Nureva

Nureva audio valmistaa markkinoille tyylikkäitä sekä edistyksellisiä kaiutinmikrofoneja, jotka soveltuvat monenlaisiin eri tiloihin ja tarpeisiin.

Nureva audio valmistaa markkinoille tyylikkäitä sekä edistyksellisiä kaiutinmikrofoneja, jotka soveltuvat monenlaisiin eri tiloihin ja tarpeisiin. Näiden audioratkaisujen asentaminen ja käyttö on suunniteltu mahdollisimman vaivattomaksi, jotta sinä voit keskittyä vain olennaiseen.

Nurevan ainutlaatuisuus perustuu vahvasti yrityksen kehittämään  Microphone Mist™ -teknologiaan, joka täyttää tilan tuhansilla virtuaalimikrofoneilla. Tämän uniikin teknologian ansiosta huoneiden ”kuolleet” kohdat ovat historiaa.

Nurevan ääniratkaisut on helppo asentaa, käyttää ja hallita.

Nurevan audiokonferenssijärjestelmät ovat yhteensopivia johtavien UC&C -alustojen kanssa, kuten Microsoft® Teams, Zoom, Barco ClickShare, Cisco WebEx ™, Lifesize® ja monet muut.

Nurevan tuotteet myös integroituvat saumattomasti monenlaisiin kolmansien osapuolten tuotteisiin.
Katso lista yhteensopivista laitteista tästä.

Nureva -järjestelmä on aina ajan tasalla.

Nureva on sitoutunut parantamaan ratkaisujaan jatkuvasti lisäämällä säännöllisesti laiteohjelmistopäivityksiä ja uusia ominaisuuksia vastaamaan asiakkaiden muuttuvia tarpeita.

Nurevan malleja: HDL -sarjat & HDL Pro -sarjat.


Nureva HDL310 tuo Pro AV-suorituskyvyn keskikokoisiin tiloihin.

HDL310:n liitäntämoduulissa on suurempi prosessointiteho sekä laajennettu muisti, jotka tarjoavat parannetun kaiunpoiston, kaiutintaajuuskorjauksen sekä kohinanvaimennuksen.

Kuten kaikissa Nureva-äänijärjestelmissä, on myös HDL310:ssä uraauurtava Microphone Mist™ -teknologia, joka täyttää tilasi tuhansilla virtuaalimikrofoneilla ja laitteen hallinta onnistuu mistä tahansa pilvipohjaisen Nureva Consolen avulla.

Laitteen asennus vie vain noin 30 minuuttia.

Lue lisää HDL310:stä


Nureva HDL410

Nureva HDL410-järjestelmä on suurien tilojen (10.7 x 16.8 m) kaiutinmikrofoni erinomaisella prosessointiteholla, joten jokainen virtuaalinen mikrofoni voidaan kohdistaa entistä paremmalla resoluutiolla ja tarkkuudella.

Console Directin ansiosta voit käyttää pilvipohjaisia ​​laitehallintatyökaluja mistä tahansa – ilman erillistä huonetietokonetta. Rekisteröityminen on helppoa, jonka jälkeen voit seurata laitteita etänä, säätää asetuksia, käyttää analytiikkaa, ladata ohjelmistopäivityksiä jne.

Laite on helppo liittää huoneessa olevaan tietokoneeseen tai neuvottelulaitteeseen USB-kaapelilla.

HDL410:n yhtenäinen kattavuuskartta mahdollistaa kahden mikrofonin sekä kaiutinpalkin fyysisten mikrofonien käsittelyn yhdessä, jolloin syntyy jättimäinen, koko huoneen kattava mikrofoniryhmä. Jokainen virtuaalimikrofoni on kohdistettu tarkemmin, mikä johtaa selkeämpään ja yhdenmukaisempaan ääneen.

Lisäominaisuudet:
Voice Amplification Mode tehostaa puhujan ääntä, säilyttäen kuitenkin äänen luonnollisuuden ja camera tracking pitää huolen, että etäosallistujat näkevät aina puhujan.


Nureva XT – saumaton HyFlex- ja hybriditilojen AV-järjestelmä.

Nureva XT yhdistää huoneen äänijärjestelmän luokkahuoneen kameraan sekä Nureva Pron premium-palveluihin.

Miksi valita Nureva XT?

  • Koko huoneen kattava Microphone Mist -teknologia.
  • Tehokkaan äänentoiston avulla tavallinen puhe kuuluu selkeästi takariville asti.
  • 20 watin kaiuttimet pitävät etäosallistujien äänet luonnollisena.
  • Seurantatoiminnolla varustettu teräväpiirtokamera.
  • Saumaton toimivuus UC&C-alustojen ja luentokaappausohjelmistojen kanssa.
  • Pilvipohjaiset työkalut auttavat IT-tukea pysymään ajan tasalla Nureva -laitteiden tilasta.
Nureva XT -järjestelmä

Tuotevastaava

Marko Koskimies

Tuotevastaava

Tel. +358 40 158 1740

marko.koskimies [a] electrowaves.fi