AUDAC ARES5A

Ares5a kaiutin

ARES5A on 2-tie aktiivikaiutinjärjestelmä, joka koostuu aktiivisesta ja passiivisesta yksiköstä, jotka on kytketty toisiinsa. Se on helppo ja joustava ratkaisu monenlaiseen käyttöön, laadukas selkeä ja tehokas toisto.

  • Aktiivinen stereo-kaiutinjärjestelmä (aktiivinen ja passiivinen kaiutin)
  • 2-tie 5 ¼ “kaiutinjärjestelmä
  • Tyylikäs muotoilu
  • sisäänrakennettu seinä/kattokiinnike
  • liitäntä Wall Panel-yksiköille
  • Vahvistin siirtyy valmiustilaan automaattisesti
  • Asennettavissa vaaka- tai pystysuoraan sekä kiinnitys 45-asteen kulmaan

Selkeä ja tehokas äänentoisto
Korkealaatuisista komponenteista rakennettu kaiutin sisältää 5 ¼ “bassokaiuttimen sekä ½” korkeataajuisen diskantin.
Yhdessä integroidun DSP:n kanssa kokonaisuus luo erittäin selkeän ja tehokkaan äänikokemuksen moniin sovelluksiin.

Miellyttävä ulkonäkö
ARES5A noudattaa AUDACille tuttua tyylikästä ja modernia muotoilua. Kaiuttimen kiinnike on tyylikkäästi integroitu kotelorakenteeseen, jonka ansiosta asennettuna kaiuttimen ulkonäkö on moderni ja elegantti.

Energiatehokkuus
Normaalissa käytössä kaiutin siirtyy valmiustilaan 20 minuutin kuluttua (kun tulosignaalia ei ole), mikä vähentää energiankulutusta.
Valmiustila voidaan kytkeä päälle/pois laitteen takaosassa olevan kytkimen avulla.

Liitännät
Integroitu vahvistinyksikkö on teholtaan 2x40W ja sisältää stereo tulon (3,5mm ja balansoitu liitäntä).  Balansoidun liitännän ansiosta kaiuttimen syöttö voidaan toteuttaa häiriöttömästi pitkilläkin kaapelin pituuksilla.  Kaiutin sisältää voimakkuussäätimen sekä matalien ja korkeiden taajuuksien säätimet.  Automaattinen valmiustilaan siirtyminen vähentää energian kulutusta, kun kaiutin ei ole käytössä. Aktiivinen kaiutinyksikkö sisältää stereo-vahvistimen, joka syöttää myös passiivikaiutinta.

Monipuoliset asennusmahdollisuudet
ARES5A tarjoaa esteettisiä ja käyttäjäystävällisiä asennusmahdollisuuksia. Vakiovarusteinen kannatinjärjestelmä mahdollistaa kaiuttimien asennuksen lähelle seinää, jopa 45 asteen kallistuksella (esim. kulmauksissa).
Valinnainen MBK455-kulmakiinnityssarja mahdollistaa 90° ylimääräisen kallistuksen tarvittaessa ja tällä kiinnikkeellä myös mahdollista kaiuttimen asennus esim. näytön sivuun siten että kiinnike jää piiloon.

Yhteensopivat seinäpaneelit – Odotettavissa: Q3:n lopussa
Vahvistinyksikön RJ-45 liittimeen voidaan kytkeä erilaisia seinäpaneeliyksiköitä CAT-kaapeloinnin avulla. Seinäpaneeleissa mikrofoni/linjatulo-, Blue Tooth vastaanotinpaneelit sekä yhdistelmäpaneeli sisältäen mikrofoni/linja/BlueTooth tulot.  Paneelit sopivat 80x80mm rasiaan ja ovat saatavissa mustana tai valkoisena.

Seinäpaneeleissa lisäksi tasonsäätimet kaiuttimien helppokäyttöiseen kauko-ohjaukseen.  Yhden paneelin tulot voidaan jakaa neljään ARES-vahvistimeen ja hallita yhdestä paneelista.

Lisätietoja myöhemmin.

Simuloi ARES5A-asetuksiasi EASE Focus -ohjelmistolla.
Maksuton EASE Focus 3 on akustinen simulointiohjelma linjasäteilijä-, subwoofer-, pilari- ja perinteisten kaiuttimien 3D mallinnukseen.
Se perustuu AFMG: n johtavaan simulointiohjelmistoon EASE, EASE Focus 3 -konseptin avulla on mahdollista mallintaa monipuolisia kaiutinratkaisuja ja varmistaa suunnitelmien toimivuus käytännössä.

Ares5a kaiutin
Ares5a kaiutin
Ares5a kaiutin Monipuoliset asennusmahdollisuudet
Yhteensopivat seinäpaneelit
audac audio