PROCAB

Ammattitasoiset kaapelit äänen ja kuvan siirtoon.

Ammattitasoiset kaapelit äänen ja kuvan siirtoon.

PROCAB -tuotteiden parissa työskentelee vahvoista ammattilaisista koostuva kaapelointi- ja elektroniikkainsinöörien ryhmä, joka varmistaa että PROCAB pysyy innovaatioiden kärjessä ja pystyy aina tarjoamaan laadukkaita ja ammattitasoisia tuotteitaan kaikenlaisiin projekteihin.

Procab-kaapeleissa yhdistyy käytettävyys sekä laatu. Ääni- ja kuvasignaalin kulku on varmistettu huolella juotettujen liitosten avulla, heikentämättä signaalia tai aiheuttamalla siihen häiriöitä.

Kaapelit testataan huolella ennen tuotteiden lanseerausta ja kaikki tuotteet noudattavat vaarallisia aineita koskevia maailmanlaajuisia sekä EU: n ympäristömääräyksiä.

Katso koko tuotetarjonta

Lataa katalogit:

AV & IT kaapelit

Rental & MI kaapelit

Tuotevastaava

Kari Lehtonen

Projekti-Insinööri

+358 40 555 9910

kari.lehtonen [a] electrowaves.fi

Tuotevastaava

Marko Koskimies

Myyntipäällikkö

+358 40 158 1740

marko.koskimies [a] electrowaves.fi


CLS260-CCA on uusin lisäys Procabin CPR -kaapeleihin.

CLS260-CCA on suunniteltu tarjoamaan tinkimätöntä suorituskykyä pitkillä etäisyyksillä, joten se on oiva valinta esimerkiksi stadion-/areenaprojekteissa. CLS260-CCA tarjoaa poikkeuksellista äänenlaatua ja täyttää myös vaativien kohteiden tiukat turvallisuusvaatimukset.

Lisätietoja CLS260-CCA -kaapelista.

Procab Neutrik speakON -kaiutinkaapeli

Päivitetyt Procab Neutrik speakON -kaiutinkaapelit.

Ammattikäyttöön tarkoitetut kaapelit tarjoavat poikkeuksellista äänenlaatua ja luotettavuutta. Tyylikäs muotoilu, parannettu vedonpoisto ja Highflex™ PVC-vaippa tekevät kaapelista kestäviä ja helppokäyttöisiä. Saatavana eri pituuksilla.

Uusien Neutrik XX -sarjan speakON 2- ja 4-napaisten kaapelien ominaisuuksia ovat parannetut tehonkesto-ominaisuudet, uudet sertifioinnit nykyaikaisten turvallisuusstandardien mukaisesti ja tyylikäs uuden sukupolven muotoilu.

Lue lisää Neutrik speakON -kaapeleista.

procab CSD560 slimline

Ohuet kaapelit mahdollistavat entistäkin tyylikkäämmät asennukset.

Procab CSD560-sarja koostuu CAT6A U/UTP -kaapeleista, joita on saatavana useissa eri pituuksissa ja väreissä.

Slimline -verkkokaapeleissa on erittäin ohut muotoilu (halkaisija 3,2 mm), joten ne ovat melkein puolet (45%) ohuempia kuin tavalliset Ethernet-kaapelit.

Lue lisää CSD Slimline -verkkokaapeleista.