ETC ArcSystem


ArcSystem

ArcSystem on LED-tuoteperhe arkkitehtuurivalaistukseen, joka on suunniteltu helppoon asennukseen, korkealaatuiseen valoon ja tasaiseen himmentämiseen. ArcSystem-valaisimissa on korkea hyötysuhde, valinnainen Fade to Warm -tekniikka ja monipuolinen muotoilu, sekä runsaasti vaihtoehtoja avautumiskulman, värilämpötilan, valaistustehon ja ohjauksen osalta.

Alhaisen energiankulutuksen, konvektiojäähdytystekniikan ja valinnaisen langattoman ArcMesh-protokollan takia ArcSystem- valaistusjärjestelmien energiansäästö on yleensä 70 – 90%, joten järjestelmät maksavat usein itsensä takaisin 2 – 5 vuoden kuluessa.

ArcSystem

ArcSystem Navis
ArcSystem Navis pienikokoiset Led- valaisimet tarjoavat helpon asennuksen, vaivatonta huoltoa, tapauskohtaista mukauttamista ja kaunista valoa tyylikkäässä valaisimen muotoilussa. Ravintolasta auditorioon, neuvottelutilasta risteilyaluksiin tarkoitettuihin Navis-tuotteisiin sisältyy korkealaatuinen TIR-optiikka, portaaton himmennys sekä mahdollisuus muutamassa sekunnissa tapahtuvaan valaisimen muokkaamiseen.

ArcSystem Navis

BluesSystem
BluesSystem on palkittu pienjännitevalojen sarja, joka tarjoaa himmennettävät siniset työvalot ahtaisiin tiloihin – kuten valo- ja työsillat, kävelytiet, portaat, näyttämöiden sivutilat, takahuonealueet ja käytävät, alueet jotka vaativat hienovaraista, turvallista valaistusta live-tuotantojen aikana.
BlueBeam tarjoaa kapeakiilaisen sinisen valon, jota käytetään tyypillisesti alasvaloina, ja BlueDome tarjoaa leveäkiilaisemman sinisen valon matalalta tapahtuvaan kulkutie- ja lattia- alueiden valaistukseen. Molemmat mallit ovat matalia ja mahdollistavat siten helpon asennuksen kaikkein ahtaimpiinkin tiloihin.

BluesSystem

Tuotevastaava

Esa Kyllönen

+358 40 556 3765

esa.kyllonen [a] electrowaves.fi