AUDAC MFA

MFA all-in-one audio solution

ISE sekä InfoComm Connected -messuilla palkittu AUDAC MFA (208 ja 216), all-in-one audio solution, on matriisi, vahvistin, audioprosessori, äänilähde ja automaatiojärjestelmä samassa paketissa. Nämä kaikki ainutlaatuiset toiminnat on tiivistetty 19 tuuman koteloon, joka kokonsa puolesta on helppo sijoittaa minne vain. MFA kuuluu energiatehokkuudeltaan D-luokkaan, mikä vaikuttaa positiivisesti ympäristöön ja asiakkaan sähkölaskuun.

Voit helposti yhdistää kuulutusmikrofonin MFA-all-in-one -järjestelmään, mikrofoni- / linjatulon kautta, mikä on tärkeää vähittäiskaupan puolella, jossa tarvitaan myös kuulutustoiminto.

MFA on yhteensopiva Soundtrack Your Brandin sekä Spotifyn kanssa. Käyttämällä NMP40 SourceCon™ moduulia, voit striimata suosikkikappaleesi suoraan STYB:sta tai Spotifysta.

Järjestelmä käyttää AUDACin WaveDynamics™ teknologiaa, joka sisältää mallikohtaisesti optimoidun kaiutin prosessoinnin. Kaiutinmallikohtaiset ääniasetukset ladataan USB-liitännän kautta.

Kun laite on kytkettynä internettiin, päivitykset latautuvat automaattisesti ja SourceCon ™ modulipaikan ansiosta laitetta on mahdollista laajentaa tulevaisuuden tarpeiden mukaan.

Linjalähtöä voidaan käyttää toisen stereoalueen luomiseen, jossa yksittäinen tulo- ja äänenvoimakkuuden säätö voidaan määrittää etupaneelin, TCP / IP: n tai AUDAC Touch™ 2: n kautta.

TouchLink™ -tekniikkaa voidaan käyttää virtuaalivyöhykkeiden luomiseen yhdistämällä useita TouchLink™ -yhteensopivia laitteita, kuten AMP203 ja MFA, toisiinsa.

Voit asentaa laitteeseen ANI44XT Dante™ moduulin ja luoda hajautetun monialueisen järjestelmän, jossa jaat vaivatta mm. musiikkia ja viestejä Dante™ -ääniverkossa.

MFA on sekä RS232-, RS485- että TCP / IP-ohjattavia. Vapaasti saatavilla olevan AUDAC Touch™ 2-sovelluksen avulla hallinnointi voidaan tehdä mistä tahansa laitteesta, missä tahansa paikassa ja milloin tahansa.

Lisävarusteena on saatavilla erilaisia kiinnikkeitä, kuten MBS1xx-sarja, jonka avulla laite voidaan asentaa pöydän alle, kaappiin, seinälle, alas lasketun katon päälle tai 19 “-räkkiin.

MFA-all-in-one- audio solution toimii sekä matalan impedanssin, että 100 / 70V stereojärjestelmien kanssa. MFA208 tarjoaa sinulle 2 x 40 W tai 80 W (siltakytkentä) 4 tai 8 ohm kuormalla, kun taas MFA216: n ulostulotaso on vielä vahvempi, 2 x 80 W stereo ja 160 W siltaan kytkettynä.

MFA sisältää tehokkaan DSP:n, jonka avulla voit suodattaa ja käsitellä audiosignaaleja omien mieltymystesi mukaan.

MFA Dante™ -tulojen kautta priorisoidut viestisi kuuluvat lähes viiveettömästi.

MFA, all-in-one-audio solution, sisältää 2 erilaista käyttäjätasoa; peruskäyttäjätaso ja salasanalla suojattu järjestelmänvalvojan taso. Tavalliset käyttäjät voivat muuttaa vain järjestelmän tuloa ja äänenvoimakkuutta, kun taas järjestelmävalvojat voivat tarkastella ja mukauttaa kaikkia asetuksia.