Eventi -tapahtumatila

Break Sokos Hotel Flamingo sijaitsee pohjoismaiden suurimman viihde-ja kauppakeskus Flamingon yhteydessä Vantaalla. Hotellista löytyy 12 modernia, hyvin varusteltua kokoustilaa, sekä tapahtumatila Eventi.

WOW-efektejä ja asiakkaan tarpeista lähtevää palvelua.

Electro Waves toteutti Flamingon EVENTI-tilaan monipuoliset, uusinta tekniikkaa edustavat AV-ratkaisut. Tapahtumatilalla on monta tarkoitusta: se palvelee hotellin asukkaita aamiais- ja lounasravintolana, mutta nimensä mukaisesti se on käytettävissä myös monipuolisiin tapahtumiin seminaareista tuotelanseerauksiin ja juhliin. Omalla sisäänkäynnillä varustettu tila soveltuu vaativankin asiakkaan tarpeisiin niin palveluiden kuin tekniikankin puolesta.

Suunnitteluprojektissa alusta asti mukana ollut kokous- ja tilausravintolapäällikkö Petri Saukkomaa kertoo, että suunnittelun lähtökohtana on ollut asiakkaiden tarpeet. Uniikki, lasiseinäinen tila vaatii myös ainutlaatuiset ratkaisut, jotta asiakas voi tarjota omille asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen parhaan mahdollisen kokemuksen.

Saukkomaalla on pitkä kokemus tapahtuma- ja ravintola-alalta. Kokemusta hyödynnettiin suunnittelutyössä alusta lähtien. ”Helppous ja luotettavuus ovat asiakkaiden kannalta keskeisen tärkeitä asioita. Suunnittelun jokaisessa vaiheessa mietittiin, miten asiat olisivat mahdollisimman helppoja asiakkaille, myös turvallisuusnäkökulma otettiin tarkasti huomioon: johtojen paikka ei ole lattialla, vaan kaikki johdot kulkevat paikoilleen, kuten miksauspöytään, asiakkaalle näkymättömiä reittejä pitkin.”

Electro Waves valikoitui Flamingon yhteistyökumppaniksi kilpailutuksen kautta. Asennukset ja käyttöönotto sujuivat mutkattomasti, ilman mitään ongelmia. Yhteistyö eri tekijöiden välillä sujui hyvin ja aikataulukin piti tismalleen: ensimmäinen tilaisuus EVENTI-tilassa pidettiin suunnitelmien mukaisesti heti seuraavana päivänä viimeisten asennusten valmistumisesta.

Tärkein efekti.

Saukkomaa toteaa, että asiakkaan näkökulmasta on olemassa tasan kaksi vaihtoehtoa: tekniikka joko toimii tai ei toimi. ”Haluamme näyttää asiakkaallemme, että olemme miettineet käyttökokemuksen jokaista yksityiskohtaa myöden. Asiakkaan tehtävänä ei ole jännittää, toimiiko tekniikka vai ei. Meille on tärkeää, että asiakas saa tekniikasta lisäarvoa omaan työhönsä. Meidän tehtävänämme on luoda asiakkaalle se tärkein, eli WOW-efekti.”

Mitä WOW-efekti tarkoittaa? ”Tiedän, että asiakkaamme ovat käyttäneet esityksiinsä paljon aikaa ja vaivaa. Satsaus näytettäviin esityksiin ja videoihin kruunautuu sillä, että voimme tuoda niihin valoilla ja hyvällä soundilla lisää vaikuttavuutta ja syvyyttä”kertoo Saukkomaa ja summaa:
”Tavoitteemme on tuoda asiakkaan asia esiin parhaassa mahdollisessa valossa”.

Sujuvaa asiakaspalvelua.

AV-laitteiston käytön helppous ja toimintavarmuus on myös henkilöstön kannalta erittäin tärkeä asia. ”Meillä on täällä paljon työntekijöitä, joten tekniikan helppokäyttöisyys on hyvin olennaista. Helppokäyttöisyysasiaa pohdimme Electro Wavesin kanssa jo silloin, kun uusimme Flamingon kokoustiloja.”

Kun työntekijät tietävät, että tekniikka toimii ja he voivat luottaa siihen, että kaikki on kunnossa, vapautuu heidän energiansa työn varsinaiseen tarkoitukseen eli asiakaspalveluun. ”Kun kokousemännän ei tarvitse jännittää, käynnistyykö tykki ja toimiiko äänentoisto, hän voi ottaa asiakkaat vastaan paljon paremmalla fiiliksellä” pohtii Saukkomaa ja jatkaa: ”Se tuo työntekijöillekin ammattiylpeyttä, kun tuntevat hallitsevansa laitteet ja pystyvät vastaamaan asiakkaiden kysymyksiin.”

EVENTI-tila on kaikista näkökulmista tarkasteltuna onnistunut toteutus. ”Ollaan onnistuttu valoissa, äänessä ja kuvassa – kaikki nivoutuivat yhteen yhdeksi helppokäyttöiseksi kokonaisuudeksi hyvässä yhteistyössä Elector Wavesin kanssa.” Tämän kokoluokan tila haluttiin rakentaa niin, että se palvelee myös asiakkaiden mahdollisia erikoisvaatimuksia: asennuksille rakennettiin helpot puitteet, joten jos jokin tilaisuus vaatii lisäosia tai aivan erityistä tekniikkaa, voidaan sekin helposti asentaa”.

Asiakkaan tarpeista lähtenyt yhteistyö Electro Wavesin kanssa johti hyvin suunniteltuun lopputulokseen, joka tarjoaa upeat tilat kokouksille ja innostavan työympäristön asiakaspalvelun ammattilaisille.

Eventi sopii monipuolisiin tapahtumiin seminaareista tuotelanseerauksiin ja juhliin.
NEXO äänentoistojärjestelmä
CUE hallintapaneeli

Projektissa käytettyjen teknisten tuotteiden valmistajat:

Digital Projection | Admiral | NEXO | FOHHN | Lightware | CHIEF | Yamaha | Sennheiser | CUE | Euroscreen