ZeeVee

ZeeVee on maailman johtava AVoverIP-ratkaisujen valmistaja ja yksi SDVoE-allianssin (Software Defined Video over Ethernet) perustajayrityksistä. SDVoE on teknologia, jonka avulla 4K-videokuvaa voidaan siirtää TCP-IP-standardin mukaisessa tietoverkossa (10 Gbps) lähes kompressoimattomana ja viiveettä (latenssi alle 1 ms).

SDVoE-kuvansiirto soveltuu erittäin vaativiin sovelluksiin, kuten sairaalaympäristöihin, valvomoihin, mediastudioihin, kampuksille ja viranomaislaitoksille. Kuvansiirto voi tapahtua joko valokuitu- tai kuparikaapeloidussa verkossa. Kuvansiirron reititys tehdään TCP-IP-standardin mukaisella kytkimellä, mitään erillistä kuvamatriisia ei tarvita. Kuvasignaalin mukana myös monikanavainen audio- ja ethernet/sarjadata-ohjaussignaalit siirtyvät päätelaitteille.

ZeeVee valmistaa SDVoE-standardin mukaisten encodereiden ja decodereiden lisäksi vastaavia tuotteita myös 1 Gbps TCP-IP-verkkoihin.

Electro Waves Oy on toiminut ZeeVee-tuotteiden maahantuojana vuodesta 2018 lähtien. Olemme toteuttaneet vaativia AVoverIP-ratkaisuja mm. Aalto Yliopistolle, ICT-koulutusyhtiö Nitorille, Telialle ja Sokos Hotels -ketjulle.

https://www.zeevee.com/

Tuotevastaava

Jorma Kaarela

+358 45 7731 1105

jorma.kaarela [a] electrowaves.fi

ZeeVee ZyPerUHD -tuotteiden avulla voit jakaa (jopa 4K videoita) mistä tahansa lähteestä HDCP –kopiosuojattuja HDMI –signaaleja, yhdelle tai useammalle näytölle suoraan tavallisen verkon kautta ja unohtaa erilliset AV-matriisit.

ZyPerUHD Encoder HDMI / Copper
– HDMI 2.0 sisäänmeno
– 1Gbps Ethernet Interface
– 1Gbps Passthrough Ethernet Interface
– Supports USB, IR, RS-232 (via phoenix)

ZyPerUHD Decoder HDMI / Copper
– HDMI 2.0 ulostulo
– 1Gbps Ethernet Interface
– 1Gbps Passthrough Ethernet Interface
– Accepts IP streaming via Gbit/copper
– Supports USB, IR, RS-232 (via phoenix)

Lue lisää