Hera Lighting

Yli 80-vuotias, kolmannen sukupolven perheyritys, joka kehittää ja valmistaa monenlaisia LED-valaisimia lukuisiin eri kohteisiin.

Suuresta tuotetarjonnasta löytyy laadukkaita valaistusjärjestelmiä niin kalustevalmistajien kuin myymälöiden tarpeisiin sekä kotien ja julkisten rakennusten tiloihin. Tarjonta sisältää kaappien alla olevat valot, jyrsityt valot, pinta-asennettavat valot, upotetut kohdevalot sekä kattavan valikoiman säätimiä ja lisävarusteita.

Hera tarjoaa myös erikoisjärjestelmiä, kuten linjavalot, vitriinit ja pinta-asennettavat valot sekä virtalähdejärjestelmiä ja erikoisvalovärejä ruoka- ja non-food alueille.

Vakiovalikoima on aina saatavilla suoraan varastosta, mutta erikoisvalojen valmistus vaatii vähintään 5 työpäivää.

Riippumatta siitä, minkä Hera-ratkaisun valitset, saat korkealaatuisen tuotteen, jolla on pitkä käyttöikä ja järjestelmätakuu jopa 5 vuotta. Heralla on säännöllisin väliajoin sertifioidut korkeat laatustandardit ja valaistusjärjestelmien turvallisuutta koskevat vaatimukset. Maakohtaiset tuotesertifikaatit, kuten UL, VDE Enec, CCC, RCM, eivät myöskään ole ongelma Heralle.

Lisäksi tuotteet täyttävät kaikki lakisääteiset vaatimukset.