Radisson Blu Plaza

Radisson Blu Plaza on ylellinen hotelli Helsingin ydinkeskustan historiallisessa miljöössä. Kansainvälisestikin palkittuja palveluita tarjoavan hotellin kaikki huoneet, ravintolat sekä yleiset tilat uudistettiin vuonna 2012. Electro Waves suunnitteli ja toteutti Radisson Blu Plazassa lukuisia edistyksellisiä AV-, ääni-, valo- ja Digital Signage -ratkaisuja.

Suunnittelun lähtökohtana oli, että tarjotaan asiakkaille jotain uutta ja ennennäkemätöntä. Jo parikymmentä vuotta kestäneen yhteistyömme perusteella Electro Waves oli luonnollinen valinta kumppaniksi”, Sokotel Oy:n projektipäällikkö Anne Olenius kertoo.

Superior-huoneissa vieraat voivat ohjata valoja kosketusnäytöllä ja liittää oman tietokoneensa hallintapaneelin kautta lisäkaiuttimilla varustettuun TV-vastaanottimeen. Kylpyhuoneiden peileissä on televisiot ja huoneiden numerot ovat kynnysvaloja, joiden väriä voi vaihtaa huoneen sisältä.

Ravintola Kitzensissä Electro Waves toteutti valaistussuunnittelijan huikeat visiot isossa ja haastavassa tilassa. Parvella sijaitsevassa Business Loungessa äänimaailma on saatu kaiuttimien avulla intiimiksi ilman väliseiniä. Ravintolassa on käytössä eMenu-tabletit.

Arvokkaan kiinteistön, korkeiden laatutavoitteiden ja tiukan aikataulun lisäksi projektille asetti haasteita se, että toinen puoli hotellista oli koko saneerauksen ajan käytössä. Electro Waves saakin kehuja joustavuudesta ja positiivisesta palveluasenteesta.

Moni toivomistamme jutuista ei olisi edes onnistunut ilman Electro Wavesia. He todella kuuntelevat meitä ja etsivät aina uusia asiakaslähtöisiä ratkaisuja”, Anne Olenius summaa.

Electro Waves etsii aina uusia asiakaslähtöisiä ratkaisuja.

-Anne Olenius, projektipäällikkö.