Digital Signage

Digital Signage – Ole Jotain Enemmän

Digital Signage on ajastettuja mainoksia, päivittyviä aikatauluja ja reaaliaikaista viestintää. Digitaalisten näyttöratkaisujen avulla välität tietoa tehokkaasti ja vaikutat ihmisiin. Näyttöjen sisältöä voit ohjata omalta koneelta tai internetin kautta.

Meiltä saat kaikki Digital Signage -ratkaisut avaimet käteen -periaatteella kauppakeskuksiin, ravintoloihin, lentokentille, asemille ja muihin julkisiin tiloihin sekä liikennevälineisiin.

Kauppakeskus Kaaren Digital Signage näyttö

Mitä on Digital Signage?

Digital Signage eli DS-järjestelmät jakavat informaatiota ja mainontaa sekä opastavat asiakasta. DS on laaja käsite erilaisia tekniikoita niin raudan kuin ohjelmistojen osalta. Haastavinta on löytää jokaiselle kohteelle ja jokaiseen käyttötarkoitukseen parhaiten soveltuva päätelaitteiden ja ohjelmistojen yhdistelmä.

Vaihtoehtoja riittää suurista kuvapinnoista kosketusnäyttöihin. Digital Signage -järjestelmä voidaan myös liittää osaksi asiakkaan omaa päätelaitetta esimerkiksi QR-koodilla. Uusimmissa sovelluksissa käytetään hahmontunnistustekniikkaa keräämään tietoja esimerkiksi infototeemin käyttäjän iästä ja sukupuolesta. Samalla asiakkaan tekemät haut voidaan tallentaa ja kohdentaa asiakkaan profiiliin sopivaa mainontaa reaaliaikaisesti.

Kauppakeskus Kaaren ulkoled

UlkoLED-taulut

Kauppakeskus Kaari oli ulkoledin uranuurtaja Kehä I:n varren taulullaan. Ulkoled-tauluja suunnitellessa on varmistuttava, että taulussa on toimiva automaattinen kirkkauden säätö sekä riittävä maksimikirkkaus, jos tauluun paistaa esimerkiksi suoraan aamuaurinko. Huomiota kannattaa myös kiinnittää asennustapaan, joka määrittelee onko taulu edestä vai takaa huollettava.

Electro Waves suunnittelee ja toimittaa myös:

  • Informaatiojärjestelmät
  • Infokioskit
  • E-menu
  • Interaktiiviset kosketusnäytöt

Tarvitsetko apua DS- tuotteiden valinnassa? Ota yhteyttä niin tehdään tilastasi paras mahdollinen.