VEXO

VEXO208 8” suorituskykyinen 3-tie kaiutin

VEXO208 – 8” suorituskykyinen 3-tie kaiutin

VEXO208:ssa yhdistyvät kapea kotelo ja korkea suorituskyky, joten se istuu hyvin modernin ilmeen ja korkealaatuisen äänen vaativiin projekteihin. 

Asennus onnistuu sekä vaaka- että pystysuunnassa mukana tulevalla seinätelineellä, ja 70/100 V muuntajamoduulin saa optiona. 

 • Kokoalue äänentoisto, 46–20 kHz
 • Tehokkaat koaksiaali- ja LF-elementit
 • Tasainen laaja peittokuvio, 95° x 95°
 • Iskunkestävä
 • DuraCoat™ teksturoitu maalipinta, musta tai valkoinen
 • Valinnainen 70/100 V muuntaja

VEXO 2-tie kaiuttimet 110, 112 ja 115 -mallit tarjoavat poikkeuksellisen korkealaatuisen, täyteläisen sekä elävän äänen. Tehokkuus sekä moderni muotoilu tekevät tästä sarjasta ihanteellisen ratkaisun mm. baareihin, yökerhoihin ja urheilutiloihin.

✓ Integroitu 35 mm kaiutinteline-adapteri
✓ Käännettävä torvi 90° x 70° (vaaka- ja pystyasennus).
✓ DuraCoat™-tekstuurimaalipinta.
✓ 12mm vanerikotelo
✓ Ball impact resistance
✓ Integroidut M10-ripustuspisteet.
✓ 1,7” kompressio-driver
✓ Valinnainen 70/100V muuntaja

VEXO 2-tie kaiuttimet

Kaksi vinoa Neutrik SpeakON -paikkaa tarjoavat helpon ja luotettavan liitännän lukittuvalla liittimellä ja irrotettava taustalevy mahdollistaa valinnaisen muuntajan asennuksen ja kaiutinten kytkennän 70/100V järjestelmiin.

Kallistettavuus -90° – +35° varmistaa kaiuttimien optimaalisen sijoituksen, esimerkiksi kattoon. Kaiutinkotelo on varustettu myös 35 mm:n teline-adapterilla sekä useilla kierreinserteillä silmukkaruuveille.

VEXO aktiivikaiuttimet

Tavallisten passiiviversioiden lisäksi jokaisesta VEXO-kaiuttimesta on saatavilla myös aktiiviversio (110A, 112A ja 115A). Aktiiviset mallit on varustettu DSP-prosessorilla äänen ohjaus- ja prosessointiteknologiaa varten, jonka avulla käyttäjä voi vaivattomasti ohjata monipuolisia kokoonpanoja.

Integroitu DSP mahdollistaa myös esiasetukset koko alueen, satelliitti- ja mukautettuja kokoonpanoja varten, jotka voidaan ladata laitteen takana olevan USB-paikan kautta. Asentamalla valinnainen ANI44XT Dante -ääniverkkoliitäntä kaiuttimeen, VEXOA-sarja voidaan integroida mihin tahansa Dante™-yhteensopivaan AV-verkkoon ja siirtää digitaalista ääntä millä tahansa markkinoilla olevalla yhteensopivalla ratkaisulla.

Ominaisuudet:

 • Dante™ yhteensopiva*
 • Touchlink™ yhteensopiva*
 • AUDAC Touch™ yhteensopiva*
 • WaveDynamics™ ja integroitu DSP-prosessori
 • Energiaa säästävä valmiustila

* ANI44XT:tä asennettaessa

Mahdollisuuksien maailma
Asentamalla valinnaisen ANI44XT Dante™ -ääniverkkoliitännän aktiiviseen versioon, voit integroida uuden VEXO-sarjan mihin tahansa Dante™-yhteensopivaan AV-verkkoon ja siirtää digitaalista ääntä millä tahansa markkinoilla olevalla yhteensopivalla ratkaisulla.

Ohjattavuus käden ulottuvilla
Täydellinen kirjasto kaiuttimien esiasetuksia on saatavilla projekteihisi, mikä tekee siitä yhtä helppoa kuin oikean tiedoston valitsemisen, lataamisen ja toistamisen! Optimaalisten akustisten kokoonpanojen lisäksi tämä kirjasto sisältää myös kaiuttimen suorituskykyparametrit, joiden ansiosta kaiuttimien suojaus on varmistettu.

TouchLink™ -ohjattavuus
TouchLink™ -teknologiaa käytetään virtuaalisten vyöhykkeiden luomiseen yhdistämällä useita yhteensopivia laitteita toisiinsa. AUDAC Touch™:ssa tai suoraan laitteessa voit valita useita vahvistinkanavia, joita hallitaan yhtenä vyöhykkeenä. Asentamalla ANI44XT:n VEXO-sarja on yhteensopiva AUDAC Touch™:n ja TouchLink™:n kanssa.

Integroitu WaveDynamics™ DSP prosessori 
WaveDynamics™-yhteensopivuuden ja DSP-prosessorin ansiosta äänen ohjaus- ja prosessointitekniikka mahdollistaa sen, että käyttäjä voi vaivattomasti ohjata kokoonpanoja. Integroitu DSP mahdollistaa esiasetukset kokokaistan-, satelliitti- ja mukautettuja kokoonpanoja varten, ja se voidaan ladata laitteen takana olevan USB-paikan kautta.

Energiaa säästävä valmiustila
Kun VEXO-sarjan laitteiden aktiiviset versiot eivät ole käytössä, ne siirtyvät automaattisesti energiaa säästävään valmiustilaan. Tämän ansiosta kiinteissä asennuksissa kaiuttimia ei tarvitse fyysisesti sammuttaa jokaisen käytön jälkeen.