Visual Production

Visual Productions on johtava valaistusohjainten valmistaja

Johtava valaistusohjainten valmistaja

Visual Productions BV on johtava valaistusohjainten valmistaja Alankomaista, joka toimii jo kuudessa maanosassa. Valaistusohjausjärjestelmät on suunniteltu ensisijaisesti pysyviin asennuksiin julkisissa tiloissa, kauppoihin, museoihin, huvipuistoihin, risteilyaluksiin sekä arkkitehtuurikohteisiin. Helppokäyttöisyys ja kustomoitavat ohjausratkaisut tekevät näistä ohjaimista ihanteellisia järjestelmätoteutuksissa.

Tuotevastaava

Esa Kyllönen

+358 40 556 3765

esa.kyllonen [a] electrowaves.fi

Kun DMX- ohjausjärjestelmä tarvitsee useampia kuin yhden DMX- ohjaimen, DmxMergerin avulla voidaan eri ohjainten lähettämä informaatio yhdistää yhdeksi DMX- ohjaussignaaliksi. Visual Productions DmxMerger on DIN- kiskoasenteinen DMX-signaalien yhdistäjä. Laitteessa on kuusi optisesti eristettyä DMX- sisäänmenoa, ja yksi optisesti eristetty DMX- ulostulo.

DmxMerger tarjoaa kolme DMX- signaalin yhdistämistapaa:

LTP – Latest Takes Precedence (3 sisäänmenoa)

Valitsee automaattisesti sisäänmenon missä on tapahtunut viimeisin ohjausmuutos. Ohjausmuutos voi olla muutos DMX- kanavassa, tai viimeisin aktivoitu LTP- sisäänmeno.

HTP – Highest Takes Precedence (2 sisäänmenoa)
Yhdistää HTP- sisäänmenojen sekä LTP- sisäänmenojen tuloksen. Tässä tapauksessa kunkin DMX- kanavan säätöarvo vertautuu kaikkien sisäänmenojen ao. kanavan säätöarvoon, ja korkein säätöarvo ohjautuu DMX- ulostuloon.

Priority
Jos DMX- ohjaussignaali aktivoituu Priority- sisäänmenossa, signaali välittyy suoraan ulostuloon. Tässä tapauksessa kaikkien muiden sisäänmenojen ohjaussignaalit jäävät huomioimatta. Käytä Priority- sisäänmenoa ensisijaiselle DMX- ohjaimelle. Jos ensisijainen DMX- ohjain vikaantuu, DmxMerger vaihtaa välittömästi käyttöön toissijaisen DMX- ohjaimen kytkettynä johonkin muista DMX- sisäänmenoista.

DmxMerger on helposti yhdistettävissä muiden Visual Productions- tuoteperheen laitteiden kanssa.

Lisätietoja

DmxMergerin avulla voidaan eri ohjainten lähettämä informaatio yhdistää yhdeksi DMX- ohjaussignaaliksi.