Sixty82

Kaikilla SIXTY82- perustajaosakkailla on yhteys alumiinirunkoisen ilmiön alkuaikoihin. Nämä pioneerit ja visionäärit ovat yhdessä vastuussa lukemattomista innovaatioista, jotka ovat rakentaneet nykypäivän viihdemarkkinat. Matka alkoi jo vuonna 1982 kun he loivat maailman ensimmäisen modulaarisen alumiinikiskojärjestelmän. Keksintö – ja mikä globaali ilmiö siitä on kasvanut – Live- tapahtumat ja konsertit. Anna ihmisille työkalut, ja he rakentavat uskomattomia juttuja.

Siitä siinä on kyse; ja mistä siinä on aina ollut kyse. Yksinkertaisuus. Saatavuus, käytännöllisyys ja tuotetuki! Tarve innovoida, mahdollistaa ja viime kädessä jatkaa työskentelyä kohti päämääriämme. Auttaa sinua rakentamaan uskomattomia juttuja. Uudestaan ja uudestaan.

SIXTY82 sisältää kaikki tarvittavat komponentit trussi- ja näyttämöjärjestelmiin, live- tapahtumista kiinteisiin tapahtumatiloihin ja arkkitehtuurin tarpeisiin.

Standardituotteet alumiinin värisenä sekä mustana Electro Waves varastossa Suomessa ja Ruotsissa.

http://www.sixty82.nl/

Tuotevastaava

Esa Kyllönen

+358 40 556 3765

esa.kyllonen [a] electrowaves.fi


Tulenkestävä uutuus – SIXTY82 INFERNO®

SIXTY82 INFERNO® on 100 % aramidikuidusta valmistettu pehmeä nostohihna, jonka joustava materiaali tekee siitä miellyttävän käsitellä mm. trussien nostoissa. INFERNO®:n WLL (Working Load Limit) on 2000 kg (Safety Factor 7) ja sitä on saatavana vakiopituuksina 50 cm, 100 cm, 150 cm ja 200 cm.

  • Lämmönkesto 200°C, toissijaista ripustusta ei tarvita
  • Kevyt ja sileäpintainen
  • Liikkuva etiketti
  • Minimi taivutussäde 6 mm
  • Nopea ja helppo tarkastaa
  • Neulottu putkimainen nauha on tarvittaessa mahdollista korjata
  • Täyttää direktiivin 2006/42/EY-vaatimukset

SIXTY82 TPM trussi on markkinoiden vallankumouksellisin alumiinitrussi!

Valmistaja on käyttänyt lukemattomia tunteja täydellisen alumiiniristikon suunnitteluun, jonka takia TPM on jopa 25 % vahvempi kuin edeltäjänsä.

TPM on vahvuutensa lisäksi myös monipuolinen. Se soveltuu pienistä tapahtumista ja näyttelyistä aina suuriin konsertteihin ja festivaaleihin. Tyylikkäällä ja modernilla muotoilullaan se lisää hienostuneisuutta mihin tahansa ympäristöön.

TPM-trussi voidaan yhdistää saumattomasti mihin tahansa M29-sarjan kokoonpanoon ilman ongelmia.

SIXTY82 TPM trussi

SIXTY82:n ALPHA82 on maailman joustavin ristikkojärjestelmä, vaihdettavien komponenttien ansiosta.
Se on helposti konfiguroitavissa ja siinä on korkeampi sijoitetun pääoman tuotto, koska yksi koko sopii kaikille.