MyFit Tapiola

MyFit Tapiolassa on moderni kuntokeskus, jossa yhdistyvät korkea laatu ja edulliset hinnat. Helppoja ja joustavia jäsenyyksiä tarjoavan kuntosalin edullisuus perustuu mm. erilaisiin automatisoituihin toimintoihin. MyFitissa asiakas ei maksa turhaan palveluista joita ei käytä.

Virtuaalisilla ryhmäliikunta- ja sisäpyöräilytunneilla asiakas voi treenata suosikkilajiaan itselleen sopivana aikana. Electro Waves toimitti tähän kokonaisuuden varustettuna mm. Digital Signage -koskenäytöillä. Asiakas voi selata näytöiltä eri vaihtoehtoja, esikatsella virtuaalijumppia ja valita mieleisensä.

Electro Waves suunnitteli ja toteutti MyFit Tapiolaan myös ryhmäliikuntatilojen äänentoiston, projektorit ja screenit. Lisäksi kuntosalien ja pukuhuoneiden kattoihin upotetut kaiuttimet sekä kameravalvontajärjestelmä ovat Electro Wavesin toimittamia.

– Alalla pitkään toimineena tiesin Electro Wavesin luotettavaksi toimittajaksi, ja he rakensivat meille toiveidemme mukaan räätälöidyn ratkaisun.  Toimituslupaukset pitivät ja jälkihoito oli ensiluokkaista, MyFitin toimitusjohtaja Jukka Mustonen kertoo.

MyFit Tapiolan tekninen ratkaisu

  • Virtuaalijumpan ohjaus kosketusnäytöltä Electro Wavesin suunnittelemalla ohjelmistolla.
  • Virtuaaliset ohjaajat vetävät kahdessa eri salissa ryhmäliikunta- ja sisäpyöräilytunteja.
  • Äänentoisto
  • Projektorit ja screenit
  • Kosketusnäytöt
  • Valvontakamerat

Toimituslupaukset pitivät ja jälkihoito oli ensiluokkaista!

-Jukka Mustonen, toimitusjohtaja