Nexia

Nexian laajasta valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin, niin sisä- kuin ulkovalaistuksen tarpeisiin. Vaihtoehtoja on sisustuksellisista tuotteista upotettaviin alasvaloihin ja LED-nauhoihin.

Valtaosaa valaisimista on saatavilla eri väreissä sekä eri ominaisuuksilla (kulma, värilämpötila jne.), joten ne on helppo muokata vastaamaan juuri sinun projektisi vaatimuksiin.

Nexian tuotteet jakautuvat neljään kategoriaan:
Architectural, Decorative, Outdoor ja LED strip.

www.nexia.es

Tuotevastaava

Petri Mämmi

Myynti / Tuotepäällikkö

040 620 4356

petri.mammi@electrowaves.fi

Nostoja Nexian tarjonnasta:

Pelkistetty NEXIA Plaf -valaisinta on saatavilla kolmena eri versioina: 48V, Air & Surface.
Uskomaton valon hajonta luo kirkkaan, mutta kodikkaan tunnelman. Perusvärivaihtoehdot ovat joko täysin musta tai valkoinen valaisin, mutta mikäli kaipaat ripauksen lisää persoonallisuutta, voit valita sisäväriksi kuparin tai kullan.
Plaf on saatavana TW-muodossa projekteihin, jotka vaativat lisää teknillisiä ominaisuuksia ja värilämpötilan säätöä

NEXIA Paw on pienikokoinen ja nerokkaasti suunniteltu valaisin, joka toimii alasvalona tai muokattavuutensa ansiosta myös kohdevalaisimena. Neljä eri avauskulmaa, pieni koko ja minimalistinen muotoilu tekevät Pawsta täydellisen valinnan yleisvaloksi sekä yksityiskohtien korostamiseen.
Käyttömukavuuden lisäämiseksi valaisimeen on saatavilla hunajakennosuodatin, jolla voidaan vähentää kiusahäikäisyä.

NEXIA Vlok:in vankka ja elegantti ulkomuoto tarjoaa puhtaan ja minimalistisen vaikutelman. IP65 -luokituksen omaavia Vlok -valaisimia on saatavilla kolmen, kuuden ja kahdentoista LEDin moduuleina. Seinälle asennetun valaisimen valokeilan voi suunnata joko ylös- tai alaspäin ja kattoasennuksissa valaisin taas voidaan joko upottaa rakenteisiin tai jättää näkyville.