Yamaha Pro Audio

Yamaha tarjoaa innovatiiviset tuotteet äänentoistoon ja AV:hen.

Yamaha tarjoaa innovatiiviset tuotteet äänentoistoon ja AV:hen.

Yamaha Professional Audio on tunnettu laadukkaista ja innovatiivisista äänentoisto- ja AV-ratkaisuistaan. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluvat mm. miksauskonsolit, DSP-tekniikkaa sisältävät signaaliprosessorit sekä vahvistimet ja kaiuttimet, jotka soveltuvat sekä live-äänentoistoon että kaupallisiin asennuksiin.

Electro Waves on valtuutettu Yamaha Pro Audio -tuotteiden jakelija Suomessa ja jakelusopimuksen lisäksi yrityksemme huolehtii kaikkien Yamahan ammattiäänentoistolaitteiden huolloista.

https://fi.yamaha.com/fi/products/proaudio/index.html

Yamaha pro mikserit

Yamaha Unified Communications

Yamaha Unified Communications valmistaa audio- ja videolaitteita, jotka parantavat etäkokouksien (Microsoft Teams, Skype for Business, Zoom, Webex, jne.) käyttäjäkokemusta.

Yamahan UC-mallistoon kuuluvat soundbarit (kamera, kaiuttimet ja mikrofonit), pöytämalliset kaiutin-mikrofonit sekä laajennettavat kaiutin-mikrofonijärjestelmät suurempiin tiloihin. Kaikissa malleissa on myös langatonta ääntä varten Bluetooth-liitäntä.

Electro Waves Oy toimii tällä hetkellä ainoana jakelijana Suomessa Yamahan UC-tuotteille.

Yamaha mikrofonit

Tuotevastaava

Kari Lehtonen

Myynti / project Engineer

+358 40 555 9910

kari.lehtonen [a] electrowaves.fi

Tuotevastaava

Marko Koskimies

Myyntipäällikkö

+358 40 158 1740

marko.koskimies [a] electrowaves.fi

Minka Matikainen | Technical Specialist | +358 40 579 8885
Lasse Konttinen | Service Manager | +358 45 773 11550


Uutiset:

Ohuet ja säänkestävät VXL-WR -sarjan Line Array -kaiuttimet

VXL-WR-sarja on Yamahan ensimmäinen IP55-luokiteltu kaiutinsarja, joka tuo kapeiden VXL-kaiuttimien poikkeuksellisen äänenlaadun ja erittäin hallittavan kattavuuden nyt myös ulkotiloihin.

Julkaisustaan, vuodesta 2018, lähtien VXL-sarja on saanut kiitosta kyvystään tarjota korkealaatuista ääntä monenlaisiin tiloihin, ja luoda miellyttävä ääniympäristö yhtä lailla kokoushuoneista kahviloihin kuin kouluista kauppakeskuksiin. VXL-WR-sarja on lisätty valikoimaan vastauksena kysyntään säänkestävälle versiolle.

VXL-WR-sarja sisältää kolme mallia – VXL1-24-WR (24 elementtiä), VXL1-16-WR (16 elementtiä) ja VXL1-8-WR (8 elementtiä), jotka kaikki on saatavana mustana tai valkoisena. VXL-WR-sarja säilyttää saman, vain 54 mm:n kapean leveyden, asennettavaksi paikkoihin, joissa äänen selkeys on välttämätöntä, mutta tilaa on rajoitetusti.

Ohjain on IP55-luokiteltu, säänkestävä versio VXL-sarjan 3,75 cm:n (1,5 tuuman) täyden valikoiman yksiköstä. Kotelo on maalattu ruostumisen estämiseksi ja kiinnitysruuvit on suojattu.

Saatavilla on myös uusi ruostumattomasta teräksestä valmistettu PWMB-L1-WR ulkoasennusteline.

Katso lisätietoja VXL-WR -sarjasta.

Yamaha YCM01U USB-mikrofoni

Kondensaattorimikrofoneista on tullut perustuote useissa studio- ja lähetysympäristöissä ympäri maailmaa hyvästä syystä. Niiden kyky poimia laulu- ja instrumenttiesitysten hienovaraisimmat vivahteet ovat tehneet niistä suositun vaihtoehdon monelle äänen parissa työskentelevälle.

Uusi YCM01U on studiolaatuinen, plug-and-play-kardioidimikrofoni USB-C-liitännällä. Yksinkertaisilla asetuksilla sekä ammattistudion äänenlaadulla ja suunnittelulla/rakenteella tämä mikrofoni on ihanteellinen monenlaisiin striimaus- ja tallennusprojekteihin

Saatavana mustana ja valkoisena.

  • Seuraa AG01:n ja YCM01:n retromodernia muotoilua
  • Plug-and-play USB-C
  • Nollaviiveen valvonta
  • Vähemmän säätimiä – yksinkertainen käyttö

https://yamaha.io/48ZieZd

Yamaha HS3&HS4 – tinkimättömille käyttäjille

Yamahan HS3&HS4 studiokaiuttimet on suunniteltu vaativien käyttäjien tarpeisiin. Kaiuttimet sisältävät huolella valittuja osia, kuten suorituskykyisen D-luokan vahvistimen, erittäin kestävän MDF-kotelon sekä bassokaiuttimet ja ”Soft Dome” diskanttikaiuttimet. Niissä on myös patentoitu ”Twisted Flare Port” -tekniikka, joka vähentää ilman turbulenssikohinaa bassorefleksiportissa ja tarjoaa selkeän ja tarkan basson.

Katso lisätietoja HS -sarjasta.

Yamaha RM-WAP-16

Uusi Yamaha RM-WAP-16 on 16-kanavainen tukiasema langattomille mikrofoneille, etäneuvottelu- ja Voice Lift -sovelluksiin. RM-WAP-16 tarjoaa käyttäjälleen joustavuutta, säästää asennustilaa ja tarvittavia PoE-portteja. Laite on siis kustannustehokkaampi valinta järjestelmissä, joissa tarvitaan useampia langattomia kanavia.

RM-WAP-16 on täydellinen valinta kun käytössäsi on langattomat Yamaha ADECIA -pöytämikrofonit.

Lisäksi, uusi firmware-versio sisältää myös mahdollisuuden Voice Lift-käyttöön.

Lisätietoja Yamaha RM-WAP-16:sta

Yamaha DM7 -sarja

Kaksi mikserimallia, laajennusyksikön sekä lisäohjelmistopaketteja sisältävä DM7-sarja tuo poikkeuksellisen tehokkaan työtavan live-musiikkiin, yritystapahtumiin, teattereihin, broadcast -tuotantoihin ja striimauksiin – sekä hybriditilanteisiin, jossa yhtä mikseriä tarvitaan tuottamaan useampia yhtäaikaisia miksauksia.

Vakiovarusteena on valikoima Yamahan Virtual Circuitry Modeling (VCM) -laajennuksia, kuten Portico 5033 -taajuuskorjain, Portico 5043 -kompressori/-limitteri (yhteistyössä Rupert Neve Designsin kanssa), sekä DaNSe-dynaaminen kohinanvaimennin ja dynaaminen EQ. Lisäksi FX Rack tarjoaa pääsyn useisiin korkealaatuisiin efekteihin.

120 tai 72 sisääntuloa (vakio- ja kompaktiversio).
48 Mix + 12 Matriisilähtöä. Matriisia voidaan syöttää mistä tahansa tulo- ja lähtökanavasta = 60 mix bussia.
96/48kHz.
Sisäänrakennettu Dante HC – 144 I/O @ 96 kHz.
Sisäänrakennettu analoginen I/O.
1x uusi HC PY -korttipaikka.
Kaksi virtalähdettä
64 Dan Dugan Automixer -kanavaa.
Erityiset Broadcast- ja Theatre Mode -ohjelmistot.

Lisätietoja DM7 -sarjasta.

Lue Riffi -lehden kirjoitus DM7 -sarjasta.

Kannettavat digitaaliset miksauspöydät

YAMAHA DM3 & DM3 Standard

Sarjassa on kaksi DM3-mikseriä – DM3, Dante-tuella, joka mahdollistaa nopean ja joustavan yhteyden useisiin yhteensopiviin äänilaitteisiin ja DM3 Standardi ilman Dantea. Molemmat mallit ovat muuten identtiset: niissä on 16 mono-, yksi stereo- ja kaksi FX Return -sisääntulokanavaa sekä kuusi Mix Send-, kaksi FX Send-, yksi stereo- ja kaksi matriisilähtökanavaa.

Lisätietoja DM3 -tuotteista.

YAMAHA AG08 – Live Streaming Mixer

8-kanavainen suoratoistomikseri, jossa on kaksi phantom-virtatuloa kondensaattorimikrofoneille, integroitu USB-äänikortti, äänenvaihdin ja sampleri.

Yamahan toisen sukupolven AG-sarjan lippulaivamallissa AG08:ssa yhdistyvät kaikki edeltäjiensä olennaiset toiminnot monipuoliseen valikoimaan käytännöllisiä uusia ominaisuuksia tarjotakseen käyttäjälleen tehokkaan all-in-one-suoratoistoaseman.

Lisätietoja AG08 -tuotteista.


20|02|2024
New Features for ADECIA Solutions with Firmware V2.5.0

ADECIA Solutions and RM Device Finder are now available with the latest firmware, V2.5.0. Control Sets function to control devices other than those of the ADECIA series is added and the Divide/Combine Room function, which uses a wizard to save room divide/combine settings in presets are also added and more.

13|02|2024
CS-800 / CS-500
Firmware V1.3.1 Released

New firmware Version 1.3.1 – further improvements in camera image quality, and additional bug fixes.

31|01|2024
New ZG02 Game-Streaming Audio Mixer

Yamaha ZG02 is the newest addition to the ZG series— a burgeoning lineup of dedicated live game-streaming mixing consoles that offers users a more immersive gaming experience through a combination of high-quality sound and essential game-based functions. Like its predecessor the ZG01, the new model offers all the features necessary for live game streaming and voice chat, yet with more of a focus on multiplayer application, and in a more compact design you can comfortably integrate into your desktop gaming setup.

26|01|2024
ProVisionaire Portal V2.0.0 Released

Improved network connection line switching within the application to simplify the process for license activation/deactivation. This update also includes a Tips function to support how to use.

Katso lisää uutisia & päivityksiä.