Arkkitehtuurivalaistus & valaistussuunnittelu

Vaatimukset täyttävät tuotteet

Vaatimustason kasvaessa valaistuksen laatua ja ulkonäköä arvostetaan yhä enemmän. Valaistus on osa tilaa, jolla voidaan korostaa kauniita yksityiskohtia tai luoda haluttu tunnelma. Nykyisin valaistuskulttuuria kutsutaankin esteettistekniseksi valaistuskulttuuriksi. Valaisimien tekninen kehitys on huipussaan ja hyötysuhde on hyvä. Toimistotiloissa hyvä valaistus vaikuttaa positiivisesti tuottavuuteen ja hyvinvointiin.

Saat enemmän hyötyä valaisimista hyvän valaistussuunnitelman avulla.

Me Electro Wavesilla luomme näyttäviä ja toimivia valaistusratkaisuja hotelleihin, toimitiloihin sekä yksityisasuntoihin. Vuosien kokemuksella ja näkemyksellä autamme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti kaikissa valaistukseen liittyvissä asioissa.

Yrityksemme valaisintarjonnasta löydät kaikki tuotteet pelkistetyistä spottivaloista käytännöllisiin pöytävalaisimiin sekä tyylikkäisiin sisustusvalaisimiin. Pöytävalaisimien monipuolisuutta edustavat mm. kauniit Zafferanon Pina- sekä Poldina -valaisimet, jotka istuvat täydellisesti jokaisen ravintolan sisustukseen.

Tarkan valaistussuunnitelman avulla takaamme riittävän ja tarpeeseen sopivan valaistuksen.

Zafferano Pina pöytävalaisin

Miksi kannattaa panostaa valaistukseen?

 • Lisää tuottavuutta:
  Riittävä valaistus on välttämätöntä, jotta työntekijät pysyvät virkeinä ja sitoutuneina koko työpäivän ajan. Riittämätön valaistus voi johtaa silmien rasitukseen, väsymiseen ja keskittymiskyvyn heikkenemiseen, mikä lopulta heikentää tuottavuutta.
 • Paranna mielialaa ja hyvinvointia:
  Luonnonvalolla tiedetään olevan positiivinen vaikutus mielialaan ja hyvinvointiin. Kaikkiin toimistotiloihin ei kuitenkaan pääse riittävästi luonnonvaloa. Tällaisissa tapauksissa keinovaloa tulisi käyttää strategisesti toistamaan päivänvalon myönteisiä vaikutuksia.
 • Terveys ja mukavuus:
  Hyvälaatuinen valaistus lisää yleistä mukavuutta ja vähentää huonoihin valaistusolosuhteisiin liittyvien terveysongelmien riskiä. Riittämätön valaistus voi aiheuttaa päänsärkyä, silmien rasitusta ja näköhäiriöitä.
 • Tehosta yhteistyötä ja luovuutta:
  Tehokas valaistussuunnittelu voi myös vaikuttaa yhteistyöhön ja kannustaa työntekijöiden luovuuteen. Hyvin valaistu tila oikealla työvalaistuksella luo mukavan ympäristön aivoriihille ja tiimiyhteistyölle.
 • Kestävyys ja energiatehokkuus:
  Hyvään valaistukseen sijoittamisen ei tarvitse tarkoittaa kestävyydestä tinkimistä. Energiatehokkaat valaistusratkaisut, kuten LED-tekniikka, voivat vähentää energiankulutusta merkittävästi ja ovat usein pitkäikäisiä tuotteita.

Allasvalaisimet altaisiin ja suihkulähteisiin

Vedenalaisien valaisimien merkittävimmät ominaisuudet ovat vesitiiviys sekä materiaalien ruostumattomuus.

Monipuoliset valaisinmallit ja niiden tuottamat väriskaalat tarjoavat paljon erilaisia visuaalisia mahdollisuuksia, joissa vain luovuus on rajana. Uima-altaissa ja esimerkiksi laitureilla viihtyvyyden lisäksi valaisimet lisäävät myös merkittävästi turvallisuutta.

Vesitiiviit LED-valaisimet ovat turvallinen valinta kaikkiin kosteisiin tiloihin ja ne soveltuvat erinomaisesti vaikkapa uima-altaiden, veneiden tai paljujen/kylpytynnyreiden valaistukseen.

Valikoimastamme löytyy valaisimet jokaiseen kohteeseen

Arkkitehtivalaistukseen kuuluu laaja valikoima eurooppalaisten valmistajien tuotteita.
Tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. Nexia, Lucelight, Zafferano, ACB lighting, Hera ja Axo lighting.

Lue lisää valaistuksesta:
Julkisivuvalaistus | Efektivalaistus | LED-valaistus [ Himmenninjärjestelmät

Tuotevastaava

Petri Mämmi

Myynti / Tuotepäällikkö

040 620 4356

petri.mammi@electrowaves.fi

Tarvitsetko apua valaisimien valinnassa tai valaistuksen suunnittelussa? Ota yhteyttä niin tehdään tilastasi paras mahdollinen.


  Led valonauha yhdessä upotettavien spottivalojen kanssa.
  Oikealla sisustusvalaisimella kruunaat tilasi
  Sisustuusvalaisin toimii tilassa aivan kuin kaunis taulu tai kukka-asetelma
  Kauppakeskus Redin kattoterassin ulkovalaistus sisältää kohdevalot, RGB pixelivalot sekä valonohjauksen