Vari*Lite

Vari-Lite liikkuvat valot


Alkuperäiset liikkuvat valot, Vari-Lite ovat synonyymi spektaakkelille. Ja hyvästä syystä. Yli kolmen vuosikymmenen ajan Vari-Lite liikkuvat valot ovat olleet osa unohtumattomimpia Rock&Roll -esityksiä ja tapahtumia. Mutta mikä kaiken takana on? Tekninen ja luova intohimo.

Vuodesta 1981 lähtien Vari-Lite on yhdistänyt innovatiivisen tekniikan ja rakkauden esiintymiseen tuodakseen visuaalisten ihmisten huikeat unelmat ja taiteelliset kyvyt osaksi elämäämme. Sama henki elää tänään. Vari-Lite tarjoaa valaistussuunnittelijoille työkalut, joita he tarvitsevat ikimuistoisten hetkien luomiseen. Edistyneellä optiikalla, erinomaisella mekaniikalla ja vertaansa vailla olevalla värien sekoituksella varustetut valaisimet mahdollistavat hienovaraisia ​​vivahteita ja/tai henkeäsalpaavia elämyksiä tapahtumaympäristöissä. Meitä kaikkia ohjaa halu tutkia ja kehittää uusia valaistustekniikoita luodaksemme massoja liikuttavia, inspiroivia esityksiä ympäri maailmaa.

Philips Lighting erosi emoyhtiöstään Royal Philipsistä vuonna 2015, ja nimettiin uudelleen 2019 Signify- tuoteperheeksi. Maailmankuulu Vari-Lite ja Strand saivat takaisin itsenäisen tuotemerkin asemansa, ja Signify on edelleen vahvasti sitoutunut uudistamaan ja tukemaan luovien taiteilijoiden visioiden toteutumista maailmanlaajuisesti.

Electro Waves toimii Vari-Lite tuoteperheen maahantuojana sekä jälleenmyyjänä Suomessa ja Ruotsissa. Varastoimme laitteiden kriittiset varaosat Suomessa ja tuemme näin sekä huoltoverkostoamme sekä loppukäyttäjiä mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Tuotevastaava

Esa Kyllönen

+358 40 556 3765

esa.kyllonen [a] electrowaves.fi


VARI-LITE X-sarjan valo-ohjaimet: NEO X5 & NEO X15.

X -sarjalaiset istuvat jokaiseen kohteeseen ja saatavilla on kompakti viiden liu’un X5 -malli sekä suurempi X15, jossa nimensä mukaan on viisitoista liukua.

Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää uusista X-sarjalaisista ”How To”-harjoitusvideoista.

Lisätietoja: https://www.vari-lite.com/global/neo-x-series

Vari-Lite VL5LED WASH on moderni päivitys legendaariselle VL5:lle.

Kompakti ja tehokas VL5LED WASH tuo mukanaan modernit ominaisuudet yhdistettynä klassiseen tuttuun muotoon. Dichro*fusion®- linssit, tutut jo VL6500 WASH -mallista, tuottavat tasaisen, pehmeän sekä muuntuvan valokiilan, ja RGBALC-värijärjestelmä tarjoaa rikkaan valikoiman värivaihtoehtoja. Värien ohjelmoinnin yksinkertaistamiseksi innovatiivinen SmartColor- ohjaus tarjoaa suunnittelijalle helpon käyttöliittymän ilman monimutkaisuutta. VL5LED:n kauniit värit tuotetaan Dichro*fusion®- linsseillä, jotka tuovat mukanaan alkuperäisen VL5:n vintage- tyylin luoden vahvan visuaalisen vaikutelman näyttämötoteutukseen.

Lisäksi valaisimessa on erillinen LED -rengas jolla Dichro*fusion®- linssit voidaan valaista eri väreillä kuin itse päävalon väri. Linssien erillinen väritys yhdistettynä motorisoituun zoomiin tarjoavat koko joukon uusia visuaalisia vaihtoehtoja, ja lisäävät joustavuutta tämän legendaarisen valaisimen käyttöön.

Lue lisää