Signify

signify LED valot

Signify on Philips Lighting -yrityksen uusi nimi.

Signify on maailman johtava ammattilaisille ja kuluttajille tarkoitettujen valaisimien asiantuntija. Energiatehokkaat ja laadukkaat valaistustuotteet, järjestelmät ja palvelut takaavat parhaan käyttäjäkokemuksen asiakkaille. Oikeilla valaistusratkaisuilla voidaan tarjota turvallisuutta ja tehdä esimerkiksi kaupungeista eloisampia.

3D Printed Luminaires by Signify

Räätälöidyt valaisimet kierrätystalouteen. Massamarkkinoilla on saatavana räätälöityjä on-demand- valaisimia, jotka voidaan kierrättää. Kuulostaako liian hyvältä? Totta se kuitenkin on.
Signify tarjoaa mahdollisuuden valaisimien asiakaskohtaiseen suunnitteluun sekä räätälöintiin. Laatutuotteet 3D- tulostetaan ja toimitetaan nopealla aikataululla. Palvelu säästää energiaa ja jätettä tuotannossa, pakkauksessa ja kuljetuksessa.
3D- tulostus viitoittaa tietä entistä innovatiivisimmille malleille, joissa on monimutkaisia muotoja sekä värejä. Valaisimia on saatavilla digitaalisesti tilausvalmistukseen, ja tallennettuja suunnitelmia on helppo muokata eteenpäin. Kaikki 3D- tulostetut Philips- valaisimet ovat kierrätettäviä.

Philips OneSpace by Signify

”Katosta tulee valo, Valosta tulee katto. ” Pyysit meitä ajattelemaan kattoa uudelleen, niin teimmekin. Nyt se on tyhjä kangas, joka odottaa visiotasi. Philips OneSpace on vaikuttava korkealaatuinen, modulaarinen valaistusyksikkö, jolla on erinomainen tasainen valonjako, mikä vaikuttaa voimakkaasti huoneen suunnitteluun ja akustiikkaan. Se vapauttaa sinut tavanomaisen kattosuunnittelun rajoituksista, joten voit vapaasti harjoittaa minimalistisia visioita – ja muuttaa sisätilan yhdeksi yhtenäiseksi tilaksi kauniilla homogeenisella valolla. Tuloksena on katto, jolla on hämmästyttävä valoteho ilman, että näet todellista valonlähdettä.

Luminous Textile by Signify

Valitse rohkea design. Luo häikäiseviä vastaanottotiloja ja houkuttelevia sisustuksia Luminous Textile -valaisevilla kangaspaneeleilla.  Luminous Textile -paneeleilla voit hyödyntää samanaikaisesti valoa, väriä, tekstuureita ja videokuvaa, sekä luoda ainutlaatuisen sisustuksen. Saatavilla on monia koko- ja muotovaihtoehtoja ja paljon erilaista valmista digitaalista sisältöä. Helposti asennettavia paneeleita voi etäohjata tietokoneella tai mobiililaitteella.

Lisäksi energiaa säästävillä LED-valoilla ja Kvadrat Soft Cells -tekniikalla varustetut paneelit parantavat akustiikkaa, joten ne ovat sekä käytännöllisiä että kauniita.

https://www.signify.com/

Tuotevastaava

Esa Kyllönen

+358 40 556 3765

esa.kyllonen [a] electrowaves.fi

Color Kinetics tarjoaa inspiroivan laajan valikoiman korkealaatuisia ammattimaisia ​​LED-valaistusjärjestelmiä ja antaa valaistusalan ammattilaisille mahdollisuuden ainutlaatuisten visioidensa toteuttamiseen ympäri maailmaa.

https://www.colorkinetics.com/global

laaja valikoima korkeatasoisia LED-valoja