IPEVO

Vocal Hub

Electro Waves on virallinen IPEVO maahantuoja.

IPEVO on keskittynyt erityisesti monipuolisiin opetusalan pienlaitteisiin, kuten dokumenttikameroihin. Yrityksen dokumenttikamerat voivat olla kooltaan pieniä, mutta niiden vaikutus on suuri.

Maksuttoman IPEVO Visualizerin avulla voit jakaa kuvaa tietokoneesi kamerasta, tallentaa sen, muokata sitä ja paljon muuta. Ohjelmisto toimii minkä tahansa kameran kanssa (esim. iDocCam) ja on ihanteellinen käytettäväksi dokumenttikameroiden kanssa. Visualizerin avulla voit säätää näytettävää kuvaa eri tavoilla. Voit lähentää, kiertää, peilata, muuttaa resoluutiota, säätää valotusta, käyttää videosuodatinta, ottaa tilannekuvia ja paljon muuta.

* IPEVO Visualizer -versiot iOS:lle ja tvOS:lle eivät tue USB-liitännän kautta kytkettyjä dokumenttikameroita.

Käytä IPEVO EyeStage™ -ohjelmistoa kasvojen seurantaan. Ohjelmoi tekoälyä seuraamaan liikettäsi tai aseta valokeila kokouksen osallistujiin. EyeStagen tekoäly voi auttaa myös tulostettujen materiaalien jakamisessa kameran kautta.

Tuotevastaava

Jorma Kaarela

+358 45 7731 1105

jorma.kaarela [a] electrowaves.fi

Dokumenttikameran kokeilu maksutta

Dokumenttikameran kokeilu maksutta

Koe IPEVO -dokumenttikameran hyödyt 30.päivän maksuttoman kokeilun avulla.

Valitse sinua eniten kiinnostava malli ja ihastu!

Hakijoiden tulee työskennellä EU:n alueella paikallishallinnon alaisuudessa rekisteröidyssä oppilaitoksessa.


4K/13MP P2V ULTRA kohdekamera 1 cm:n supermakrotarkennuksella.

IPEVO P2V ULTRA on pienikokoinen ja monipuolinen kamera, joka mukautuu kaikkiin skenaarioihin – voit pitää sitä kädessäsi, kiinnittää sen tietokoneen webkameraksi tai yhdistää sen kameratelineeseen ja tehdä siitä dokumenttikameran.

13 megapikselin CMOS-kenno ja 4K-videoresoluutio takaavat poikkeuksellisen kuvanlaadun ja suorituskyvyn. Paranna katselukokemusta Super Macro Focus -toiminnolla, jonka avulla voit tarkastella lähikuvia jopa senttimetrin etäisyydeltä.

Super Macro Focus -ominaisuus pystyy tallentamaan hienoja pintakuvioita ja yksityiskohtia jopa 1 cm:n etäisyydeltä.

Yhden napsautuksen stillkuvaominaisuuden ja IPEVO Visualizer -ohjelmiston ansiosta P2V ULTRA mahdollistaa ajankohtaisten kuvien ottamisen vaivattomasti.

*Huomaa, että Visualizer Web -versio ei vielä tue P2V Ultraa.

Poikkeuksellisen selkeän äänen takaamiseksi mikrofonissa on tekoälyllä toimiva kohinanvaimennus. Tämä kohinasuodatin poistaa taustamelun kommunikaatiosta ja suojaa sinua odottamattomilta häiriöiltä.

P2V ULTRA on varustettu pakkauksessa olevalla kameraklipsillä, jonka avulla se voidaan kiinnittää suoraan näyttöön. Lisätarvikkeina kamerajalusta ja kameran pidike, joissa on magneettinen muotoilu.

Plug and play -yhteensopiva mm. Zoomin, Google Meetin, Skypen, Microsoft Teamsin, Webexin sekä GoToMeetingin kanssa – Windowsissa, Macissa ja Chromebookeissa.

V4K Pro 120 USB -dokumenttikamera

IPEVO V4K PRO 120 on 120° laajakuvalinssillä varustettu 4K dokumenttikamera, AI kohinavaimennuksella ja tehostetulla mikrofonilla. Laitteeseen integroitu LED -valo mahdollistaa käytön hämärässäkin tilassa ja automaattinen tarkennus pitää huolen terävästä kuvanlaadusta.

Dokumenttikamera on yhteensopiva yleisimpien käyttöjärjestelmien (Windows, Mac ja Chromebooks) sekä useiden ohjelmistojen kanssa.

Tutustu V4K Pro 120 -dokumenttikameraan

IPEVO VC-A10 plug-and-play USB kaiutinmikrofoni kulkee kätevästi mukana missä ikinä haluatkin kokoukseen osallistua. 360° -mikrofoni yhdessä AI-pohjaisen melunvaimennuksen sekä dynaamisen ääniteknologian avulla takaavat miellyttävän etäkokouksen kumpaankin suuntaan. Laite voidaan yhdistää älypuhelimeen, tablettiin tai tietokoneeseen USB-C-kaapelilla.

Lisätietoja VC-A10 -kaiutinmikrofonista.

IPEVO TOTEM 360 tarjoaa saumattoman 360° kuvan sekä hyvän yleisäänentoiston. Neljä mikrofonia poimivat puheen joka suunnasta ja tekoäly huolehtii kohinanpoistosta.

TOTEM 360:n sisäänrakennettu tekoäly ymmärtää myös seurata puhujaa tai kokouksen osallistujia ja pitää heidät aina näkyvissä.

Plug and play -yhteensopiva mm. Zoomin, Google Meetin, Skypen, Microsoft Teamsin, Barco ClickSharen kanssa (Windows, Mac ja Chromebook).

Rungon painikkeet: Mikrofonin mykistys / poista mykistys, äänenvoimakkuuden säätö, videotilan vaihto, virtapainike.
Koko: 72mm x 255mm
Paino: 0.576 kg

IPEVO VOCAL on maailman ensimmäinen kaiutinmikrofoni kaksisuuntaisella AI-taustahälyn vaimennuksella.

IPEVO VOCAL on langaton ja akkukäyttöinen, joten se voidaan ottaa välittömästi käyttöön missä tahansa tilassa. Akunkesto on jopa 40 tuntia. Aseta VOCAL neuvottelupöydän keskelle ja anna sen poimia kaikkien osallistujien äänet tai käytä sitä henkilökohtaisena mikrofonina.
Kun laite on kytketty päälle, se muodostaa automaattisesti parin muistiin tallennetun Bluetooth-laitteen kanssa. Se tuottaa ympärilleen täyden 360° äänipeiton ja äänen diffuusiosuunnittelunsa ansiosta jakaa äänen tasaisesti jokaiselle kokouksen osallistujalle.

Ipevo Vocal kaiutinmikrofoni

Erillisen VOCAL HUBin avulla voit linkittää langattomasti jopa kuusi kaiutinmikrofonia toisiinsa.

IPEVO VOCAL on plug and play -yhteensopiva mm. Zoomin, Google Meetin, Skypen, Microsoft Teamsin, Webexin, GoTo Meetingin ja Barcon kanssa, niin Windowsissa, Macissa kuin Chromebookissa.

Lisätietoja IPEVO VOCAL -kaiutinmikrofonista.

Ipevo Vocal Dongle & Vocal Hub

IPEVO Totem120 multimodaalinen konferenssikamera.

IPEVO TOTEM 120 on konferenssikamera, joka on suunnittelu neuvotteluihin, tuote-esittelyihin sekä asiakirjojen ja muun visuaalisen materiaalin jakamiseen.

Kameran korkeutta voi säätää helposti vetämällä sitä ylöspäin, juuri silmiesi tasolle.

Asiakirjojen jakamista varten kamera voidaan suunnata alaspäin 90° kulmassa. Se voidaan myös suunnata alaspäin 45°:n kulmassa tuotteiden esittelyjä varten.

Kun laitteen AI Stage aktivoidaan, se suuntaa kuvan automaattisesti niin, että kaikki kameran edessä olevat pysyvät kuvassa. Tämä tekee viestinnästä luonnollisempaa ja mukaansatempaavampaa online-osallistujille.

TOTEM 120 on varustettu IntelliGon tekoälyllä tehostetulla äänitekniikalla. Tämän tekniikan ansiosta kamera osaa suodattaa tilan mahdolliset häiriöäänet pois.

Vaihda erittäin laajan 120°:n ja automaattisen tarkennuksen 80° näkymän välillä vastaamaan täydellisesti FOV-tarpeeseesi. Erittäin leveä linssi on ihanteellinen kokoushuoneen neuvotteluihin tai esityksiin. Automaattitarkennusobjektiivi tarjoaa käytännöllisen vaihtoehdon asiakirjojen jakamiseen ja yksittäisiin videopuheluihin.

Plug and play -yhteensopiva Zoomin, Google Meetin, Skypen, Microsoft Teamsin, Webexin, GoToMeetingin kanssa – Windowsissa, Macissa ja Chromebookeissa.

Laaja tai tarkka lähikuva

IPEVO TOTEM 180 on siirreltävä neuvottelukamera

Kameran kaksi 4 megapikselin kameraa tuottavat saumattoman 180°:n näkymän ilman tilavääristymiä. Kahdessa ympärisuuntaisessa mikrofonissa on sisäänrakennettu kohinanvaimennus, joka varmistaa, että kaikkien ääni kuuluu selkeästi verkkokonferenssin toisessa päässä.

IPEVO EyeStage™ tarjoaa täydellisen hallinnan hybridikonferenssisi tai online-esityksen näyttämiseen sekä automaattisen kameran ohjauksen sekä tekoälyn tuottamat videotilat.

Käytä kasvojen seurantaa kameran ohjaamiseen, pyydä tekoälyä seuraamaan liikettäsi tai aseta valokeila kokouksen osallistujiin. EyeStagen tekoäly voi auttaa myös tulostettujen materiaalien jakamisessa kameran kautta.

*Tekoälyvaiheen aktivointi siirtää EyeStagen™ muotokuva-AI-kehykseen.

Kaksi kameratilaa erikokoisille kokouksille: 180° tai 120° näkymä.

V4K PRO Ultra High Definition USB -dokumenttikamera.

Maailman ensimmäinen dokumenttikamera, jossa on AI-tehostettu mikrofoni.
IntelliGO:n AI-Enhanced Voice -tekniikka pitää huolen, että taustalla olevat häiriöäänet eivät pilaa esitelmääsi. Sisäänrakennettu siru poistaa häiritsevää kohinaa ja osaa häivyttää taustalta esimerkiksi robottipölynimurin tai jopa huonon sään.
V4K PRO:ssa on 8 megapikselin kamera, joka tarjoaa hämmästyttävää teräväpiirtokuvaa, jotta voit heijastaa materiaalisi pienimmätkin yksityiskohdat ilman pikselöintiä.

V4K PRO siirtää kuvat nopeasti ja korkealla resoluutiolla kaikkien nähtäville. V4K PRO suoratoistaa 30 kuvaa sekunnissa jopa 3264 x 2448 resoluutiolla.

V4K PRO:n kohinanvaimennus ja värintoisto tekevät siitä täydellisen esitystyökalun myös pimeisiin tiloihin.

V4K PRO:ta voidaan käyttää erilaisten ohjelmistojen ja sovellusten kanssa, kuten Seesaw, Camtasia tai OBS. Lisäksi laite toimii mutkattomasti erilaisten videoneuvotteluohjelmistojen kanssa, kuten Zoom, GoToMeeting, Skype ja Google Hangouts.

V4K PRO siirtää kuvat nopeasti ja korkealla resoluutiolla

VZ-X Wireless, HDMI & USB-dokumenttikamera.

VZ-X:ssä on kolme liitäntämahdollisuutta: Wi-Fi, HDMI ja USB. Se on yhteensopiva Mac, PC ja Chromebook -laitteiden kanssa. Voit myös kytkeä sen suoraan Apple TV:n, TV:n, projektorin tai näytön kanssa. HDMI-liitännällä voit jakaa kuvaa laitteille ilman tietokonetta.

VZ-X:n kamerapäässä on sisäänrakennettu LED-valo ja mikrofoni.

Laitteen rungossa olevat toimintopainikkeet tarjoavat nopean pääsyn Visualizer-ohjelmiston toimintoihin, kuten ruutukaappaus, videotallennus ja asiakirjojen skannaus.

9–12 tunnin akunkeston ansiosta VZ-X kestää koko opetus- tai esittelyistuntosi ajan.

VZ-X kamerapäässä on sisäänrakennettu LED-valo ja mikrofoni.

VZ-R HDMI/USB Dual Mode-dokumenttikamera.

IPEVO VZ-R HDMI / USB Dual Mode on 8MP reaaliaikainen kuvansiirtolaite. Sillä voit skannata materiaaleja, kuten asiakirjoja, oppikirjoja, piirustuksia tai 3D-esineitä. Liitä se televisioon, näyttöön tai projektoriin HDMI-liitännän kautta, ja voit heijastaa materiaalisi vaivatta suurelle näytölle, ilman tietokonetta.

Lisäksi VZ-R on yhteensopiva useiden ohjelmistojen kanssa, kuten Seesaw, Camtasia tai OBS. Lisäksi voit käyttää sitä kamerana videoneuvotteluohjelmistoja, kuten Zoom GoToMeeting, Microsoft Teams tai Google Hangouts / Meet -kanssa.

Sonyn CMOS-kuvakennon ja tehokkaan integroidun siru-järjestelmän (SoC = System on Chip) ansiosta VZ-R tarjoaa paremman suorituskyvyn tarkennusnopeudessa, värien toistossa ja kohinavaimennuksessa myös heikossa valaistuksessa.

Laitteessa on myös USB Type-C -portti, sisäänrakennettu LED-valo ja mikrofoni sekä rungossa olevat toimintopainikkeet.

VZ-R tarvitsee toimiakseen virtalähteen, kun sitä käytetään HDMI-kaapelin kanssa.

Dokumenttikameralla voit skannata materiaaleja, kuten asiakirjoja, oppikirjoja, piirustuksia tai 3D-esineitä.

IPEVO DO-CAM & DO-CAM Creator’s Edition

Ammattitasoiset IPEVO DO-CAM USB -dokumenttikamerat ovat ainutlaatuisen taittomekanismin ja tukirakenteen ansiosta noin kynäkotelon kokoisia (220 x 63 x 22mm) ja painavat vain 335 g. DO-CAM on helppo pitää aina mukana ja sen avulla kuvansiirto tietokoneelle on nopeaa ja helppoa.

DO-CAM-kamerassa ei ole sisäänrakennettua mikrofonia. Videopuheluissa, joissa on DO-CAM, on käytettävä kannettavan tietokoneen / tietokoneen sisäistä mikrofonia tai ulkoista USB-mikrofonia.

Muut tuotteet:

  • IPEVO Uplift Multi-angle Arm for Smartphones
  • IPEVO Mirror-Cam
  • IPEVO Uplift Magnetic

IPEVO products

IPEVO dokumenttikamerat ovat ainutlaatuisen taittomekanismin ja tukirakenteen ansiosta

IPEVOn tuotteet opetuksessa

Taiteilija, opettaja ja monimuotoisuusagentti Arlene Tucker hyödyntää Ipevoa kansainvälisessä Dear You -projektissa.

“Ollessani opettajana suomalaisessa lastentarhassa, kuulin Ipevosta erään oppilaani vanhempien kautta.

Vuodesta 2013 lähtien Ipevon tuotteet ovat tukeneet Dear You -yhteisöä etsimällä erilaisia ​​ja jännittäviä tapoja kommunikoida ja luoda taidetta.”

Projekti tarjoaa merkityksellisiä kulttuurienvälisiä kokemuksia ja ystävyyssuhteita koululaisten, opettajien sekä taiteilijoiden kesken tekemällä ja jakamalla taidetta. Tähän mennessä Dear You on tavoittanut 1499 opiskelijaa 27 eri maassa.

Arlenen tavoitteena on nyt ja tulevaisuudessa lisätä leikkielementtejä jokapäiväiseen elämään luovien ja pedagogisten käytäntöjen kautta. Hänen toiveenansa on toteuttaa projekteja ja kokemuksia, jotka synnyttävät ideoita ja kutsuvat katsojan olemaan osa kerrontaa tai taiteen luomista.

Arlenen muita projekteja ovat mm. Translation is Dialogue (2010), Ryijy: kudontatoiveet (2016), Story Data (2018). jotka tuovat ihmiset yhteen prosessipohjaisen taidekäytännön kautta ja saavat kaikki äänet kuuluviin.

Tutustu Dear You – Projektiin

Arlene Tucker hyödyntää Ipevoa kansainvälisessä Dear You -projektissa.