CUE System

CUE System on erikoistunut AV-tilojen ohjausjärjestelmiin. Näillä järjestelmillä helpotetaan monimutkaisten laitteistojen ja tilatekniikan käyttöä. CUE touchCUE AV-ohjauskosketusnäytöillä voidaan räätälöidä helppokäyttöinen käyttöliittymä sisältäen käyttäjän kannalta vain tarpeelliset toiminnot.

CUE System on kehittänyt ohjelmointiympäristön ”CUE Visual Composer” jolla ohjelmointi ja testaus on helppoa. Yhdellä ja samalla ohjelmointiympäristöllä voidaan luoda käyttöliittymät CUE touchCUE kosketusnäytöille, tietokoneille (Win10) ja sormitietokoneille (Android ja iOS). Samalla työkalulla luodaan myös ohjelmat tilatekniikan ohjaukseen. Myös testaaminen onnistuu pääsääntöisesti ilman mitään lisälaitteita suoraan ohjelmointitietokoneelta.
CUE System valmistaa myös touchONE tilanvarausjärjestelmää neuvotteluhuoneiden varaamista varten.

CUE System on perustettu 1991 ja Electro Waves Oy on toiminut CUE System tuotteiden maahantuojana vuodesta 2014.

http://www.cuesystem.com/

Tuotevastaava

Jorma Kaarela

+358 45 7731 1105

jorma.kaarela [a] electrowaves.fi


ControlCUE-three on huippuluokan Ethernet-IP-yhteensopiva ohjain

controlCUE-three on huippuluokan Ethernet IP -yhteensopiva ohjain, jossa on useita ohjausportteja, kuten kaksisuuntaiset RS-232/485-sarjakanavat, yleisportit ja pienjännitereleet. Ethernet-portti mahdollistaa minkä tahansa valmistajan IP-yhteensopivien tuotteiden kaksisuuntaisen IP-ohjauksen.

Etupaneelin LED-merkkivalot osoittavat kaikkien ohjausporttien tilan ja sisäänrakennettu reaaliaikakello (RTC) mahdollistaa laajan valikoiman hajautettuja ajoitussovelluksia. Lisäksi sisäinen IR-anturi mahdollistaa IR-koodien sieppauksen. 

Admin Webin ansiosta asennukset onnistuvat tavallisen verkkoselaimen kautta, ja se on täysin yhteensopiva nykyisen CUE-kosketuspaneelien ja näppäimistöjen kanssa.