Huolto

AV-laitteiden huolto- ja ylläpitopalvelut.
Electro Waves Oy:n huoltopalveluista sekä teknisestä tuesta vastaa yrityksen oma huolto-osasto, joka toimii yrityksen Espoon toimitiloissa.
Kaikki yrityksemme ja yhteistyöverkostomme AV-asentajat ovat koulutettuja alan ammattilaisia. Huoltotoiminnot suoritetaan voimassa olevien työ- ja turvallisuusstandardien mukaisesti laitevalmistajien ohjeita ja suosituksia noudattaen. Varaosatoimitukset toimivat nopeasti luotettavien toimittajiemme ansiosta.

Huolto-osastolla on käytössään uudenaikaiset ESD-suojatut työtilat, sekä työvälineet ja menetelmät, joilla mahdollistetaan myös komponenttitason korjaukset. Korkean palvelutason saavuttamiseksi Electro Waves Oy:llä on käytössä kattava toiminnanohjausjärjestelmä sekä integroidut sähköiset palvelurajapinnat huoltoa varten. Asiakaslähtöisen toimintaperiaatteen keskeisin pyrkimys on huoltaa laitteet mahdollisuuksien mukaan jo asiakkaan omissa tiloissa.

Huoltosopimus
Palvelusopimuksen tavoitteena on turvata laitteille tarpeelliset ennakoivat huollot sekä vikatilanteessa nopea toimintakuntoon saattaminen. Sopimuksen kohteena ovat sopimuksessa mainittujen tilojen AV-järjestelmien ja laitteiden huolto- sekä ylläpitopalvelut ja se räätälöidään asiakkaan laitekannan mukaan. Sopimukseen määritellään myös tarkat vasteajat huolloille, hinnastot sekä muut tarvittavat sisällöt palvelulle.

Lisätietoja huoltosopimuksesta:
Lasse Konttinen
tel: +358 45 7731 1550
lasse.konttinen @ electrowaves.fi

    Tilaajan tiedot
    Toimitus- ja palautusosoite    Huollettavan laitteen tiedot