Rekrytointi

Töihin Electrowavesille

Electro Waves voi olla se ensimmäinen työpaikka tai seuraava siirto uralla. Meillä oppiminen on jatkuvaa. Tarjoamme työmahdollisuuksia reippaille, hyville tyypeille jotka ovat aidosti edustamistamme tekniikoista kiinnostuneita ja haluavat kehittyä alansa huipputekijöiksi.

Electrowaves on mukava, ihmisläheinen työpaikka ja on hienoa, että myös yrityksen omistajat työskentelevät kädet savessa muiden joukossa. Täällä ei tehdä asioista turhan byrokraattisia. Jokainen voi vaikuttaa itse asioihin ja annetaan myös mahdollisuus kantaa vastuuta tekemisestään

Esa Kyllönen, myyntipäällikkö

Toteutamme haastavia ja erikoisiakin ratkaisuja, joten tämä ei ole ihan normaalia av-arkipäivää. Täällä työskentely sopii henkilölle, joka on valmis haastamaan itseään. Toki teemme paljon myös perusasioita, mutta pyrimme rikkomaan rajoja ja rakentamaan vähän näyttävämpiä kokonaisuuksia”.

– Joonas Jylhä, projektipäällikkö

Avoimet hakemukset info@electrowaves.fi

Avoimet työpaikat ilmoitamme ensimmäiseksi Facebook -sivuillamme, joten jos alan työpaikka kiinnostaa niin käy tykkäämässä meistä.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen yhtiön päätoimipaikkaan Espooseen

Huoltoteknikkoa

täydentämään asiantuntevaa huoltotiimiämme.

Odotamme, että sinulla on mielenkiintoa erilaisia teknisiä laitteita kohtaan ja ymmärrät niiden perustoimintaperiaatteet. Sinulla on kyky lukea lohkokaavioita, etkä pelkää ”tikashommia”. Pystyt toimimaan kiireessä ja paineessa, etkä myöskään lannistu helposti vaan koet ongelmat ennemminkin mielenkiintoisina haasteina. Suurin osa työstä tapahtuu Uudellamaalla, mutta toivomme, että olet tarvittaessa valmis myös matkustamaan.

Palvelualtis asenteesi, hyvä tilannetaju ja koko tiimin tuki takaavat, että haastavatkin ongelmat ratkeavat. Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Arvostamme alan työkokemusta ja suoritettuja sertifikaatteja, mutta korkealla motivaatiolla sekä halulla kehittää omaa osaamista, on myös merkittävä rooli valinnassa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn kiinteällä palkalla. Muunkinlainen palkkamalli on neuvoteltavissa. Liukuvan työajan tasapainottamaan työtä ja vapaa-aikaa. Työterveys-, lounas- ja kulttuurietu kuuluvat pakettiin. Lisäksi löydät meiltä alan parhaimmat työkaverit sekä rennon ja avoimen työilmapiirin.

Lähetä hakemus osoitteeseen lasse.konttinen@electrowaves.fi. Lisätiedot puh. 045 7731 1550.
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Aloitus sopimuksen mukaan.