Yamaha Unified Communications

Yamaha Unified Communications valmistaa audio- ja videolaitteita, jotka parantavat etäkokouksien (Microsoft Teams, Skype for Business, Zoom, Webex, jne.) käyttäjäkokemusta.

Paranna etäkokouksia Yamahan UC -tuotteilla

Yamaha Unified Communications valmistaa audio- ja videolaitteita, jotka parantavat etäkokouksien (Microsoft Teams, Skype for Business, Zoom, Webex, jne.) käyttäjäkokemusta.

Suurin osa tärkeästä informaatiosta etäkokouksessa syntyy puhutusta äänestä. Erilaiset häiriöäänet, kuten ilmastointilaitteen humina, muu taustahäly tai äänen kaikuminen häiritsevät merkittävästi puheen ymmärtämistä ja tekevät etäkokoukseen osallistumisesta rasittavan kokemuksen. Yamahalla on vuosikymmenien kokemus äänen digitaalisesta prosessoinnista (DSP) ja nyt tuo asiantuntemus on tuotu Yamaha UC -tuoteperheeseen.

Yamahan UC-mallistoon kuuluvat soundbarit (kamera, kaiuttimet ja mikrofonit), pöytämalliset kaiutin-mikrofonit sekä laajennettavat kaiutin-mikrofonijärjestelmät suurempiin tiloihin. Kaikissa malleissa on myös langatonta ääntä varten Bluetooth-liitäntä.

Electro Waves Oy toimii tällä hetkellä ainoana jakelijana Suomessa Yamahan UC-tuotteille.

https://uc.yamaha.com/

Yamaha videoneuvottelulaitteet

Yamaha mikrofonijärjestelmät

Yamaha Pro Audio -tuotteet myös Electro Wavesilta

Yamaha Professional Audio on tunnettu laadukkaista ja innovatiivisista äänentoisto- ja AV-ratkaisuistaan. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluvat mm. miksauskonsolit, DSP-tekniikkaa sisältävät signaaliprosessorit sekä vahvistimet ja kaiuttimet, jotka soveltuvat sekä live-äänentoistoon että kaupallisiin asennuksiin.

Tuotevastaava

Jorma Kaarela

+358 45 7731 1105

jorma.kaarela [a] electrowaves.fi


Yamahan CS-500 ja CS-800 videoneuvottelulaitteiden hinnat ovat nyt huomattavasti entistä kilpailukykyisemmät.

Uudet OVH -hinnat:
CS-500: 499€
CS-800: 649€ (alv.0%).

Tuotteet ovat tilattavissa suoraan EW:n verkkokaupasta.

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.

Yamaha Pro Audio ADECIA -tuotteet:

Kattomikrofonit

ADECIA RM-CG dynaaminen säteen kattomikrofoni ja RM-CR-konferenssiprosessori

YAMAHA ADECIA Ceiling Solution on muokattavissa oleva ääniratkaisu, jota voidaan käyttää monissa eri paikoissa ja tilanteissa. Jokainen sana taltioituu, vaikka tilassa liikkuisi samaan aikaan useampia puhuvia ihmisiä. Sisäänrakennettujen DSP-tekniikoiden ansiosta dynaaminen kattomikrofoni RM-CG voi keskittyä ääniin ja samalla suodattaa mahdolliset häiriöäänet.
Neljä dynaamista ja automaattista seurantasädettä tallentavat kaikki puheet.

RM-CR-konferenssiprosessori on jokaisen ADECIA-ratkaisun sydän. Se havaitsee automaattisesti samassa verkossa olevan kattomikrofonin sekä kaiuttimet ja asettaa optimaaliset ääniasetukset ympäristölle.

Langattomat mikrofonit

Yamahan ADECIA-etäneuvotteluratkaisut ovat ottaneet askeleen eteenpäin uusien langattomien ratkaisuiden myötä. Uudet RM-W-sarjan langattomat mikrofonit tarjoavat poikkeuksellisen joustavia ja helppokäyttöisiä neuvotteluratkaisuja kaikkiin ammattiympäristöihin.

RM-W-sarja koostuu neljästä langattomasta mikrofonista; kahdesta pyöreästä mallista (RM-WOM ja RM-WDR) sekä kahdesta hanhenkaulaversiota (RM-WGL 12” ja RM-WGS 6”).

Mikrofonit toimivat kahdeksankanavaisen langattoman RM-WAP-8-tukiaseman kanssa, johon kulkeutuu yhden kaapelin kautta Dante-ohjaus sekä PoE-virta. ADECIA langattomat ratkaisut käyttävät digitaalista langatonta tietoliikennettä (DECT) ja 1,9 GHz:n taajuuskaistaa, mikä vähentää kaistanleveysristiriitojen mahdollisuutta.

Langallinen pöytämikrofoni

Pöydälle sijoitettava ADECIA array-mikrofoni tarjoaa miellyttävän äänikokemuksen ilman säätämistä.

Langallinen RM-TT pöytämikrofoni osaa poimia automaattisesti puheäänet ja vahvistaa niitä, samalla suodattaen tilan muita häiriöääniä. Mukautuva kaiunpoisto ja kohinan vaimennus takaavat selkeän äänen jokaiselle osallistujalle.

Yamahan tuotteet huddle -tiloihin:


Uutiset:

Laiteohjelmisto 2.0.0. tuo uusia ominaisuuksia ADECIAn katto- ja pöytäratkaisuihin.

Esiasetusten Store/Recall-toiminto RM-CR:lle
Mikrofonin keilan muokkausmahdollisuus RM-CG:lle
Lähtöreititin RM-CG:lle ja RM-TT:n Dante-lähtösignaalill
Matalan viiveen tila RM-WOM/WDR mikrofoneille.
Analogisesti liitettävien kaiuttimien tuki parannettu.
Lisäksi laiteohjelmisto tukee nyt jopa 14 RM-CG-mikrofonia yhdistettynä yhteen RM-CR:ään.
Lataa uusin laiteohjelmisto 2.0.