessa ja Ruotsissa.