CLS

Vuodesta 2002 CLS LED on ollut vakaa kumppani ammattimaisen LED-valaistuksen maailmassa.

Uusia valaistusratkaisuja kehitetään jatkuvasti hyödyntäen arkkitehtuuri-, kauppa-, viihde- ja museoalojen monista projekteista saatua tietoa ja kokemusta.
Hyvin suunniteltujen jäähdytyselementtien ja virtalähteiden kanssa on mahdollista tarjota pitkäikäisiä tuotteita pienellä valotehohäviöllä.
Lisäksi linssit ja heijastimet ovat parasta laatua.

Useimpien valaisimien modulaarinen rakenne tekee niistä suosittuja arkkitehtien ja valaistussuunnittelijoiden keskuudessa kaikkialta maailmasta.
Valaisimia on saatavilla tuhansissa kokoonpanoissa. Tämän vuoksi CLS tuotevalikoima tarjoaa ratkaisut lähes kaikkiin projekteihin.

www.cls-led.com

Äärimmäisen suosittua Focus-sarjaa on käytetty lukuisissa valaistusprojekteissa, mukaan lukien maailmankuuluissa museoissa. CLS otti alkuperäisen Focuksen rakkaat ainesosat ja suunnitteli FocusGIII:n alusta alkaen yhdeksi monipuolisimmista saatavilla olevista valaistusjärjestelmistä. Uudessa Focuksessa on 20 % suurempi valoteho, suurempi zoomausalue, pienemmät mitat ja ajaton muotoilu.

Jade ColourFlow mahdollistaa laajan valikoiman ainutlaatuisia valaistuskonsepteja. RGBW- ja RGBA-versioineen Jade ColourFlow sopii täydellisesti minkä tahansa tunnelman luomiseen pastellisävyistä syviin kylläisiin väreihin. Tunable White -versiot ovat saatavilla 1800-4000K tai 2700-6500K.

Revo Basic on 20 W, IP67-luokiteltu ulkovalaisin, jossa on massiivinen alumiinikotelo ja konfiguroitavat vaihtoehdot. Tämä valaisin on täydellinen julkisivuvalaistukseen, puutarhoihin, maisemiin ja muihin sovelluksiin, joissa halutaan kompakti valoteho. Vaihdettavilla optiikalla ja linsseillä REVO Basic voidaan räätälöidä vastaamaan minkä tahansa projektin tarpeita.

Tuotevastaava

Petri Mämmi

Tuotepäällikkö

+358 40 620 4356

petri.mammi @ electrowaves.fi