Lightware Visual Engineering

Lightware Visual Engineering on 20 vuotias Unkarilainen AV-alan huipputuotteita valmistava yhtiö. Yhtiö valmisti mm vuonna 2006 maailman ensimmäisen 8×8 DVI-matriisin. Myös monia muita hyvin innovatiivisia tuotteita on esitelty alan messuilla monien vuosien aikana.

Tänä päivänä Lightware valmistaa laidasta laittaan AV-tuotteita kuten AV-matriiseja, kuvan siirtoon käytettäviä laitteita (CAT-kaapelissa, kuidussa tai verkon yli AV-over-IP) ja aivan uutena AV-ohjauksiin soveltuvia tuotteita.

Ohjelmistot ovat tämän päivän AV-laitteissa yhä suuremmassa roolissa. Lightware on aina osannut tuoda ennennäkemättömiä ohjelmisto-ominaisuuksia tuotteisiin, joita muilla valmistajilla ei ole. Hyvin monessa Lightware tuotteessa on mukana mm ”Event Manager” jolla voidaan automatisoida AV-tilan tekniikan. Täydellinen ”EDID MANAGER” ohjelmisto sisältyy myös melkein kaikkiin tuotteisiin.

Lightware on tunnettu tuotteiden laadusta, käyttöohjeiden erinomaisuudesta sekä laadukkaasta tuotetuesta. Eurooppalaisena yrityksenä asiointi on helppoa ja nopeata kun asioidaan samalla aikavyöhykkeellä. Tuotteisiin on myös sisäänrakennettuna aimo annos diagnostiikkaa, joka myös helpottaa mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Electro Waves Oy on toiminut Lightware Visual Engineering tuotteiden maahantuojana vuodesta.

https://lightware.com/

Product Line 2020

MMX4x2-HDMI

Tuotevastaava

Kai Tuovinen

+358 400 413 821

kai.tuovinen [a] electrowaves.fi