Äänentoisto

Kuulu – Äänentoisto

Pidämme huolen, että tunnelma tilassanne on oikeanlainen. Halusittepa tarjota asiakkaillenne elämyksellistä esitysäänentoistoa teatterissa tai konserttisalissa, rauhoittavaa taustamusiikkia, myyntiä tukevaa äänimaailmaa tai tanssibiittiä voimme taata onnistumisen ja oikean äänimaailman ammattitaitoisesti suunnitelluilla järjestelmillämme.

Electro Waves on Suomen kokenein äänentoistotekniikan toimittaja. Kuulet työmme jälkeä useissa maamme johtavissa teattereissa, konserttisaleissa, kirkoissa, ravintoloissa, hotelleissa ja yökerhoissa.

Ravintolat – iloa kaikille aisteille
Ravintolat tuovat iloa arkeen vaikuttamalla asiakkaiden kaikkiin aisteihin: näköön, hajuun, makuun – ja kuuloon. Oli kyseessä sitten musiikkiklubi, disco, baari tai ruokaravintola, on äänentoiston laadukkuudella ja oikealla mitoituksella suuri merkitys ravintolan kokonaiselämyksen luomisessa.

Meillä on vankka kokemus erilaisten ravintoloiden ja musiikkityylien vaatimista äänentoistoratkaisuista.

Konserttisalit – monipuolisuuden tuomia haasteita

Konserttisalit on usein alunperin tarkoitettu vain akustiseen musiikkiin tai ainakin suunnittelussa on voimakkaasti painotettu akustisen musiikin tarpeita. Käytännössä useimmissa saleissa esitetään kuitenkin myös sähköisesti vahvistettua musiikkia. Tämä asettaa äänentoiston sunnittelijalle ja toteuttajalle suuria haasteita.

Sub Cardioid ja Line Array -tekniikat ovat sähköisesti vahvistettaville monitoimisaleille yleensä käyttökelpoisia ratkaisuja. Uusinta uutta on IOSONO 3D Wave Field Sound System, joka soveltuu parhaiten käyttöön silloin kun tavoitellaan 128 kanavalla luotavaa elämystä.

Teatterit – tekniikalla kaikki irti esityksestä

Teattereiden äänentoistojärjestelmältä vaaditaan joustavuutta ja riittävää laajuutta. Äänentoiston tarpeet ovat vaihtelevia ja ne muuttuvat yleensä aina produktiokohtaisesti.

Teatterissa yleisö ei saisi aistia, että lavalta tuleva ääni on vahvistettua vaan huomion tulisi kiinnittyä vain ja ainoastaan esitykseen lavalla.

Evakuointijärjestelmät

Yleisten tilojen äänievakuointijärjestelmän kaiutin- ja hälytysjärjestelmän on oltava erittäin tehokas ja luotettava. Äänievakuointiviestien on kuuluttava selkeästi myös sellaisilla alueilla, joissa on paljon taustamelua: järjestelmän on toimittava taustamusiikin, valmiiksi tallennettujen kuulutusten sekä ihmisten puheensorinan yli.

Evakuointijärjestelmän on myös oltava täysin valvottu, jotta se toimii luotettavasti hätätilanteissa.