AUDAC AMP203

AMP203 on käänteentekevä minikokoinen stereovahvistin, joka sisältää Dante/AES67 audioverkkoliitännän. Tämän ansiosta AMP203 on täydellinen mediaverkkoratkaisu pakkaamattoman audiomateriaalin jakeluun standardi Ethernet-verkossa lähes viiveettä muun liikenteen mukana.

AMP203 sisältää DSP-toimintoja, joiden ansiosta vahvistimen konfigurointi ja hallinta on mahdollista AUDAC Touch™ 2 applikaatiolla tai Ethernet/RS485 ohjausten kautta. Vahvistin on teholtaan 2x30W tai 60W sillattuna, PoE virransyöttömahdollisuuden ansiosta kaapelointi on yksinkertaista.

Kompaktin passiivijäähdytetyn kotelon ansiosta vahvistin on meluton ja erilaisilla asennustarvikkeilla asennettavissa pöydän alapintaan, seinälle, alas lasketun katon yläpuolelle sekä 19” laitekaappiin.

AMP203 on erinomainen ratkaisu yritys-, hotelli-, ravintola- ja myymäläympäristöihin.

Järjestelmän hajautus.
Useita verkotettuja AMP203 vahvistinyksiköitä voidaan hallita linkitettyinä yhdeksi alueeksi, jolloin vahvistimien asetukset seuraavat ohjausta. Linkitysten luonti on yksinkertaista AUDAC Touch™ 2 applikaatiolla.

6 hyvää syytä valita AMP203:
AUDAC Touch™ 2 yhteensopivuus
AMP203 Dante-mini-stereovahvistin on hallittavissa AUDAC Touch™ 2 applikaatiolla. AUDAC Touch™ on monipuolinen sovellus, jolla hallitset vaivattomasti mm. alueita ja äänenvoimakkuutta ym. toimintoja räätälöitävän käyttöliittymän avulla.

Yhteensopivuus AUDAC Touch™2.2.2 tai uudemman version kanssa.

PoE virransyöttö
AMP203 Dante-mini-stereovahvistin saa käyttöjännitteen verkkokaapelin kautta. Tämän ansiosta järjestelmien toteutus on joustavaa sekä tarvittava kaapelointi minimaalista.

Kompakti kotelointi
Kompaktin passiivijäähdytetyn kotelon ansiosta vahvistin on meluton ja monipuoliset asennustarvikkeet mahdollistavat asennuksen kaikkiin kohteisiin.

Asennusmahdollisuudet
Erilaisten kiinnitysmahdollisuuksien ansiosta AMP203 voidaan asentaa pöydän alle, kaappiin, seinään, pudotetun katon yläpuolelle tai 19 tuuman laitetelineeseen. Tämä tekee AMP203:sta täydellisen ratkaisun pieniin ja keskisuuriin tiloihin.

Touchlink™ -technologia
AMP203 Dante-mini-stereovahvistimessa on käytetty uutta Touchlink™ -teknologiaa. Tätä teknologiaa voidaan käyttää virtuaalisten alueiden luomiseen yhdistämällä useita TouchLink™ -yhteensopivia laitteita toisiinsa.

Järjestelmän hajautus.
Useita verkotettuja AMP203 vahvistinyksiköitä voidaan hallita linkitettyinä yhdeksi alueeksi, jolloin vahvistimien asetukset seuraavat ohjausta. Uusien alueiden ja linkitysten luonti on yksinkertaista AUDAC Touch™ 2 applikaatiolla.