Electro Waves Virtual

Electro Waves Virtual

Hyödynnä vuorokauden kaikki tunnit salillasi ja anna jäsenillesi lisäarvoa lisäämällä virtuaalitunnit ryhmäliikuntatarjontaasi.

Modernit liikuntatilat vaativat nykyaikaista AV-tekniikkaa

Teknisen ratkaisumme avulla voit joko ajastaa tunnit ryhmäliikuntakalenteriin tai käynnistää ne suoraan kosketusnäytöltä. Treenivideot esitetään sovelluksemme avulla joko suurelta kosketusnäytöllä, videoseinältä tai isolta valkokankaalta korkealaatuisella videoprojektorilla projisoituna. Meidän yhteistyökumppanimme, joita ovat Les Mills, FortGjort, CMS ja Iisee, pitävät huolen monipuolisesta tuntisisällöstä.

Laadukkaalla äänentoistolla, hyvällä sisällöllä sekä tyylikkäillä (videoiden tahtiin synkroniduilla) valoilla
saadaan aikaiseksi todellinen treenielämys.

Lue lisää: www.ewvirtual.fi

Muita ratkaisuja liikuntatiloihin:
Digital Signage • Infokioskit • Interaktiiviset kosketusnäytöt • Arkkitehtuurivalaistus

EW Virtual 2.0 – virtuaalivideoiden hallintajärjestelmä

EW Virtual 2.0 on nopea, selkeä sekä käyttäjäystävällinen virtuaaliliikunnan hallintajärjestelmä. Alusta on kehitetty käytettäväksi pääosin kosketusnäytöille, jonka vuoksi sen rakenne on mutkaton ja videosisältöjen sekä kategorioiden selailu onnistuu vaivattomasti.

Virtual 2.0 ominaisuudet:
– ETÄHALLINTA mahdollistaa viikko-ohjelmien luonnin kaikilla iOS, Android, PC ja MAC -laitteilla.
– KALENTERI näyttää koko viikko-ohjelman sekätuntien tärkeimmät tiedot yhdellä silmäyksellä.
Kalenteri on viikkokohtainen, joten voit huomioida helposti kaikki erikoisviikot Virtual liikuntakalenteria luodessasi. Ajatetut tunnit käynnistyvät automaattisesti.
– STATISTIIKKA kertoo päiväkohtaisesti, kuinka monta kertaa mitäkin tuntia on katsottu ja onko se ollut osallistujien mieleen. Statistiikkaa voidaan myös rajata, esim. ajankohdan tai tuntisisällön mukaan.

EW Virtual 2.0 tuo uusimmat sisällöt nopeasti jokaisen ohjelmiston käyttäjän saataville. Enää ei tarvitse odotella päiviä uusien sisältöjen saantia, vaan päivittäminen onnistuu muutamassa minuutissa.

Lue lisää: www.ewvirtual.fi

Liikuntatilojen pintamateriaalit

Tekniikan ja ohjelmiston lisäksi – palvelumme kattavat myös liikuntatilojen pintamateriaalit, kuten kumilattiat sekä turf -matot.

Elastinen ja iskuja vaimentava kumimatto suojaa lattiaasi, vähentää melua ja tarjoaa lisää mukavuutta treenaamiseen. Kumimatto vähentää liukastumisriskiä, joten se lisää tilojen turvallisuutta. Mattoja on saatavilla eri väreinä ja paksuuksina, 1m2 levyinä tai 5m2 rullissa.

Turf, joka tunnetaan myös nimellä ruohomatto, on suunniteltu kohteisiin, joissa kulutus on tavallista rankempaa. Turf -mattoa on saatavilla eri väreinä ja erilaisilla numero tai mitta merkinnöillä.

Akustiikkalevyillä taas vaimennetaan tehokkaasti ääniä ja estetään häiritsevien kaikujen syntymistä.

Liikuntatilojen pintamateriaalit ovat osa turvallisuutta

Tarvitsetko apua liikuntakeskuksen teknisten ratkaisujen valinnassa tai suunnittelussa? Ota yhteyttä niin tehdään tilastasi paras mahdollinen.