Yamaha Pro Audio

Yamaha tarjoaa innovatiiviset tuotteet äänentoistoon ja AV:hen.

Yamaha tarjoaa innovatiiviset tuotteet äänentoistoon ja AV:hen.

Yamaha Professional Audio on tunnettu laadukkaista ja innovatiivisista äänentoisto- ja AV-ratkaisuistaan. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluvat mm. miksauskonsolit, DSP-tekniikkaa sisältävät signaaliprosessorit sekä vahvistimet ja kaiuttimet, jotka soveltuvat sekä live-äänentoistoon että kaupallisiin asennuksiin.

Electro Waves on valtuutettu Yamaha Pro Audio -tuotteiden jakelija Suomessa ja jakelusopimuksen lisäksi yrityksemme huolehtii kaikkien Yamahan ammattiäänentoistolaitteiden huolloista.

https://fi.yamaha.com/fi/products/proaudio/index.html

Yamaha pro mikserit

Yamaha Unified Communications

Yamaha Unified Communications valmistaa audio- ja videolaitteita, jotka parantavat etäkokouksien (Microsoft Teams, Skype for Business, Zoom, Webex, jne.) käyttäjäkokemusta.

Yamahan UC-mallistoon kuuluvat soundbarit (kamera, kaiuttimet ja mikrofonit), pöytämalliset kaiutin-mikrofonit sekä laajennettavat kaiutin-mikrofonijärjestelmät suurempiin tiloihin. Kaikissa malleissa on myös langatonta ääntä varten Bluetooth-liitäntä.

Electro Waves Oy toimii tällä hetkellä ainoana jakelijana Suomessa Yamahan UC-tuotteille.

Yamaha mikrofonit

Tuotevastaava

Kari Lehtonen

Myynti / project Engineer

+358 40 555 9910

kari.lehtonen [a] electrowaves.fi

Tuotevastaava

Marko Koskimies

Myyntipäällikkö

+358 40 158 1740

marko.koskimies [a] electrowaves.fi

Minka Matikainen | Technical Specialist | +358 40 579 8885
Lasse Konttinen | Service Manager | +358 45 773 11550


Uutiset:

Ohuet ja säänkestävät VXL-WR -sarjan Line Array -kaiuttimet

VXL-WR-sarja on Yamahan ensimmäinen IP55-luokiteltu kaiutinsarja, joka tuo kapeiden VXL-kaiuttimien poikkeuksellisen äänenlaadun ja erittäin hallittavan kattavuuden nyt myös ulkotiloihin.

Julkaisustaan, vuodesta 2018, lähtien VXL-sarja on saanut kiitosta kyvystään tarjota korkealaatuista ääntä monenlaisiin tiloihin, ja luoda miellyttävä ääniympäristö yhtä lailla kokoushuoneista kahviloihin kuin kouluista kauppakeskuksiin. VXL-WR-sarja on lisätty valikoimaan vastauksena kysyntään säänkestävälle versiolle.

VXL-WR-sarja sisältää kolme mallia – VXL1-24-WR (24 elementtiä), VXL1-16-WR (16 elementtiä) ja VXL1-8-WR (8 elementtiä), jotka kaikki on saatavana mustana tai valkoisena. VXL-WR-sarja säilyttää saman, vain 54 mm:n kapean leveyden, asennettavaksi paikkoihin, joissa äänen selkeys on välttämätöntä, mutta tilaa on rajoitetusti.

Ohjain on IP55-luokiteltu, säänkestävä versio VXL-sarjan 3,75 cm:n (1,5 tuuman) täyden valikoiman yksiköstä. Kotelo on maalattu ruostumisen estämiseksi ja kiinnitysruuvit on suojattu.

Saatavilla on myös uusi ruostumattomasta teräksestä valmistettu PWMB-L1-WR ulkoasennusteline.

Katso lisätietoja VXL-WR -sarjasta.

Yamaha YCM01U USB-mikrofoni

Kondensaattorimikrofoneista on tullut perustuote useissa studio- ja lähetysympäristöissä ympäri maailmaa hyvästä syystä. Niiden kyky poimia laulu- ja instrumenttiesitysten hienovaraisimmat vivahteet ovat tehneet niistä suositun vaihtoehdon monelle äänen parissa työskentelevälle.

Uusi YCM01U on studiolaatuinen, plug-and-play-kardioidimikrofoni USB-C-liitännällä. Yksinkertaisilla asetuksilla sekä ammattistudion äänenlaadulla ja suunnittelulla/rakenteella tämä mikrofoni on ihanteellinen monenlaisiin striimaus- ja tallennusprojekteihin

Saatavana mustana ja valkoisena.

  • Seuraa AG01:n ja YCM01:n retromodernia muotoilua
  • Plug-and-play USB-C
  • Nollaviiveen valvonta
  • Vähemmän säätimiä – yksinkertainen käyttö

https://yamaha.io/48ZieZd

Yamaha HS3&HS4 – tinkimättömille käyttäjille

Yamahan HS3&HS4 studiokaiuttimet on suunniteltu vaativien käyttäjien tarpeisiin. Kaiuttimet sisältävät huolella valittuja osia, kuten suorituskykyisen D-luokan vahvistimen, erittäin kestävän MDF-kotelon sekä bassokaiuttimet ja ”Soft Dome” diskanttikaiuttimet. Niissä on myös patentoitu ”Twisted Flare Port” -tekniikka, joka vähentää ilman turbulenssikohinaa bassorefleksiportissa ja tarjoaa selkeän ja tarkan basson.

Katso lisätietoja HS -sarjasta.

Yamaha RM-WAP-16

Uusi Yamaha RM-WAP-16 on 16-kanavainen tukiasema langattomille mikrofoneille, etäneuvottelu- ja Voice Lift -sovelluksiin. RM-WAP-16 tarjoaa käyttäjälleen joustavuutta, säästää asennustilaa ja tarvittavia PoE-portteja. Laite on siis kustannustehokkaampi valinta järjestelmissä, joissa tarvitaan useampia langattomia kanavia.

RM-WAP-16 on täydellinen valinta kun käytössäsi on langattomat Yamaha ADECIA -pöytämikrofonit.

Lisäksi, uusi firmware-versio sisältää myös mahdollisuuden Voice Lift-käyttöön.

Lisätietoja Yamaha RM-WAP-16:sta

Yamaha DM7 -sarja

Kaksi mikserimallia, laajennusyksikön sekä lisäohjelmistopaketteja sisältävä DM7-sarja tuo poikkeuksellisen tehokkaan työtavan live-musiikkiin, yritystapahtumiin, teattereihin, broadcast -tuotantoihin ja striimauksiin – sekä hybriditilanteisiin, jossa yhtä mikseriä tarvitaan tuottamaan useampia yhtäaikaisia miksauksia.

Vakiovarusteena on valikoima Yamahan Virtual Circuitry Modeling (VCM) -laajennuksia, kuten Portico 5033 -taajuuskorjain, Portico 5043 -kompressori/-limitteri (yhteistyössä Rupert Neve Designsin kanssa), sekä DaNSe-dynaaminen kohinanvaimennin ja dynaaminen EQ. Lisäksi FX Rack tarjoaa pääsyn useisiin korkealaatuisiin efekteihin.

120 tai 72 sisääntuloa (vakio- ja kompaktiversio).
48 Mix + 12 Matriisilähtöä. Matriisia voidaan syöttää mistä tahansa tulo- ja lähtökanavasta = 60 mix bussia.
96/48kHz.
Sisäänrakennettu Dante HC – 144 I/O @ 96 kHz.
Sisäänrakennettu analoginen I/O.
1x uusi HC PY -korttipaikka.
Kaksi virtalähdettä
64 Dan Dugan Automixer -kanavaa.
Erityiset Broadcast- ja Theatre Mode -ohjelmistot.

Lisätietoja DM7 -sarjasta.

Lue Riffi -lehden kirjoitus DM7 -sarjasta.

Kannettavat digitaaliset miksauspöydät

YAMAHA DM3 & DM3 Standard

Sarjassa on kaksi DM3-mikseriä – DM3, Dante-tuella, joka mahdollistaa nopean ja joustavan yhteyden useisiin yhteensopiviin äänilaitteisiin ja DM3 Standardi ilman Dantea. Molemmat mallit ovat muuten identtiset: niissä on 16 mono-, yksi stereo- ja kaksi FX Return -sisääntulokanavaa sekä kuusi Mix Send-, kaksi FX Send-, yksi stereo- ja kaksi matriisilähtökanavaa.

Lisätietoja DM3 -tuotteista.

YAMAHA AG08 – Live Streaming Mixer

8-kanavainen suoratoistomikseri, jossa on kaksi phantom-virtatuloa kondensaattorimikrofoneille, integroitu USB-äänikortti, äänenvaihdin ja sampleri.

Yamahan toisen sukupolven AG-sarjan lippulaivamallissa AG08:ssa yhdistyvät kaikki edeltäjiensä olennaiset toiminnot monipuoliseen valikoimaan käytännöllisiä uusia ominaisuuksia tarjotakseen käyttäjälleen tehokkaan all-in-one-suoratoistoaseman.

Lisätietoja AG08 -tuotteista.


19|06|2024
Yamaha Adds More Models And Versatility To Popular DHR/CHR Loudspeaker Range

Yamaha has added new models to its popular DHR/CHR range of loudspeakers. Offering a choice of two-way, bi-amped (DHR) or passive (CHR) models, the new DHR/CHR12 and DHR/CHR15M bring added flexibility to a series which can take a wide variety of live and installed applications to new levels of professional quality, accuracy and performance at a very cost-effective price.

19|06|2024
PX Series firmware V1.65 Released

This update adds the SP preset of CHR15M and CHR12.

12|06|2024
DZR / DXS XLF Series firmware V1.4.0 and V1.4.1 released

This update adds an Input Redundancy Function to the Dante model.

05|06|2024
Yamaha Corporation expands its ADECIA solution with the release of the VXC2P Dante/PoE ceiling speaker and CTL-BN1 controller

Further expand its ADECIA solution options and provide a more comfortable remote conferencing environment.

Katso lisää uutisia & päivityksiä.