Visual Production

Visual Productions on johtava valaistusohjainten valmistaja

Johtava valaistusohjainten valmistaja

Visual Productions BV on johtava valaistusohjainten valmistaja Alankomaista, joka toimii jo kuudessa maanosassa. Valaistusohjausjärjestelmät on suunniteltu ensisijaisesti pysyviin asennuksiin julkisissa tiloissa, kauppoihin, museoihin, huvipuistoihin, risteilyaluksiin sekä arkkitehtuurikohteisiin. Helppokäyttöisyys ja kustomoitavat ohjausratkaisut tekevät näistä ohjaimista ihanteellisia järjestelmätoteutuksissa.

Visual Productions -tuotteet:

 • CueCore2 – Multi-protocol architectural lighting controller
 • CueCore3 – Powerful architectural lighting controller
 • QuadCore – 4-universe solid-state architectural lighting controller
 • DaliCore – DALI and DMX hybrid controller
 • IoCore2 – GPIO interface module
 • B-Station2 – Wall-mount button panel
 • Timecore
 • RdmSplitte – DIN rail DMX/RDM splitter/booster
 • DmxMerger – DIN rail DMX merger
 • RdmRelay – DIN rail mounted DMX/RDM 4-channel Relay
 • Kiosc
 • Cuelux – Software based lighting control desk
 • Purple Cloud – Remote Management
 • Cuety – Lighting control app
 • Rackmount C – 19” adapter
 • Rackmount B – The Rackmount B adapts the wall-mount B-Station2 to a 19” wide rackspace.

Tuotevastaava

Esa Kyllönen

+358 40 556 3765

esa.kyllonen [a] electrowaves.fi

Tuotevastaava

Atte Pukero

+358 40 538 7068

atte.pukero [a] electrowaves.fi


Visual Productions TimeCore pystyy suoriutumaan kaikista aikakoodin käyttöön liittyvistä tehtävistä.

Visual Productions TimeCore pystyy suoriutumaan kaikista aikakoodin käyttöön liittyvistä tehtävistä. Se voi luoda, seurata, muuntaa ja näyttää aikakoodisignaaleja. Lisäksi laite pystyy käsittelemään jopa useita ei-aikakoodiprotokollia. TimeCore lienee ainoa laite, joka yhdistää IP:n ja aikakoodin, Art-net mukaan lukien. TimeCore soveltuu erinomaisesti live-tapahtumiin, jossa useita laitteita on synkronoitava yhteen (esim. valo-/video-ohjelmat, lasershow’t, pyro-ohjelmat jne.).

Laite tukee SMPTE- (LTC), MTC- ja Ethernet- pohjaisen Art-Netin lähetystä ja vastaanottoa. Timecorella voi tehdä myös muunnokset näiden kaikkien protokollien välillä, jopa eri kehysnopeuksien välillä (24, 25, 29, 99, 30 frames).

TimeCoressa on Ethernet-portti, jonka avulla voit käyttää sisäistä web-palvelinta. Palvelimen avulla voit määrittää laitteen toiminnan täysin.

Laite tukee myös useita muita protokollia, kuten UDP, TCP, OSC sekä MIDI, kaikkia näistä protokollista vastaanotettuja viestejä voidaan käyttää aikakoodin käynnistämiseen, pysäyttämiseen tai muokkaamiseen. Nämä protokollat ovat myös sijoitettavissa lähetettävälle aikajanalle.

TimeCore puhuu Art-Net ja sACN -valaistuskieliä, joten yksikkö voi olla suoraan vuorovaikutuksessa valaistuspöydän kanssa.

TimeCoren toiminnallisuutta voidaan laajentaa yhdistämällä se muihin valmistajan tuotteisiin, kuten IoCore, CueCore tai B-Station.

DmxMergerin avulla voidaan eri ohjainten lähettämä informaatio yhdistää yhdeksi DMX- ohjaussignaaliksi.

Kun DMX- ohjausjärjestelmä tarvitsee useampia kuin yhden DMX- ohjaimen, DmxMergerin avulla voidaan eri ohjainten lähettämä informaatio yhdistää yhdeksi DMX- ohjaussignaaliksi. Visual Productions DmxMerger on DIN- kiskoasenteinen DMX-signaalien yhdistäjä. Laitteessa on kuusi optisesti eristettyä DMX- sisäänmenoa, ja yksi optisesti eristetty DMX- ulostulo.

DmxMerger tarjoaa kolme DMX- signaalin yhdistämistapaa:

LTP – Latest Takes Precedence (3 sisäänmenoa)

Valitsee automaattisesti sisäänmenon missä on tapahtunut viimeisin ohjausmuutos. Ohjausmuutos voi olla muutos DMX- kanavassa, tai viimeisin aktivoitu LTP- sisäänmeno.

HTP – Highest Takes Precedence (2 sisäänmenoa)
Yhdistää HTP- sisäänmenojen sekä LTP- sisäänmenojen tuloksen. Tässä tapauksessa kunkin DMX- kanavan säätöarvo vertautuu kaikkien sisäänmenojen ao. kanavan säätöarvoon, ja korkein säätöarvo ohjautuu DMX- ulostuloon.

Priority
Jos DMX- ohjaussignaali aktivoituu Priority- sisäänmenossa, signaali välittyy suoraan ulostuloon. Tässä tapauksessa kaikkien muiden sisäänmenojen ohjaussignaalit jäävät huomioimatta. Käytä Priority- sisäänmenoa ensisijaiselle DMX- ohjaimelle. Jos ensisijainen DMX- ohjain vikaantuu, DmxMerger vaihtaa välittömästi käyttöön toissijaisen DMX- ohjaimen kytkettynä johonkin muista DMX- sisäänmenoista.

DmxMerger on helposti yhdistettävissä muiden Visual Productions- tuoteperheen laitteiden kanssa.

Lisätietoja