Äänentoisto

Kuulu – Äänentoisto

Pidämme huolen, että tunnelma tilassanne on oikeanlainen. Halusittepa tarjota asiakkaillenne elämyksellistä esitysäänentoistoa teatterissa tai konserttisalissa, rauhoittavaa taustamusiikkia, myyntiä tukevaa äänimaailmaa tai tanssibiittiä voimme taata onnistumisen ja oikean äänimaailman ammattitaitoisesti suunnitelluilla järjestelmillämme.

Electro Waves on Suomen kokenein äänentoistotekniikan toimittaja. Kuulet työmme jälkeä useissa maamme johtavissa teattereissa, konserttisaleissa, kirkoissa, ravintoloissa, hotelleissa ja yökerhoissa.

Ravintolan äänimaailma on merkittävä tekijä asiakkaiden viihtyvyydessä

Lisää ravintolasi myyntejä laadukkaalla äänentoistolla.

Ravintolat tuovat iloa arkeen vaikuttamalla asiakkaiden kaikkiin aisteihin: näköön, hajuun, makuun – ja kuuloon. Oli kyseessä sitten musiikkiklubi, disco, baari tai ruokaravintola, on äänentoiston laadukkuudella ja oikealla mitoituksella suuri merkitys ravintolan kokonaiselämyksen luomisessa.

Meillä on vankka kokemus erilaisten ravintoloiden ja musiikkityylien vaatimista äänentoistoratkaisuista.

Äänitekniikan uusinta uutta on Yamaha AFC järjestelmä

Konserttisalit – monipuolisuuden tuomia haasteita

Konserttisalit on usein alun perin tarkoitettu vain akustiseen musiikkiin tai ainakin suunnittelussa on voimakkaasti painotettu akustisen musiikin tarpeita. Käytännössä useimmissa saleissa esitetään kuitenkin myös sähköisesti vahvistettua musiikkia. Tämä asettaa äänentoiston suunnittelijalle ja toteuttajalle suuria haasteita.

Sub Cardioid ja Line Array -tekniikat ovat sähköisesti vahvistettaville monitoimisaleille yleensä käyttökelpoisia ratkaisuja. Uusinta uutta on Yamaha AFC järjestelmä, joka soveltuu immersiivisen äänentoistojärjestelmän luomiseen, sekä tilan akustiikan parannukseen.

Teattereiden äänentoistojärjestelmältä vaaditaan joustavuutta ja riittävää laajuutta.

Teattereiden äänentoisto – tekniikalla kaikki irti esityksestä

Teattereiden äänentoistojärjestelmältä vaaditaan joustavuutta ja riittävää laajuutta. Äänentoiston tarpeet ovat vaihtelevia ja ne muuttuvat yleensä aina produktiokohtaisesti.

Teatterissa yleisö ei saisi aistia, että lavalta tuleva ääni on vahvistettua vaan huomion tulisi kiinnittyä vain ja ainoastaan esitykseen lavalla.

Infonäytöt sekä kuulutusjärjestelmät ovat oleellinen osa kauppakeskuksia ja liiketiloja.

Evakuointijärjestelmät asiakkaidesi turvaksi

Yleisten tilojen äänievakuointijärjestelmän kaiutin- ja hälytysjärjestelmän on oltava erittäin tehokas ja luotettava. Äänievakuointiviestien on kuuluttava selkeästi myös sellaisilla alueilla, joissa on paljon taustamelua: järjestelmän on toimittava taustamusiikin, valmiiksi tallennettujen kuulutusten sekä ihmisten puheensorinan yli.

Evakuointijärjestelmän on myös oltava täysin valvottu, jotta se toimii luotettavasti hätätilanteissa.

Lauttasaaren kirkko Helsingissä uusi mittavan peruskorjauksen yhteydessä koko AV-tekniikkansa. Äänentoisto toteutettiin Pan Acousticsin Pan Beam -sarjan sähköisesti suunnattavilla linjasäteilijöillä ja Yamahan MRX7-D prosessoreilla.

Kirkkojen äänentoisto

Kirkot ovat haastavia kohteita äänentoistolle, koska vanhimmat kirkot ja niiden akustiikka on suunniteltu vahvistamattoman äänen ehdoin. Myös kirkkojen arkkitehtuuri asettaa huomattavia rajoituksia kaiuttimien sijoitukselle, koolle ja ulkonäölle. Jokainen kirkko on erilainen ja ne on suunniteltava aina tapauskohtaisesti.
Käytämme ratkaisuissamme alan parhaita tekniikoita ja ohjelmistoja kuten Line Array -tekniikka ja DSP- eli Digital Signal Processor -tekniikka. Nykyisten Line Array -kaiuttimien suuntaavuutta voidaan säätää DSP:n avulla ja kohdistaa ääntä tarkasti – suuntauksen avulla voidaan väistää esimerkiksi parven reunaa haitallisten heijastumien välttämiseksi.

Tarvitsetko apua äänentoistolaitteiden valinnassa tai järjestelmän suunnittelussa? Ota yhteyttä niin tehdään tilastasi paras mahdollinen.