CTOUCH

Interaktiiviset kosketusnäytöt opiskeluun ja kokoustiloihin.

CTOUCH valmistaa huippuluokkaisia interaktiivisia kosketusnäyttöjä oppilaitoksille ja yritysympäristöihin. Näytöt on varusteltu mm. integroiduilla 80 watin JBL -kaiuttimilla, jotka takaavat vaikuttavan tilaäänen. Pyörillä varusteltu ja sähköisesti toimiva CTOUCH Wallom 2 Mobile Lift -teline mahdollistaa näytön helpon siirron ja oikean korkeuden säätämisen.

Tuotevastaava

Kim Nyholm

Tuotepäällikkö

+358 40 730 9862

kim.nyholm [a] electrowaves.fi

CTOUCH tarjoaa käyttöjärjestelmiinsä (COS) päivityksen Android 10 -alustalle syksyllä 2021.

Koulutuspuolen suosituin kosketusnäyttö CTOUCH RIVA, on ensimmäinen malli, joka tullaan varustelemaan tällä uudella alustalla.Rivan lisäksi, myös Laser Sky ja Nova -käyttäjille tarjotaan mahdollisuus päivittää laitteensa uuteen Android 10 -ympäristöön.Uusi alusta tarjoaa enemmän toimintoja ja lisäominaisuuksia verrattuna edellisiin käyttöjärjestelmiin (Android 8 ja 9).”Käytettävyys, turvallisuus, valmius tulevaisuuteen ja kestävyys ovat tuotekehitysstrategiamme neljä pilaria.Uusi Android 10 -ratkaisumme tarjoaa juuri sen nykyisten ja tulevien kosketusnäyttöjen käyttäjille”, sanoo Anthony van Oijen, CTOUCHin tuotepäällikkö.

RIVA aktivoi opiskelijoita

CTOUCH OS (COS)
Intuitiivinen, käyttäjäystävällinen käyttöjärjestelmä, joka perustuu Android 8 -alustaan.

EShare
Jaa sisältö helposti näytölle tablet-laitteesta, älypuhelimesta, Windowsista tai Mac-laitteesta. Tai siirrä sisältöä näytöltä huoneessa oleviin laitteisiin.

BRIX modulaarisuus
Laajennettavissa olevat toiminnot CTOUCH:n Windows Professional- tai Linux BRIXes -sovellusten kautta.

TrueBeam Technology
CTOUCH: n seuraavan tason kosketuskehys erinomaisella tarkkuudella ja vasteajalla.

JBL® Speakers
80 Watin integroidut kaiuttimet.

Triple S Glass
Sileä ja tasainen turvalasi. Laadukas paneeli varmistaa tasaisen kosketuskokemuksen.

CANVAS auttaa innovoinnissa

Canvas on suunniteltu eritoten yrityksille ja se täyttää korkeimmat turvallisuusstandardit. CTOUCH Canvasin mukana tulee näppärä, korkealaatuinen passiivikynä: CTOUCH Writer.
Kynä antaa sinulle mahdollisuuden kirjoittaa tarkemmin kuin sormesi pystyy ja lisäksi siinä on kaksi kärkeä – paksu ja ohut pää. Canvas on modulaarinen kosketusnäyttö eli sitä on mahdollista päivittää BRIX-osien avulla, tulevaisuuden tarpeiden mukaan. Näyttö on varusteltu integroiduiulla 80 -watin JBL kaiuttimilla ja se ovat täysin yhteensopivia mm. Barco ClickSharen kanssa.