Luce&Light

Luce&Light valmistaa erityisesti ulkokäyttöön suunniteltuja julkisivuvalaisimia. Heidän tarjonnastaan löytyy myös kohde-, porras- ja seinävalaisimet.

www.lucelight.it

Katso / lataa katalogi tästä.

Tuotevastaava

Petri Mämmi

Myynti / Tuotepäällikkö

040 620 4356

petri.mammi@electrowaves.fi


Esimerkkejä L&L -valaisimista:

Altopiano -valaisin on saatavilla joko pyöreänä tai neliömäisenä versiona. Valaisimessa on edestä lukittava kiinnitys joka viimeistellään magneettikiinnitteisellä etulevyllä.

Neljän vakiovärin lisäksi Altopiano saatavana myös pelkällä pohjamaalilla, joten sen sävyttäminen kattoon onnistuu helposti.

Altopianon mahtuu helposti mataliin alaslaskuihin, upotussyvyys vain 90mm.

Lisävarusteena saatavilla myös jousikiinnikeet sekä upotuskotelo.

Berica IN yhdistää äärimmäisen ohuen, pelkistetyn muotoilun (30 mm) ja sisäänrakennetun virtalähteen käytännölliseen toimivuuteen.

Valaisinta on saatavana kolmessa koossa, kolmella eri pinnoitetyylillä (kuperalla, tasaisella ja koveralla) sekä eri viimeistelytyyleillä. Valaisimen pinta voidaan viimeistellä maalilla tai tapetilla.Valmistajan uusi harmaa maali jäljittelee eloksoidun alumiinin ilmettä.

Nämä ominaisuudet johdosta Berica IN sulautuu huomaamattomasti asennettavaan seinään ja samalla koko huoneen tyyliin.

Berica S on nykyaikaisella, minimalistisella muotoilulla varustettu kaksoispalkkivalaisin, joka soveltuu erityisen hyvin mm. vitriinien valaisemiseen.

Kuten sama etunimeä kantava seinävalaisin (Bertica IN) on Berica S -mallia saatavilla kolmessa koossa ja kolmella eri peitetyylillä (kupera, litteä ja kovera) sekä eri viimeistelytyyleillä.

Valaisimen pinta voidaan viimeistellä samalla maalilla tai tapetilla kuin seinässä.

Berica S on erittäin ohut (32 mm paksu) ja se tarjoaa sisäänrakennetun virtalähteen käytännölliset toiminnot sekä mahdollisuuden ohjata valotehoa DALI+PUSH -himmenyksellä.