Zafferano

Pelkistetyt, tyylikkäät ja minimalistiset linjat, sisä- ja ulkotiloihin.
Vuonna 2005 Federico de Majo esitteli Ai Latin: sisä- ja ulkokäyttöön tarkoitettujen valaisimien brändin, jolla on oma identiteetti koriste- ja teknisen valaistuksen alalla.
Lisätietoja: info@electrowaves.fi

www.zafferanoitalia.com


Poldina Pro -valaisimet.
Zafferanon Poldina -valaisin istuu monenlaiseen ympäristöön, niin sisällä kuin ulkonakin. Sen tyylikkään muotoilun ja erilaisten värivaihtoehtojen ansiosta, voit joko häivyttää sen huoneen tyyliin tai tehdä siitä tilan oman jalokiven. Poldina Pro -valaisimen akkukäyttöinen pöytäversio on helppo siirtää paikasta toiseen, jolloin esimerkiksi ravintoloissa erilaisten pöytämuodostelmien rakentaminen ei aiheuta vaikeuksia valaisimien vuoksi.

Pöytävalaisinmalleihin on saatavilla myös helposti vaihdettavia keraamisia ”varjostimia”, joilla valaisimen ulkonäkö muuttuu hetkessä.

Zafferano on tuonut markkinoille ihastuttavan ja lämminhenkisen Poldina x Peanuts™-malliston, joka herättää varmasti lapsen sisälläsi.

Poldina Pro:n käyttö:
1. Klikkaa nopeasti lampun painiketta kädelläsi kytkeäksesi se päälle / pois.
2. Himmennin: Kun lamppu on päällä, paina kevyesti kosketusanturia saadaksesi haluamasi kirkkaus. Joka kerta kun kytket sen päälle, valovoima palaa 100 %:iin
3. Värilämpötila: Kun lamppu on sammutettu, paina painiketta kevyesti 4 sekunnin ajan, kunnes tasainen sininen LED-valo syttyy. Napauta nopeasti kosketusanturia muuttaaksesi lampun värilämpötilaa. Paina kevyesti 4 sekunnin ajan asettaaksesi uuden värilämpötilan ja sammuttaaksesi lampun

Akun lataamiseksi aseta lamppu latausalustalle. Saatavana myös 6-asemaisena versiona, suositellaan baareihin ja ravintoloihin!

Poldina Reverso on valaisin ja koristelut samassa.
Poldina Reverso on ladattava akkukäyttöinen johdoton pöytävalaisin, jossa on monikäyttöinen säilytysosa. Älykkäästi pään alaosaan sijoitettu painike mahdollistaa valon kytkemisen päälle/pois, himmennyksen ja värilämpötilan valinnan (2200 K, 2700 K tai 3000 K). Se sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Lampun mukana tulee latausalusta. Poldina Reverso voidaan räätälöidä keraamisella päällyksellä, joka on saatavilla erikseen.

Zafferano Pina -mallisto korvaa vanhanaikaiset LED-kynttilät.
Pina on ladattava akkukäyttöinen johdoton pöytävalaisin. Jalustassa oleva painike mahdollistaa päälle/pois kytkemisen ja himmentämisen. Se sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön (paitsi kulta-, hopea- ja kuparipinnat). Elektroninen ohjausjärjestelmä valvoo jäljellä olevaa autonomiaa ja varmistaa jatkuvan valovirran, kunnes akku loppuu. Lampun mukana tulee latausalusta; akkulaturi mukana. Pina voidaan varustaa lattiatelineen tai keraamisen tarjottimen kanssa, jotka on saatavilla erikseen.