Falck

Falck on kansainvälinen yritys, jolla on toimintaa 46 maassa. Yritys toimii nykyisin neljällä alalla: assistance-, pelastus-, koulutus- ja terveyspalveluissa. Suomessa Falckin toiminta muodostuu hinaus- ja tiepalveluista sekä matkahätäpalveluista .

Langattomasti – laadusta tinkimättä.

Falck Oy:n Malmilla sijaitseviin neuvottelutiloihin asennetiin uusi esitystekniikka maaliskuussa 2019. Jokainen kolmesta kokoustilasta varusteltiin Northvisionin langattomilla HDMI -linkeillä sekä LD-Systemsin aktiivikaiuttimilla.

Northvision on täydellinen vaihtoehto, kun halutaan luoda toimiva langaton esitysjärjestelmä, ilman viiveitä tai kuvan pätkimistä. Lisäksi se mahdollistaa laajennetun työpöydän esittämisen.

Kokouksen esitykset hoidetaan siis ilman näkyvää kaapelointia ja laitteiden käyttö tapahtuu yhdellä kauko-ohjaimella, jolla projektori/näyttö laitetaan pälle/pois sekä säädetään äänen volyymi, helppoa ja yksikertaista!

Isoon kokoustilaan asennettiin Christien Captiva DHD410S Laser-projektori, UST 0,25:1 objektiivilla sekä 106” kehyskangas. Iso kehyskangas yhdistettynä kustannustehokkaalla laser-projektorilla tarjosi selkeän hintaedun esim. 98” LCD-näyttöön ja silti kuvan kirkkaus oli riittävä.
Kahteen muuhun kokoustiloihin asennettiin Samsungin LCD-näytöt, 82” ja 75”.
Kokouskeskus on toimiva kokonaisuus ja vastasi hyvin asiakkaan tarpeisiin kustannusten pysyessä annetussa raamissa.

Northvisionin langaton kuvansiirto on nopea tapa jakaa sisältöä tietokoneelta suuremmalle näytölle.
Christien Captiva DHD410S Laser-projektori.