Yamaha Pro Audio

Yamaha tarjoaa innovatiiviset tuotteet äänentoistoon ja AV:hen.

Yamaha tarjoaa innovatiiviset tuotteet äänentoistoon ja AV:hen.

Yamaha Professional Audio on tunnettu laadukkaista ja innovatiivisista äänentoisto- ja AV-ratkaisuistaan. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluvat mm. miksauskonsolit, DSP-tekniikkaa sisältävät signaaliprosessorit sekä vahvistimet ja kaiuttimet, jotka soveltuvat sekä live-äänentoistoon että kaupallisiin asennuksiin.

Electro Waves on valtuutettu Yamaha Pro Audio -tuotteiden jakelija Suomessa ja jakelusopimuksen lisäksi yrityksemme huolehtii kaikkien Yamahan ammattiäänentoistolaitteiden huolloista.

https://fi.yamaha.com/fi/products/proaudio/index.html

Yamaha pro mikserit

Yamaha Unified Communications

Yamaha Unified Communications valmistaa audio- ja videolaitteita, jotka parantavat etäkokouksien (Microsoft Teams, Skype for Business, Zoom, Webex, jne.) käyttäjäkokemusta.

Yamahan UC-mallistoon kuuluvat soundbarit (kamera, kaiuttimet ja mikrofonit), pöytämalliset kaiutin-mikrofonit sekä laajennettavat kaiutin-mikrofonijärjestelmät suurempiin tiloihin. Kaikissa malleissa on myös langatonta ääntä varten Bluetooth-liitäntä.

Electro Waves Oy toimii tällä hetkellä ainoana jakelijana Suomessa Yamahan UC-tuotteille.

Yamaha mikrofonit

Tuotevastaava

Kari Lehtonen

Myynti / project Engineer

+358 40 555 9910

kari.lehtonen [a] electrowaves.fi

Tuotevastaava

Marko Koskimies

Myyntipäällikkö

+358 40 158 1740

marko.koskimies [a] electrowaves.fi

Minka Matikainen | Technical Specialist | +358 40 579 8885
Lasse Konttinen | Service Manager | +358 45 773 11550


Uutiset:

Yamaha x Steinberg Nuendo Live 3

Steinberg Nuendo Live 3 -tallennusohjelmisto on nyt yhteensopiva RIVAGE PM5- ja PM3-, DM7-, CL-, QL- ja TF-sarjan digitaalisten mikserien kanssa, mikä tarjoaa parannetun live-tallennusympäristön miksereille.

Lisätietoja: https://yamaha.io/45Mj3Ud

Yamaha RM-WAP-16

Uusi Yamaha RM-WAP-16 on 16-kanavainen tukiasema langattomille mikrofoneille, etäneuvottelu- ja Voice Lift -sovelluksiin. RM-WAP-16 tarjoaa käyttäjälleen joustavuutta, säästää asennustilaa ja tarvittavia PoE-portteja. Laite on siis kustannustehokkaampi valinta järjestelmissä, joissa tarvitaan useampia langattomia kanavia.

RM-WAP-16 on täydellinen valinta kun käytössäsi on langattomat Yamaha ADECIA -pöytämikrofonit.

Lisäksi, uusi firmware-versio sisältää myös mahdollisuuden Voice Lift-käyttöön.

Lisätietoja Yamaha RM-WAP-16:sta

Yamaha DM7 -sarja

Kaksi mikserimallia, laajennusyksikön sekä lisäohjelmistopaketteja sisältävä DM7-sarja tuo poikkeuksellisen tehokkaan työtavan live-musiikkiin, yritystapahtumiin, teattereihin, broadcast -tuotantoihin ja striimauksiin – sekä hybriditilanteisiin, jossa yhtä mikseriä tarvitaan tuottamaan useampia yhtäaikaisia miksauksia.

Vakiovarusteena on valikoima Yamahan Virtual Circuitry Modeling (VCM) -laajennuksia, kuten Portico 5033 -taajuuskorjain, Portico 5043 -kompressori/-limitteri (yhteistyössä Rupert Neve Designsin kanssa), sekä DaNSe-dynaaminen kohinanvaimennin ja dynaaminen EQ. Lisäksi FX Rack tarjoaa pääsyn useisiin korkealaatuisiin efekteihin.

120 tai 72 sisääntuloa (vakio- ja kompaktiversio).
48 Mix + 12 Matriisilähtöä. Matriisia voidaan syöttää mistä tahansa tulo- ja lähtökanavasta = 60 mix bussia.
96/48kHz.
Sisäänrakennettu Dante HC – 144 I/O @ 96 kHz.
Sisäänrakennettu analoginen I/O.
1x uusi HC PY -korttipaikka.
Kaksi virtalähdettä
64 Dan Dugan Automixer -kanavaa.
Erityiset Broadcast- ja Theatre Mode -ohjelmistot.

Miksereiden toimitukset alkavat syys/lokakuussa ja ohjausyksikkölaajennusten ja ohjelmistopakettien marraskuussa. Lopulliset hinnat selviävät kesän aikana.

Lisätietoja DM7 -sarjasta.

Kannettavat digitaaliset miksauspöydä

YAMAHA DM3 & DM3 Standard

Sarjassa on kaksi DM3-mikseriä – DM3, Dante-tuella, joka mahdollistaa nopean ja joustavan yhteyden useisiin yhteensopiviin äänilaitteisiin ja DM3 Standardi ilman Dantea. Molemmat mallit ovat muuten identtiset: niissä on 16 mono-, yksi stereo- ja kaksi FX Return -sisääntulokanavaa sekä kuusi Mix Send-, kaksi FX Send-, yksi stereo- ja kaksi matriisilähtökanavaa.

Lisätietoja DM3 -tuotteista.

Live Streaming Mixer

YAMAHA AG08

8-kanavainen suoratoistomikseri, jossa on kaksi phantom-virtatuloa kondensaattorimikrofoneille, integroitu USB-äänikortti, äänenvaihdin ja sampleri.

Yamahan toisen sukupolven AG-sarjan lippulaivamallissa AG08:ssa yhdistyvät kaikki edeltäjiensä olennaiset toiminnot monipuoliseen valikoimaan käytännöllisiä uusia ominaisuuksia tarjotakseen käyttäjälleen tehokkaan all-in-one-suoratoistoaseman.

Lisätietoja AG08 -tuotteista.

Päivitykset:

25|05|2023
YVC-1000 Firmware Ver.3.14

New firmware Ver3.14 has been modified due to the parts changes. This firmware update is necessary for the extended microphone ”YVC-MIC1000EX” produced in December 2021 or later.

25|05|2023
YVC-1000MS Firmware Ver.1.05

New firmware Ver1.05 has been modified due to the parts changes. This firmware update is necessary for the extended microphone ”YVC-MIC1000EX” produced in December 2021 or later.

20|04|2023
DZR / DXS XLF -sarjan laiteohjelmisto V1.3.2 / V1.3.3 on julkaistu. Tämä päivitys sisältää pieniä muutoksia.

Tarkemmat tiedot: https://yamaha.io/40YAkHc

Katso lisää uutisia & päivityksiä.