Interspace Industries

Interspace Industries valmistaa teknisiä ratkaisuja tapahtumateollisuudelle

Luotettavat laitteet tapahtumateollisuudelle

Vuodesta 1985 asti yksityisomistuksessa ollut Interspace Industries valmistaa teknisiä ratkaisuja tapahtumateollisuudelle. Interspace Industries tuotteiden perustat ovat luotettavuus sekä helppokäyttöisyys.

Kaikki tuotteet suunnitellaan sekä rakennetaan Isossa-Britanniassa, jolla yritys haluaa varmistaa korkeiden laatukriteerien täyttymisen.

Interspace Industries -tuotteita ovat mm. presentaatiotyökalut, ajannäyttöjärjestelmät sekä häiriöääniä poistavat tuotteet.

https://www.interspaceind.com

Tuotevastaava

Kai Tuovinen

+358 400 413 821

kai.tuovinen [a] electrowaves.fi

Presentaatiotyökalut (Cueing Systems)

Luotettavat esitystyökalut ovat välttämättömiä kaikissa tilaisuuksissa, joissa hyödynnetään esitysmateriaaleja, kuten Power Point- tai Impress- sovelluksilla luotuja kalvoja. Esiintyjä voi itse suorittaa kalvojen vaihdot presentaatiotyökalun avulla, joka on yhdistetty langattomasti tietokoneeseen tai muuhun järjestelmään, jonka kautta esitys toistetaan käytettävälle näyttöpinnalle.


Interspace Industries MicroCue presentaatiotyökalu

Langattoman sisällönjaon tuotteet

Kauko- ohjaimet käytettäväksi eri keskusyksiköiden kanssa, kahdella tai kolmella toimintapainikkeella, sekä laser- osoittimella.

MicroCue3 ohjain / keskusyksikkö, jonka voit yhdistää ohjaamaan USB- porttien kautta jopa kolmea tietokonetta samanaikaisesti. Voit vaihtaa aktiivista laitetta kätevästi MicroCue3:n etuosan painikkeilla, samalla näet kunkin yhteyden tilan. Keskusyksikön LCD -näytöstä seuraat mm. kalvojen vaihtoja, signaalin voimakkuutta sekä kauko- ohjaimen akun tilannetta.

Katso kaikki valmistajan presentaatiotyökalut.

MicroCue3 system

Ajannäyttöjärjestelmät (Timing Systems)

Aikanäyttöjen avulla voidaan varmistaa, että esiintyjät ovat tietoisia aikataulusta.
CountDown Touch pystyy laskemaan aikaa alas- tai ylöspäin tai näyttämään kellonajan.
Helposti ohjelmoitava, neljällä muistilla varustettu laite on täysin varusteltu ajastusjärjestelmä, joka on liitettävissä erilaisiin valmistajan numeronäyttöihin. Soft CountDown on CountDown Touchin ohjelmistoversio, jota voidaan käyttää näppäimistöllä ja hiirellä.

Filibuster ajanhallintajärjestelmä, joka on suunniteltu mm. valtuustosaleihin ja julkiseen puhumiseen. Sitä voidaan käyttää Combi-tornin aikanäytön kanssa, mikä mahdollistaa 360 asteen näkyvyyden sekä puhujalle että yleisölle.

Katso kaikki valmistajan ajannäyttöjärjestelmät.

Ajannäyttöjärjestelmät

Liikennevalojärjestelmät (Traffic Light Systems)

Liikennevalot tunnetaan poikkeuksetta maailmanlaajuisesti. Vihreä on universaali ”Go”, Amber (keltainen) ”Get ready” ja punainen ”Stop”. Indicator2 on yksinkertainen lamppunäyttö joka muuttuu vihreästä keltaiseen ja punaiseen, ja se toimii juuri edellä mainitulla tavalla, ja liikennevalon hallinta on liitettävissä vaikkapa puheenjohtajan painonappipaneliin aikanäytön rinnalle. Liikennevalot ovat saatavilla myös 360 asteen katselukulmalla.

Katso kaikki valmistajan liikennevalojärjestelmät.

Liikennevalojärjestelmät

Audiotuotteet

PC Bal Box on valmistajan mukaan heidän tehokkain ääneen liittyvä työkalu. Kytke laite ja nauti puhtaasta äänestä – ilman surinaa tai ylimääräisiä häiriöitä. Täysin passiivisella PC Balance Box:illa voit sovittaa yhteen epäsymmetriset ja balansoidut äänilähteet, linja- ja mikrofonitasoiset signaalit, stereo- ja monosignaalit sekä tehdä häiriöongelmien vianmäärityksen.

PC Balance Box on yksinkertaisin tapa liittää epäsymmetriset tietokone- tai kuluttajatason äänisignaalit balansoituihin AV-äänijärjestelmän liitäntöihin. Kaksisuuntaiset tulo- ja lähtöliitännät on täysin eristetty kumpaankin suuntaan, ja tarvittaessa voit käyttää ”Ground Lift”- ominaisuutta häiriöongelmien nopeaan korjaamiseen. Tutustu myös passiivisiin, kaksisuuntaisiin PXB- audiosplittereihin sekä DI- boxeihin.

Katso kaikki valmistajan audiotuotteet.

PC Bal Box