Fohhn Audio

Jo 25 vuoden ajan Saksalainen Fohhn Audio on erikoistunut kehittämään ja valmistamaan ammattitason kaiutinjärjestelmiä kiinteisiin asennuksiin ja kiertuekäyttöön. Fohhn Audion tuotteilla on monipuoliset integrointiominaisuudet ja huippuluokan äänentoisto-ominaisuudet. Oma tuotekehitys on tuottanut mm. DSP beam Steering, 3D Audio ja AIREA-digital network -ratkaisut.

Uusin sovellus on Fohhn Venue -kaiutinjärjestelmä, jossa konserttitason toteutukseen on tuotu beam-steering-teknologia. Fohhn Audion tuotevalikoima kattaa äänentoistojärjestelmien kaiutinratkaisut pienistä AV-järjestelmistä konserttiäänentoistojärjestelmiin, erikoisalueena DSP-ohjattavat pilarikaiutinratkaisut.

http://www.fohhn.com/

Tuotevastaava

Kari Lehtonen

Projekti-Insinööri

+358 40 555 9910

kari.lehtonen [a] electrowaves.fi

Tuotevastaava

Marko Koskimies

Myyntipäällikkö

+358 40 158 1740

marko.koskimies [a] electrowaves.fi


Uudet Fohhn LXP -passiivikaiuttimet tarjoavat alaspäin kallistetun suuntaavuuden suorassa asennuksessa.

Ikonisen Linea LX -sarjan seuraajat on suunniteltu akustisesti täysin uudelleen ja niissä on paranneltu matalien taajuuksien toisto sekä enemmän dynamiikkaa. LXP-10, -60, -100 ja -150-kaiuttimissa äänen suuntausta kallistetaan 5° passive beam alignment -tekniikan avulla. 5° kallistus toteutettu koko taajuuskaistalla!

Tämä innovaatio eliminoi monissa projekteissa mekaanisen kallistuksen tarpeen.

Lisätietoja: https://www.fohhn.com/lxp

Nyt saatavilla: Uudet Fohhn Focus Slim -pilarikaiuttimet (FS-70, FS-110, FS-150 ja FS-200).

Nämä neljä erittäin ohutta mallia kattavat kaikki Fohhn Beam Steering Technology -toiminnot (real time -, Fohhn Two Beam Steering, Side Lobe Free Technology).

Kaiuttimien säteilykeila on helposti säädettävissä hiiren rullalla reaaliajassa, joten kaiuttimet voidaan asentaa suoraan kiinni seinäpintaan. Kaiuttimien leveys on vain 8,4 cm ja niissä on Dante- ja analogisilla tulot. Lisäksi niissä on integroitu bassorefleksijärjestelmä, joka laajentaa toistoaluetta 62 Hz:in asti!

Tutustu Fohhn FS -tuotteisiin tarkemmin.

Fohhn Media Hybrid-1 on kokous- ja koulutustiloihin kehitetty kaiutinmikrofoni.

Erikoisaaltoputkien ja Fohhn DSP:n ansiosta Hybrid-1 tarjoaa luonnollisen puheen koko huoneessa – videoneuvotteluihin ja kaiutinmikrofonilla varustettuihin sovelluksiin. Integroitu bassorefleksijärjestelmä varmistaa täyteläisen ja koko tilan täyttävän äänen. Aktiivinen kaiutinjärjestelmä voidaan helposti yhdistää muihin mediakomponentteihin standardisoiduksi järjestelmäksi. Hybrid-1 on AVard 2022 -kilpailun voittaja kestävän kehityksen kategoriassa.

• Ihanteellinen ratkaisu standardoidulle mediateknologialle ja UCC:lle
• Tasainen äänen hajonta (100° pysty- ja vaakasuuntainen) ja paras puheen ymmärrettävyys koaksiaalisen Fohhn-korkeataajuisen diffraktioaaltoputken ansiosta
• Huoneen täyttävä ääni tehokkaalla basson toistolla 46 Hz asti
• Äänenvahvistus jopa 10 metrin etäisyyksillä
• Joustava äänensäätö ja maksimaalinen toimintavarmuus Fohhn DSP:llä
• Täydellinen integrointi huoneen arkkitehtuuriin
• Helppo asennus seinään tai kattoon (vaaka- ja pystysuora)
• Asennuskiinnike WS-4 sisältyy toimitukseen
• Kestävä metallikotelo ja asennuskiinnikkeet • 5 vuoden takuu