Original Sokos Hotel Tripla

Tuttu yhteistyökumppani tuo varmuutta.

Mall of Tripla on Helsingin uusin ja pohjoismaiden suurin kauppa- ja liikekeskus Pasilassa. Triplaan avattiin myös uusi Orginal Sokos Hotelli, joka tarjoaa asiakkailleen majoituksen lisäksi monipuolisia kokous- ja juhlatiloja kuin laadukkaita ravintolapalveluita.

Electro Waves on Sokotelin tuttu yhteistyökumppani jo aikaisemmista projekteista, joten oli luonnollista, että heidät otettiin mukaan myös uuden kohteen tarjouskilpailuun. Pelkät vanhat meriitit eivät toki riittäneet, vaan myös kilpailukykyinen hinta ja kyky kuunnella asiakkaan tarpeita heti alusta asti ratkaisivat sen, että jälleen päädyttiin yhteistyöhön. Teknisestä yhteistyöstä Sokotelilla vastaava Zeeman Cheung on tehnyt Electro Wavesin kanssa yhteistyötä monissa kohteissa. ”Arvostan sitä, että yhteistyökumppani on mukana pitkissä projekteissa alusta asti. Kun toteuttaja osallistuu suunnitteluun aivan alkumetreiltä saakka, on matkan varrella tapahtuviin muutoksiinkin helpompi reagoida” toteaa Cheung ja jatkaa: ”tällaiseen yhteistyömalliin moni yritys ei taivu, sillä Triplankin kohdalla suunnittelutyö käynnistyi reilusti yli kaksi vuotta ennen toteutusta”.

Triplan ratkaisussa lähdettiin siitä, että tiloihin rakennetaan laadukas perustekniikka, jota voi tarvittaessa soveltaa myös mitä vaativimpiin tarkoituksiin.

Triplan hotellissa on useita kokous- ja tapahtumatiloja

Triplan hotellissa on useita kokous- ja tapahtumatiloja, joita voidaan jakaa osiin väliseinien avulla – tai jos kyseessä on suuri tapahtuma, voidaan suurimmat tilat yhdistää yhdeksi kokonaisuudeksi. Tilojen muunneltavuus aiheutti erityisiä haasteita myös av-tekniikkaan, ja tämä oli otettava huomioon alusta alkaen. Triplan kokoustilojen sydän on 600-paikkainen Ballroom, johon aulatiloja yhdistämällä voidaan tuoda vielä pari sataa lisäpaikkaakin. Hyvin suunniteltu av-tekniikka mahdollistaa sen, että esityksistä voidaan nauttia kaikkialla juhlatilassa ikään kuin eturivin paikat olisivat joka paikassa salia – ja jopa sen ulkopuolella!

Original Sokos Hotel Triplan kokous- ja juhlatoiminnasta vastaava ravintolapäällikkö Anu Kärkkäinen kertoo, että toimiva tekniikka on ehdoton perusedellytys kokoustiloissa. Tekniikan on palveltava asiakkaiden moninaisia tarpeita ja sen on oltava mahdollisimman helppokäyttöistä. ”Asiakkailla on nykyisin vaativia tarpeita av-tekniikan suhteen, ja meidän on pysyttävä niihin vastaamaan”.  Ballroom-tila haluttiin rakentaa niin, että se on toimiva pitkänkin ajan päästä. Tämän takia tilaan asennettiin eri puolille monikäyttöisiä liitäntöjä. Asiakkaan kannalta on tärkeää se, että kaikki toimii mahdollisimman vaivattomasti ja luotettavasti. ”Emme halua, että kokousasiakas joutuu käyttämään aikaansa teknisten ratkaisujen toiminnasta huolehtimiseen tai varmisteluihin”.

Electro Wavesin toiminta sai kehuja niin ravintolapäälliköltä kuin teknisten asioiden puolelta: ”Yhteistyö on sujunut hyvin. Kuten aina, tässäkin projektissa tuli viime hetken muutoksia ja aikataulu oli välillä todella tiukka. Electro Wavesin taitavat asentajat joustivat aikatauluissan – jopa joulukiireiden aikaan – ja kaikki saatiin suunnitelmien mukaan valmiiksi. Yhteistyö jatkui vielä asennusten valmistuttua, sillä ensimmäisten käyttökuukausien aikana teknisiä ratkaisuja hiottiin yhdessä asentajien kanssa.

Original Sokos Hotel Triplan kokous- ja juhlatoiminnasta vastaava ravintolapäällikkö Anu Kärkkäinen

Triplan keskeinen sijainti Helsingin Pasilassa ja uudet, monipuolisesti muuntuvat tilat ovat herättäneet paljon kiinnostusta. Saatu asiakaspalaute on ollut erittäin positiivista. Onnistuminen on monen asian summa, ja siinä hyvillä yhteistyökumppaneilla on keskeinen rooli. Kärkkäinen miettii, että myös jatkon kannalta yhteistyö Electro Wavesin kanssa on erinomainen asia, sillä hän voi olla varma siitä, että huolto toimii saumattomasti ja varmistaa sen, että Triplan Original Sokos hotellin kokousasiakkaat saavat nauttia erinomaisista audiovisuaalisista asiakaskokemuksista jatkossakin.