Nexo

Nexo on kaiutinvalmistajien edelläkävijä. Se on luonut teknologisia ratkaisuja, joiden ansiosta Nexo:n tuotteet ovat vaativimpien ammattilaisten käytössä ympäri maailman.

Nexo on 40-vuotisen historiansa aikana tuonut markkinoille uusimpia ratkaisuja, kuten linjasätelijät jo vuonna 2001 (Nexo GeoS8-sarja) sekä digitaalisen kaiutinprosessoinnin 1999.

Tuotekehityksen laadukkuudesta kertovat useat Nexo:n patentoimat kaiuttimien tekniset ratkaisut. Nexo on panostanut toiminnassaan laatuun, josta osoituksena on ISO 9001 -standardi. TÜV-sertifiointi takaa turvallisen käytettävyyden kaikissa olosuhteissa.

Kaiutinmallistossa on kattava valikoima versioita IP-54-luokituksella ulkokäyttöön. Nexo GEO S12 ja GEO S12-ST -kaiuttimet ovat EN-54-hyväksyttyjä. Niillä on toteutettu useita stadion- ja urheiluhallijärjestelmiä ko. standardin vaatimusten mukaisesti. Nexo-tuotevalikoima soveltuu kaikkeen äänentoistoon pienimmästä id-sarjasta raskaimpaan STM-sarjaan, varustettuna uusimman sukupolven Nexo Nx-AmpMK2 -vahvistinteknologialla.

Tuotevastaava

Kari Lehtonen

Projekti-Insinööri

+358 40 555 9910

kari.lehtonen [a] electrowaves.fi

Tuotevastaava

Marko Koskimies

Myyntipäällikkö

+358 40 158 1740

marko.koskimies [a] electrowaves.fi


NEXO subwoofer L15i, L18i ja L20i -versioissa on tyylikäs kangaspäällysteinen säleikkö sekä pikaliittimet

NEXO subwoofer L15i, L18i ja L20i -versioissa on tyylikäs kangaspäällysteinen säleikkö sekä pikaliittimet.

  • Taajuusvaste ulottuu: 40 Hz (L15), 32 Hz (L18), 28 Hz (L20)
  • Max. äänenpaine: 139 dB SPL (L15), 140 dB SPL (L18), 141 dB SPL (L20)
  • Kierreinsertit takana ja sivuilla asennustarvikkeiden liittämistä varten
  • Saatavilla mustana, valkoisena sekä RAL-väreissä.

Lue lisää L15i, L18i ja L20i -subwoofereista.

NEXO nanoNXAMP4 Powered TD Controller

NEXO nanoNXAMP4 Powered TD Controller vähentää merkittävästi NEXO-äänijärjestelmäasennuksien kustannuksia sekä tilan tarvettalaitetelineessä.

4-kanavaiset nanoNXAMP4 ja nanoNXAMP4-D vahvistimet ovat teholtaan 4 x 250 W,  erittäin luotettavia Switch Mode PSU D-luokan vahvistimia varustettuna PFC Power Factor Correction ominaisuudella. 

Ne tarjoavat saman äänenlaadun kuin NEXO:n isommat NXAMPMK2 vahvistimet.

Prosessoinnissa käytetään FIR-suodatusta taajuuskorjaimen ja lineaarisen vaiheen takaamiseksi.

Saatavilla on vakio- ja Dante -varustetut versiot.

Virtalähde toimii verkkojännitteellä (100–240 volttia) ja nanoNXAMP4 on tilaa säästävä puolen rack-leveyden kokoinen. Integroitu DSP tarjoaa todellisen 4x In / 4x Out -arkkitehtuurin valinnaisella Dante-liitännällä, kaikki ilman ulkoista prosessointia, mikä säästää huomattavasti tilaa verrattuna olemassa oleviin NEXO-vahvistinratkaisuihin ja samalla säästää kustannuksia ja vähentää kaapelointia.

Sisäänrakennetut mikseri- ja matriisitoiminnot taas vähentävät entisestään pienempien asennusten kokonaiskustannuksia, kun asennuksen ja kauko-ohjauksen mahdollistaa sulautettu web-sivu, jota voidaan käyttää Ethernetin tai integroidun Wi-Fi-yhteyden kautta.

Katso tekniset tiedot: https://www.nexo-sa.com/systems/nanonxamp4/

NEXO ePS Outdoor

NEXO ePS Outdoor -sarja koostuu neljästä (6”, 8”, 10” ja 12”) säänkestävästä kaiuttimesta.

Nämä IP55-luokituksen saaneet kaiuttimien tarjoavat puhtaan äänen ja niiden epäsymmetrisiä torvia voidaan kääntää optimaalisen suuntaavuuden varmistamiseksi.

EN54-24-sertifioinnin vaatimukset ylittäviä ePS Outdoor -kaiuttimia on testattu tasaisen suorituskyvyn ja pitkän käyttöiän varmistamiseksi jopa ankarimmissa olosuhteissa.

Laadukkaiden A4 ruostumattomasta teräksestä valmistettujen ruuvien käytöstä UV-suojattuihin etukankaisiin ja polyuretaanipinnoitteisiin, jokainen yksityiskohta on harkittu ja lopulliset mallit on altistettu 800 tunnin suolasuihkutestaukseen sekä 600 tunnin UV- testaukseen. Takapaneelin liitännät tehdään kahdella (sisään/ulos) riviliitinparilla, joissa on IP-suoja kosteutta varten.

Katso lisätietoja ePS Outdoor -sarjasta.


NEXO P+ -sarja

NEXO P+ -sarjan kasvoi kahdella uudella tuotteella.

Uusi kaareva koivu- ja poppelivanerista valmistettu P18 -koaksiaalikaiutin pitää sisällään 18 tuuman LF / 4 tuuman HF-koaksiaaliohjaimen. Taajuusvaste kaiuttimessa on 50 Hz-20 kHz ja SPL 140 dB Peak (passiivinen tila) / 142 dB Peak (aktiivinen tila). P18:n monipuolisuutta parantaa nerokas järjestelmä HF-peittokuvioiden vaihtelemiseen. P18 on saatavana Touring-, Installation- (vain passiivinen) ja hybridi TIS-versioina. 

Uusi L20 -subwoofer käyttää 20 tuuman pitkäiskuista elementtiä, joka saavuttaa 141 dB:n huipputason SPL:n, ja LF-vaste ulottuu 28 Hz:iin.

P18- ja L20-mallien mukana tulee kattava valikoima lisävarusteita, joiden ansiosta niitä voidaan käyttää monenlaisissa asennussovelluksissa.

NEXO P+ -sarja

Nexon iD-kaiutinsarja: iD84 pilarikaiutin + subwoofer.

iD84 on kompakti ja tehokas (max. SPL 135 dB) pilarikaiutin, joka sisältää 8 kpl 4” kartioelementtejä sekä 8 kpl dome HF elementtejä. HF elementtien patentoidulla asetelmalla saadaan aikaan tarkka suuntaavuuden hallinta ja kytkimellä on valittavissa kapea tai laaja vertikaalinen kattavuus.Tehokas (max. SPL 138 dB) subwoofer-malli iDS312T sisältää 3 kpl 12” kartioelementtejä
ja se on varustettu ratkaisulla, jonka avulla iD84 voidaan asentaa suoraan subwooferin päälle.Kokonaisuus muodostaa täydellisen 2m korkean kaiutinjärjestelmän,
jonka toistoalue yltää 40 Hz:iin asti.

Lisätietoja.


Nexon P-sarjalaiset:

Nexo P12 on kokoluokassaan erittäin kompakti koaksiaalirakenteinen kaiutin varustettuna 12″ elementillä ja 3″ diskanttielementillä. P12 kotelon muotoilun ansiosta se soveltuu erinomaisesti myös lattiamonitoriksi. P12 tarjoaa loistavan suorituskyvyn (140 dB/Peak, active mode) mitoiltaan 531mm x 432mm x 317mm kotelossa, joka painaa 20 kg. Muita ominaisuuksia: kaiutintelineadapteri

Nexo L15 on yhteensopiva subwoofer-kaiutin pitkäiskuisella 15” elementillä varustettuna. Mitoiltaan kompakti kotelo (650mm L x 430mm K x 550mm S) painaa 35 kg ja sisältää kierreinsertit ripustusvarustusten kiinnittämistä varten sekä M20 kierteellä olevan adapterin väliputkelle. Nexo L15 + P12 muodostaa erinomaisen rumpumonitorin, jossa äänenpaine ei lopu kesken.

Nexo P+10 ja P+8 ovat kokoluokassaan erittäin kompakteja koaksiaalirakenteisia 2-tiekaiuttimia varustettuna 10″/8″ elementillä ja 3″ diskanttielementillä. P+ kotelon muotoilun ansiosta ne soveltuvat erinomaisesti myös lattiamonitoreiksi.

Molemmissa malleissa HF Dispersion (vaihdettava suuntaavuus) 100° x 100° (Default) – 110° x 60° (lisävaruste).

P+ -sarjan kaiuttimissa on 35mm telineadapterit sekä speakon-liittimet molemmissa päissä sekä takapaneelissa. Kierreinsertit monipuolisten ripustusvarusteiden kiinnitykseen.

Nexo L15 on yhteensopiva subwoofer-kaiutin pitkäiskuisella 15” elementillä varustettuna. Mitoiltaan kompakti kotelo (650mm L x 430mm K x 550mm S) painaa 35 kg ja sisältää kierreinsertit ripustusvarustusten kiinnittämistä varten sekä M20 kierteellä olevan adapterin väliputkelle.

Lisätietoja.