Audac

Belgialainen Audac valmistaa ja kehittää äänentoistolaitteita taustamusiikkijärjestelmiin sekä kauppojen, kuntosalien, hotellien ja ravintoloiden äänentoistoon.

Audaci:n tuotteet kattavat laajan valikoiman kaiuttimia, DSP-, 100V-vahvistimia, DSP-matriiseja ym. Matriisimiksereihin on kytkettävissä ohjaus- ja liityntäyksiköitä CAT-kaapeloinnin avulla, tämän ansiosta järjestelmien asennustyö on yksinkertaista.

Nykytekniikalla toteutetut langattomat, tableteilla toimivat ohjaussovellukset ovat helppokäyttöisiä. Audac-tuotevalikoima tarjoaa kohtuuhintaiset ja laadukkaat ratkaisut järjestelmätoteutuksiin äänentoisto- ja AV-urakoitsijoille.

AINA ASKELEEN EDELLÄ

Kyse ei ole vain parempien tuotteiden innovoinnista, vaan kokemusten luomisesta. ”Keräämme joukkoomme poikkeuksellisia kykyjä, joilla on erilaisia näkökulmia ja taustoja, kuitenkin niin, että meillä kaikilla on yksi yhteinen unelma: äänen vieminen parempaan suuntaan. Yksi esimerkki tästä intohimosta on ollut maailman ensimmäisen verkkopohjaisen matriisin kehittäminen.

AUDAC Experience Center

Audac tarjoaa parasta vastinetta ja palvelua sekä kykyä kuunnella kumppaneidensa tarpeita. Sen takia monet jakelijat ympäri maailmaa valitsivat AUDACin. Näiden suhteiden ylläpitämiseksi yritys on rakentanut AUDAC Experience Centerin vuonna 2013. Tämän uuden huipputeknisen rakennuksen päätarkoitus on antaa jakelijoille sekä loppukäyttäjille tilaisuus kokea tuotteet ainutlaatuisessa ympäristössä. Useiden kuuntelu- ja esittelyalueiden lisäksi rakennuksessa myös koulutetaan jälleenmyyjiä säännöllisesti.

https://www.audac.eu/

Tuotevastaava

Kari Lehtonen

Projekti-Insinööri

+358 40 555 9910

kari.lehtonen [a] electrowaves.fi

Tuotevastaava

Kai Tuovinen

Myyntipäällikkö

+358 400 413 821

kai.tuovinen [a] electrowaves.fi