AUDAC ATEO

5 syytä valita AUDAC ATEO:

Helppo asentaa!
Kaiuttimen kytkeminen on yksinkertaista mukana tulevan asennuslevyn ansiosta. Tämä asennuslevy kiinnitetään seinään ruuveilla ja siinä olevaan liittimeen kytketään kaiutinkaapeli. Innovatiivisen CleverMount™ kiinnikkeen ansiosta kaiutin “liu’utetaan” paikoilleen ja samalla se kytkeytyy kaiutinkaapelin liittimeen.

Tyylikäs ja tarkoituksen mukainen muotoilu
Kaiuttimen kiinnike ja itse kaiutin on muotoiltu saumattomasti yhteensopivaksi ja kaiutinkaapeli sijaitsee kiinnikkeen sisällä piilossa. Tämän ansiosta kaiutin ja kiinnike muodostavat ulkonäöltään tyylikkään kokonaisuuden ilman näkyviä johtoja ym.

Helposti irroitettavissa
Yksinkertaisen Clevermount™ kiinnikkeen ansiosta kaiutin on helposti irroitettavissa tarvittaessa esim. maalaustyön vuoksi.

Vapaasti suunnattavissa
Innovatiivisen CleverMount™ kiinnikkeen ominaisuuksiin sisältyy mahdollisuus asettaa kaiutin vaaka tai pystyasentoon, lisäksi suunnata haluttuun suuntaan ja lukita etupaneelin Audac-logon alta löytyvällä ruuvilla. Portaattoman suuntauksen ansiosta äänentoiston kattavuutta voidaan hallita kaikissa tilanteissa.

ATEOxM – kirkas ääni ja vaivaton asennus.

Laadukas ääni, tyylikäs muotoilu ja asennusmukavuus ovat olleet syitä, miksi AUDAC ATEO-kaiutinsarja on niittänyt menestystä viimeisten 10-vuoden aikana. Nyt uusimman tuotepäivityksen myötä listaan voidaan lisätä myös säänkestävyys.

ATEOxM-sarja on valikoima ainutlaatuisia kaiuttimia, jotka on suunniteltu erityisesti kiinteään asennukseen sisä- ja ulkokäyttöön. Asuintiloista aina vaativimpiin ympäristöihin saakka; kuten ravintoloihin, kauppoihin, pubeihin ja klubeille. 

Kaiutinsarja soveltuu myös 70/100V linja-asennuksiin, ja tehoasetus on helppo valita ulkoisen säätimen avulla.

Patentoidun CleverMount+™-kiinnitystekniikan ansiosta kaiutin sulautuu yhteen asennuspinnan kanssa luoden tyylikkään kokonaisuuden. 

Kaiuttimissa on WAGO-liittimet, joten luotettava liitos onnistuu helposti ilman ylimääräisiä työkaluja, ja kaiutinlinjan ketjutuskin onnistuu vaivattomasti.