Admiral Staging

Admiral Staging valmistaa tuotteita viihdeteollisuuden tarpeisiin


DIDN’T KNOW YOU NEEDED IT

Admiral Staging valmistaa TÜV- sertifioituja tuotteita viihdeteollisuuden erilaisiin tarpeisiin – kustannustehokkaasti parhaalla mahdollisella hinnalla. Tuotteet jakautuvat kuuteen eri tuoteryhmään; näyttämö-, ripustus-, kuljetustarvikkeet, ripustuskoukut ja -kourat, kaapelit ja liittimet sekä Admiral- erikoistuotteet.

Yksi suosituimpia tuotteita on Admiral Snake- kaapelinhallintajärjestelmä, jonka avulla voidaan toteuttaa kaapelointi liikkuville rakenteille tai ansaille.

Suosituimmat Admiral Staging- standardituotteet löytyvät Electro Waves Oy:n varastosta Espoosta.

Lataa Admiral -katalogi

Admiral -tuotteet saatavilla myös EW:n verkkokaupasta.

Tuotevastaava

Esa Kyllönen

Myyntipäällikkö, valo, stage & rigging

+358 40 556 3765

esa.kyllonen [a] electrowaves.fi

Tuotevastaava

Atte Pukero

Myynti, valo, stage & rigging

+358 40 538 7068

atte.pukero [a] electrowaves.fi


SNAKE – asenna kaapelit siististi ja turvallisesti.

Edistyksellisin kaapeliohjain Admiral Snake, onnistuu olemaan sekä kevyempi että entistä monipuolisempi. Snake voidaan asentaa yksittäisiin putkiin sekä trussimalleihin (30 & 40).

Innovatiiviset lukitussaranat varmistavat, että kaikki kaapelit taipuvat tapeeksi loivasti, ilman kaapeleihen vaurioitumista.

Snake on valmistettu 1,5 mm:n sinkitystä metallista ja sitä on saatavilla ruostumattomasta teräksestä sekä mustalla pinnoitteella. Saatavilla on eri ​​leveys- ja korkeusyhdistelmiä, joiden korkeus on 16 metriä tai enemmän. Nostettaessa ylös ja alas Snake -kaapelinohjain liikkuu vain vähän, mikä tekee siitä erittäin suositun vaihtoehdon.

Tilattavissa EW:n verkkokaupasta.

Lisätietoja: https://www.admiralstaging.com/cable-guide-basic-snake

Truss Topper / Floor Stand -teline on yksinkertainen, mutta nerokas.

Pinottava, liukumaton ja monikäyttöinen teline kantaa jopa 100 kg kuormaa ja se on varustettu 50 mm pyöreällä putkella. Putki soveltuu ripustuskoukkujen- ja Half Coupler- clamppien kiinnittämiseen, joten teline tarjoaa joustavia ripustusratkaisuja mihin tahansa tapahtumaan.

Truss Top- / Floor Stand voidaan asentaa joko 30-sarjan trussin ylä- tai alapäähän trussivalmistajan puolimunien avulla, tai käyttää sitä pelkästään lattiatelineenä.

Lisätietoja: https://www.admiralstaging.com/floor-stand-base-black-stvladb30

Brick rubber stack

Brick tarjoaa nopean, kestävän ja helpon tavan avuksi trussien pinoamiseen, jonka lisäksi se tarjoaa suojan maalattujen trussien naarmuuntumista vastaan.

Brick on valmistettu vahvasta, mutta kevyestä kumista. Se on suunniteltu trusseille, joiden putken halkaisija on 48-52 mm. Kun Brick on kiinnitetty paikalleen nippusiteellä, se pysyy tiukasti kiinni niin trussien säilytyksessä kuin siirtojenkin aikana.

Lisätietoja: https://www.admiralstaging.com/search?q=Brick

Low hanger tube

Ripustusputket (Low hanger tubes) ovat täydellinen ratkaisu laitteiden ripustamiseen mihin tahansa tukirakenteeseen, niin tilapäisesti kun pysyvästi.

Tyylikkäästi muotoiltujen ripustinputkien avulla voit helposti asentaa mm. valaistuksen, projektorin, äänentoistojärjestelmän jne. ja ne voidaan liittää varusteihisi helposti M10-pultilla. Lisäksi putkissa on raot turvakaapeleille. Valittavana on neljä pituutta.

Lisätietoja: https://www.admiralstaging.com/low-hanger-tube

Sidelight Tower – kätevään kuljetukseen ja säilytykseen.

Tornit voidaan varustaa liikkuvilla päillä sekä teatteri- ja muilla valaisimilla. Tikkaiden asento voi olla symmetrinen tai epäsymmetrinen riippuen siitä, minkä tyyppisiä valaisimia siihen ripustetaan.

Uudistettuihin Sidelight-torneihin on lisätty uusi nauha molemmanpuolisilla kahvoilla, mitkä tarjoavat paremman hallinnan tikkaita nostettaessa ja laskettaessa. Lisäksi tikkaiden PA-rullat on korvattu laakeripyörillä, joten profiilien välinen löysyys ei ole ongelma. Voit turvallisesti kuormata jopa 50 kg ja pidentää tornia enintään 120 cm.

https://www.admiralstaging.com/sidelight-tower