IPEVO

IPEVO on keskittynyt erityisesti monipuolisiin opetusalan pienlaitteisiin, kuten dokumenttikameroihin. Yrityksen dokumenttikamerat voivat olla kooltaan pieniä, mutta niiden vaikutus on suuri.

Maksuttoman IPEVO Visualizerin avulla voit jakaa kuvaa tietokoneesi kamerasta, tallentaa sen, muokata sitä ja paljon muuta. Ohjelmisto toimii minkä tahansa kameran kanssa (esim. iDocCam) ja on ihanteellinen käytettäväksi dokumenttikameroiden kanssa.

Visualizerin avulla voit säätää näytettävää kuvaa eri tavoilla. Voit lähentää, kiertää, peilata, muuttaa resoluutiota, säätää valotusta, käyttää videosuodatinta, ottaa tilannekuvia ja paljon muuta.

* IPEVO Visualizer -versiot iOS:lle ja tvOS:lle eivät tue USB-liitännän kautta kytkettyjä dokumenttikameroita.

Tuotevastaava

Jorma Kaarela

+358 45 7731 1105

jorma.kaarela [a] electrowaves.fi

Koe IPEVO -dokumenttikameran hyödyt 30.päivän maksuttoman kokeilun avulla.

Valitse sinua eniten kiinnostava malli ja ihastu!

Hakijoiden tulee työskennellä EU:n alueella paikallishallinnon alaisuudessa rekisteröidyssä oppilaitoksessa.

V4K PRO Ultra High Definition USB -dokumenttikamera.

Maailman ensimmäinen dokumenttikamera, jossa on AI-tehostettu mikrofoni.
IntelliGO:n AI-Enhanced Voice -tekniikka pitää huolen, että taustalla olevat häiriöäänet eivät pilaa esitelmääsi. Sisäänrakennettu siru poistaa häiritsevää kohinaa ja osaa häivyttää taustalta esimerkiksi robottipölynimurin tai jopa huonon sään.
V4K PRO:ssa on 8 megapikselin kamera, joka tarjoaa hämmästyttävää teräväpiirtokuvaa, jotta voit heijastaa materiaalisi pienimmätkin yksityiskohdat ilman pikselöintiä.

V4K PRO siirtää kuvat nopeasti ja korkealla resoluutiolla kaikkien nähtäville. V4K PRO suoratoistaa 30 kuvaa sekunnissa jopa 3264 x 2448 resoluutiolla.

V4K PRO:n kohinanvaimennus ja värintoisto tekevät siitä täydellisen esitystyökalun myös pimeisiin tiloihin.

V4K PRO:ta voidaan käyttää erilaisten ohjelmistojen ja sovellusten kanssa, kuten Seesaw, Camtasia tai OBS. Lisäksi laite toimii mutkattomasti erilaisten videoneuvotteluohjelmistojen kanssa, kuten Zoom, GoToMeeting, Skype ja Google Hangouts.

VZ-X Wireless, HDMI & USB-dokumenttikamera.

VZ-X:ssä on kolme liitäntämahdollisuutta: Wi-Fi, HDMI ja USB. Se on yhteensopiva Mac, PC ja Chromebook -laitteiden kanssa. Voit myös kytkeä sen suoraan Apple TV:n, TV:n, projektorin tai näytön kanssa. HDMI-liitännällä voit jakaa kuvaa laitteille ilman tietokonetta.

VZ-X:n kamerapäässä on sisäänrakennettu LED-valo ja mikrofoni.

Laitteen rungossa olevat toimintopainikkeet tarjoavat nopean pääsyn Visualizer-ohjelmiston toimintoihin, kuten ruutukaappaus, videotallennus ja asiakirjojen skannaus.

9–12 tunnin akunkeston ansiosta VZ-X kestää koko opetus- tai esittelyistuntosi ajan.

VZ-R HDMI/USB Dual Mode-dokumenttikamera.

IPEVO VZ-R HDMI / USB Dual Mode on 8MP reaaliaikainen kuvansiirtolaite. Sillä voit skannata materiaaleja, kuten asiakirjoja, oppikirjoja, piirustuksia tai 3D-esineitä. Liitä se televisioon, näyttöön tai projektoriin HDMI-liitännän kautta, ja voit heijastaa materiaalisi vaivatta suurelle näytölle, ilman tietokonetta.

Lisäksi VZ-R on yhteensopiva useiden ohjelmistojen kanssa, kuten Seesaw, Camtasia tai OBS. Lisäksi voit käyttää sitä kamerana videoneuvotteluohjelmistoja, kuten Zoom GoToMeeting, Microsoft Teams tai Google Hangouts / Meet -kanssa.

Sonyn CMOS-kuvakennon ja tehokkaan integroidun siru-järjestelmän (SoC = System on Chip) ansiosta VZ-R tarjoaa paremman suorituskyvyn tarkennusnopeudessa, värien toistossa ja kohinavaimennuksessa myös heikossa valaistuksessa.

Laitteessa on myös USB Type-C -portti, sisäänrakennettu LED-valo ja mikrofoni sekä rungossa olevat toimintopainikkeet.

VZ-R tarvitsee toimiakseen virtalähteen, kun sitä käytetään HDMI-kaapelin kanssa.

IPEVO DO-CAM & DO-CAM Creator’s Edition

Ammattitasoiset IPEVO DO-CAM USB -dokumenttikamerat ovat ainutlaatuisen taittomekanismin ja tukirakenteen ansiosta noin kynäkotelon kokoisia (220 x 63 x 22mm) ja painavat vain 335 g. DO-CAM on helppo pitää aina mukana ja sen avulla kuvansiirto tietokoneelle on nopeaa ja helppoa.

DO-CAM-kamerassa ei ole sisäänrakennettua mikrofonia. Videopuheluissa, joissa on DO-CAM, on käytettävä kannettavan tietokoneen / tietokoneen sisäistä mikrofonia tai ulkoista USB-mikrofonia.

Muut tuotteet:

  • IPEVO Uplift Multi-angle Arm for Smartphones
  • IPEVO Mirror-Cam
  • IPEVO Uplift Magnetic

IPEVO products

Taiteilija, opettaja ja monimuotoisuusagentti Arlene Tucker hyödyntää Ipevoa kansainvälisessä Dear You -projektissa.

“Ollessani opettajana suomalaisessa lastentarhassa, kuulin Ipevosta erään oppilaani vanhempien kautta.

Vuodesta 2013 lähtien Ipevon tuotteet ovat tukeneet Dear You -yhteisöä etsimällä erilaisia ​​ja jännittäviä tapoja kommunikoida ja luoda taidetta.”

Projekti tarjoaa merkityksellisiä kulttuurienvälisiä kokemuksia ja ystävyyssuhteita koululaisten, opettajien sekä taiteilijoiden kesken tekemällä ja jakamalla taidetta. Tähän mennessä Dear You on tavoittanut 1499 opiskelijaa 27 eri maassa.

Arlenen tavoitteena on nyt ja tulevaisuudessa lisätä leikkielementtejä jokapäiväiseen elämään luovien ja pedagogisten käytäntöjen kautta. Hänen toiveenansa on toteuttaa projekteja ja kokemuksia, jotka synnyttävät ideoita ja kutsuvat katsojan olemaan osa kerrontaa tai taiteen luomista.

Arlenen muita projekteja ovat mm. Translation is Dialogue (2010), Ryijy: kudontatoiveet (2016), Story Data (2018). jotka tuovat ihmiset yhteen prosessipohjaisen taidekäytännön kautta ja saavat kaikki äänet kuuluviin.

Tutustu Dear You – Projektiin